GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:urodziny mojej mamy szkoda że i ja nie mogę się pochwalić ale reakcja była by raczej odwrotna hyhyhyhy...
W razie czego mów że masz biegunkę i nie chcesz alko tankowaćBocianiątko, pilik, Lunaris, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Amy super!!! ale piękny prezent dla Ciebie na koniec roku:) strasznie się cieszę, coraz więcej dziewczyn ma fasolki, więc i na nas przyjdzie pora:) tym bardziej dajesz mi nadzieję, że z 1% morfologii może się udać, mój też taką ma. Możesz napisać czym się suplementował teraz w grudniu? pliisss
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wyszłam z usg. Ciąża nadal bardzo wczesna, jest młodsza niż wynika z daty ostatniej miesiączki. Widać wyraźnie pęcherzyk w macicy i ciałko żółtkowe, jest tez malusieńska kropka z boku która prawdopodobnie jest tworzącym się zarodkiem. Generalnie na tym etapie wszystko jest ok.
Następne usg 13.01
Przesylam ciążowe wiruski!!! &&&Luna1993, Jeżowa, Lunaris, Karma88, Bocianiątko, Bunia86, Amy333, Barbarka1984, agulineczka, Czrna 81, Koteczka82, problemik, JustynaG, Morusek, blue00, Kaczorka, ANkaG, KateHawke, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
JustynaG wrote:Nika, dr Sz. czyli?
Doktor u którego byłam w 17dpo powiedział, że na betę nie patrzeć i od razu zrobił USG, żeby sprawdzić czy coś widać. Jestem ciekawa czy mój dr Andrzej Sz. to jest ten sam co u Ciebie
I Małgonia - nie, nie bierz ze mnie prxykładu - ja histeryzowałam okropnie! Teraz niby taka mądra jestem po fakcie. Ale ucz się na cudzych (tzn moich) błędachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 11:48
gilmoregirl lubi tę wiadomość
-
Amy ale super!!! tak bardzo Ci gratuluję!!! drugi test nie pozostawia najmniejszych wątpliwości! trzymam kciuki za wtorkową betę!
Luna u Ciebie też dojrzałam ten cień! Oby to tym razem faktycznie była Fasolka, żebyś nie musiała kolejny raz przechodzić przez takie samo rozczarowanie
trzymam kciuki za wszystkie oddające krew we wtorek, za Wasze dobre wyniki i w ogóle!
A ponieważ nie wiem czy będę tu dzisiaj jeszcze to życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, żebyśmy wszystkie za rok tuliły nasze małe Kruszynki albo przynajmniej narzekały na jakieś dolegliwości ciążowe i z dumą piły Picollo zamiast prawdziwego szampana!
2018 rok jest Nasz!Karolina90, Luna1993, Lunaris, Amy333, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy brawo! Powodzenia na becie, troche cierpliwosci to od ciebie teraz wymaga bo tyle dni wolnych, ale mam nadzieje, ze bedzie to wynagrodzone.
Słuchajcie mam pytanie. W środę jadę do labu kontrolnie sprawdzić: homocysteinę, kwas foliowy, B12, D3, TSH.
Myślałam, żeby zrobić jeszcze z krwi przeciwciała przeciwplemnikowe. Tylko nie wiem czy dobrze kombinuję. Czy w Diagnostyce to badanie to jest to: "P/c. p. plemnikom met. IIF"?Amy333 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Amy!! Ale super!
Iza my sie ubzdryngolimy za to, kto dołącza do popijawy sywestrowej?
Dla reszty Picollo!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 11:45
Amy333 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
gilmoregirl wrote:Właśnie wyszłam z usg. Ciąża nadal bardzo wczesna, jest młodsza niż wynika z daty ostatniej miesiączki. Widać wyraźnie pęcherzyk w macicy i ciałko żółtkowe, jest tez malusieńska kropka z boku która prawdopodobnie jest tworzącym się zarodkiem. Generalnie na tym etapie wszystko jest ok.
Następne usg 13.01
Przesylam ciążowe wiruski!!! &&&gilmoregirl lubi tę wiadomość
-
Kochane ja uciekam do rodzinki! Do przygotowań a rano do pracy Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, które nie zdążyły się wypełnić w 2017. Niech 2018 przyniesie Wam dużo miłości, szczęścia i zdrowia! Lof Ju Ol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c703e096db6.jpgLuna1993, Motylek85, Czrna 81, Koteczka82, KateHawke, Bajkaaa, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Przepiękny prezent urodzinowy! mój ma urodziny 10.01 i też marzę o takim... ale to marzenie ściętej głowy... Chociaż moja amerykańska aplikacja dziś powiedziała tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/188bb8c56ddf.jpg
A u mnie sore nipples tylko po ovitrelle Więc nie tracę nadziei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 11:52
Amy333, Lunaris lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
My jednak zdecydowaliśmy zostać w domu. W sumie nie ze względy na torbiel, ale na psiaka Poza tym leki biorę od jutra wczoraj zapomniałam się ubzdryngolić tym winem, więc dziś zamierzam z emkiem spędzić miły wieczór i zapomnieć na chwilę o tym wszystim, obejrzeć film, zagrać w jakąś grę, wypić drinka i przywitać nowy LEPSZY rok. A od jutra jadę z koksem i niech ta gnida znika raz na zawsze
Lunaris, Bocianiątko, Luna1993, Motylek85, Czrna 81, Koteczka82, Flowwer, olik321, KateHawke, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Nika, Ty miałaś za dużą homocysteinę z tego co mi się kojarzy o ile dobrze;p czy możesz mi napisać co bierzesz na zbicie, bo zamawiam właśnie w aptece różne cuda i bym sobie wzięła jakieś metyle przy okazji, bo wyniki mutacji będę miała do dwóch tygodni dopiero.
-
Bunia tylko dobrze sie sponiewieraj ja zamierzam pierwszy sylwester bez syna. Upownie aie tylko czy po 12 ma wszystkie członki na swoim miejscu bo arsenal z kolegami ma taki ze hej. Ale najpierw relanium zapodam bo umrę ze strachu, że cos sie mu stanie.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Amy ekstra! Specjalnie wstałam po 7 i czekałam z Tobą na testowanie, później kima i od 9 znowu czekałam na kolejny test podziwiam dziewczyny, które czekają z powiadomieniem swojego faceta, przecież to się tak nie da mój zawsze wiedział jakieś 2 minuty po zrobieniu testu. A przy pierwszej ciąży pojechałam jak stałam (czyli w piżamie) do niego do pracy, patrzyli na mnie jak na wariatkę jak wparowałam do biura
Bunia86, pilik, Amy333, ANkaG, KateHawke, Bajkaaa lubią tę wiadomość