GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:A u mnie domówka. Niby sami przyjaciele, ale to za szybko by informować o ciąży. Chcemy poczekać do serduszka
Dlatego też będę musiała jakoś oszukiwać, że piję alkohol. Bo jeśli odmówię to mi żyć nie dadzą.
W tym roku piję drinki w postaci soku z sokiem
ja to samo:) ale ze soków nie moge, to sie juz w Cole zero zaopatrzylam i bedę ja mieszac albo z Colą zero albo z wodą, hehe;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 18:50
-
Frelcia Nowa! Wooooow! Zakochałam się w was Kobitki Jesteście przepiękne!
Ja teraz idę wziąć kąpiel i się wyszykować w odśwoętny dresik A coANkaG, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Amy333 wrote:ja to samo:) ale ze soków nie moge, to sie juz w Cole zero zaopatrzylam i bedę ja mieszac albo z Colą zero albo z wodą, hehe;-)
Trzeba sobie radzić.
Choć nie ukrywam, że okazja byłaby idealna. Cała ekipa w komplecie. Ale lekarz kazał czekać to czekamy...
Powiem Wam, że rok 2017 muszę zaliczyć do bardzo bardzo udanych, zarówno prywatnie jak i zawodowo. Po prostu wszystko wyszło tak jakbym chciała.
Niech rok 2018 będzie przynajmniej tak dobry jak 2017
Ale Wam życzę by kolejny rok był lepszy niż obecny, niech się spełniają Wasze marzenia.Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam z okazji Nowego Roku dużo zdrowia, szczesliwego zwiazku i Dzieciatka które dopełni szczęścia. Dziekuje Wam że jestescie :*
Motylek85, KateHawke, ANkaG, nowa na dzielni, Bajkaaa, Amy333, Flowwer, Bocianiątko, JustynaG, Jedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze!
Dziękuję, że jesteście, uspakajacie.
Dziękuję za glosy rozsądku
Cieszę się że do was dołączyłam.
Jesteście debesciary:)
Felcia wowowow:)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyKochane! Najlepszego na Nowy rok!my spokojnie w domku z pieskiem. Trochę Was próbowałam nadrobić ale od świąt rzadko zaglądałam. Testować będę chyba w lutym po hsg. No ale zobaczymy.moze sylwestrowe szaleństwo przyniesie jakieś efekty :p Nika -kiedy masz wizytę? I na które forum się przerzucasz z informowaniem nas o wszystkim?
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika -kiedy masz wizytę? I na które forum się przerzucasz z informowaniem nas o wszystkim?
Ja zawsze kibicuję naszym ex-testerkom - trzeba przecież kogoś zadręczać głupimi pytaniami, ale sercem jestem zawsze z fighetkami na comiesięcznych wątkach testowaczek - żeby tradycyjnie pisać głupoty i zapewniać mentalne wsparcie i kciuczki. Także na styczniowy wątek Hope też się wybieram kibicować.
I mam nadzieję, że fasolinek jeszcze w styczniu ocali Cię przed HSG, coby Ci tej wątpliwej przyjemności zaoszczędzić... Ale ja 25 dni po HSG miałam pozytywa, więc mimo wszystko polecam!Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Amy a czy Ty nie miałaś terapii czosnkowej w owu? Czy pomyliłam osoby? Bo jeżeli tak to od dziś wszystkie wysuwają po seksach czosnki
KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Felicia wyglądasz super ale to już wiesz baw się dobrze.
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym roku fajterkom pięknych fasolek, tym którym się już udało spokojnych i radosnych ciąż ,spokoju ,spokoju i jeszcze raz spokoju . Hucznego Sylwestra i szczęśliwego nowego rokuCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Amy a czy Ty nie miałaś terapii czosnkowej w owu? Czy pomyliłam osoby? Bo jeżeli tak to od dziś wszystkie wysuwają po seksach czosnki
Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak się cieszyłam z mojej kreseczki bladziutkiej, że zrobiłam jeszcze quixa, też jest. Jedna dziewczyna mi sprawiła przykrość, aż mi cały zapał opadł i smutno mi się zrobiło. Obruszyła się, że nie wie po co otwieram testy, poczułam jakbym była wariatką. Serio jestem ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Amy a czy Ty nie miałaś terapii czosnkowej w owu? Czy pomyliłam osoby? Bo jeżeli tak to od dziś wszystkie wysuwają po seksach czosnki
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Anka :* jesteśmy teraz z M u znajomych, zdjęcia nie zrobiłam, wrzucę we wtorek rano jak powtórzę. Dla mnie to oczywiste, że skoro testuje wcześnie to otwieram żeby lepiej zobaczyć, szczególnie że mam wadę wzroku :p
Amy333, ANkaG, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny