SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    A u mnie domówka. Niby sami przyjaciele, ale to za szybko by informować o ciąży. Chcemy poczekać do serduszka :)
    Dlatego też będę musiała jakoś oszukiwać, że piję alkohol. Bo jeśli odmówię to mi żyć nie dadzą.
    W tym roku piję drinki w postaci soku z sokiem :)

ja to samo:) ale ze soków nie moge, to sie juz w Cole zero zaopatrzylam i bedę ja mieszac albo z Colą zero albo z wodą, hehe;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 18:50

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia Nowa! Wooooow! Zakochałam się w was Kobitki <3 Jesteście przepiękne!

Ja teraz idę wziąć kąpiel i się wyszykować w odśwoętny dresik :D A co :P

nick nieaktualny, nowa na dzielni lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    ja to samo:) ale ze soków nie moge, to sie juz w Cole zero zaopatrzylam i bedę ja mieszac albo z Colą zero albo z wodą, hehe;-)
    heheh :)
    Trzeba sobie radzić.
    Choć nie ukrywam, że okazja byłaby idealna. Cała ekipa w komplecie. Ale lekarz kazał czekać to czekamy...

Powiem Wam, że rok 2017 muszę zaliczyć do bardzo bardzo udanych, zarówno prywatnie jak i zawodowo. Po prostu wszystko wyszło tak jakbym chciała.

Niech rok 2018 będzie przynajmniej tak dobry jak 2017 :)
    Ale Wam życzę by kolejny rok był lepszy niż obecny, niech się spełniają Wasze marzenia.

Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Dziewczyny!!!!!!!!
    test płytkowy VITAM :-)))))))

https://zapodaj.net/cb4050eddf6a0.jpg.html
    Wiedzialam:*

Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam z okazji Nowego Roku dużo zdrowia, szczesliwego zwiazku i Dzieciatka które dopełni szczęścia. Dziekuje Wam że jestescie :*

Motylek85, KateHawke, nick nieaktualny, nowa na dzielni, Bajkaaa, Amy333, Flowwer, Bocianiątko, JustynaG, Jedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego co najlepsze!
    Dziękuję, że jesteście, uspakajacie.
    Dziękuję za glosy rozsądku :)
    Cieszę się że do was dołączyłam.
    Jesteście debesciary:)

Felcia wowowow:)

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Najlepszego na Nowy rok!my spokojnie w domku z pieskiem. Trochę Was próbowałam nadrobić ale od świąt rzadko zaglądałam. Testować będę chyba w lutym po hsg. No ale zobaczymy.moze sylwestrowe szaleństwo przyniesie jakieś efekty :p Nika -kiedy masz wizytę? I na które forum się przerzucasz z informowaniem nas o wszystkim?:)

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten rok żegnam ostatnią @,styczeń należy do mnie :) ,wszystkiego dobrego dziewczyny na Nowy Rok.

KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika -kiedy masz wizytę? I na które forum się przerzucasz z informowaniem nas o wszystkim?:)
    Idę w piątek, ale jeszcze nie wiem na którą. Z każdym dniem jest trudniej.
    Ja zawsze kibicuję naszym ex-testerkom - trzeba przecież kogoś zadręczać głupimi pytaniami, ale sercem jestem zawsze z fighetkami na comiesięcznych wątkach testowaczek - żeby tradycyjnie pisać głupoty i zapewniać mentalne wsparcie i kciuczki. Także na styczniowy wątek Hope też się wybieram kibicować.
    I mam nadzieję, że fasolinek jeszcze w styczniu ocali Cię przed HSG, coby Ci tej wątpliwej przyjemności zaoszczędzić... Ale ja 25 dni po HSG miałam pozytywa, więc mimo wszystko polecam!

Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a czy Ty nie miałaś terapii czosnkowej w owu? Czy pomyliłam osoby? Bo jeżeli tak to od dziś wszystkie wysuwają po seksach czosnki :D

KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicia wyglądasz super ale to już wiesz baw się dobrze.
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym roku fajterkom pięknych fasolek, tym którym się już udało spokojnych i radosnych ciąż ,spokoju ,spokoju i jeszcze raz spokoju . Hucznego Sylwestra i szczęśliwego nowego roku

Czrna 81 lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Amy a czy Ty nie miałaś terapii czosnkowej w owu? Czy pomyliłam osoby? Bo jeżeli tak to od dziś wszystkie wysuwają po seksach czosnki :D
    Taaaak :D to musiał ten czosnek zadziałać. Od jutra wszystkie zapodajemy czosnek po bzykanku :P

Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się cieszyłam z mojej kreseczki bladziutkiej, że zrobiłam jeszcze quixa, też jest. Jedna dziewczyna mi sprawiła przykrość, aż mi cały zapał opadł i smutno mi się zrobiło. Obruszyła się, że nie wie po co otwieram testy, poczułam jakbym była wariatką. Serio jestem ? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna jestem i sprawdzam jeszcze tutaj więc pokaż zdjęcie a ją olej jak kiedyś tak nie robiłam a teraz robię bo mam z tego frajdę hahaha

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale W czosnek czosnek?czy w jakiej postaci?moja biedna psinka jak tylko słyszy wybuchy to nie wie gdzie się schować :(

• emi2016 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku! Spełnienia tego najważniejszego marzenia dla Was wszystkich !

Flowwer, KateHawke, Rucola, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Tak!!! No racja czosnkek rulez!;)) jutro przypomne jak stosowac;)

Czrna 81 lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Anka :* jesteśmy teraz z M u znajomych, zdjęcia nie zrobiłam, wrzucę we wtorek rano jak powtórzę. Dla mnie to oczywiste, że skoro testuje wcześnie to otwieram żeby lepiej zobaczyć, szczególnie że mam wadę wzroku :p

Amy333, nick nieaktualny, Koteczka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie też oczywiste więc głowa do góry i cieszymy się że masz || ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna olej ja. Nie ma co sie przejmowac. I nie smutaj.
    Gratuluje nowych fasolek.
    Zycze Szczesliwego Nowego Roku. Oby byl lepszy od tego co dobiega konca.

Amy333 lubi tę wiadomość

‹‹ ‹ 519 520 521 522 523 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ