GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Flowwer, super, że powiedziałaś siostrze z Mają obowiązkowo będziecie musiały zrobić taką fotkę mamusiek jak wrzucałyście
Karolina, udanego poranka
Ja już wariuje z braku , eMek się boi chyba bardziej niż ja. Ale jeśli dotrwam, to chyba w II trym. już nie wytrzymam
Pokrzywa, wrzuć wyniki. Postaramy się doradzić
Atomówka, przykro mi bardzo -
Flower czemu o mozesz zapomniec? Nie można w piereszych dniach ciazy?
Cześć dziewczyny, witaj pokrzywa rozgosc sie.
Ja od wczoraj mam slabe samopoczucie glowa mnie cmi i caly czas gorącą ale to termin @ więc zwalam na to. Czekam.az M sie obudzi wracamy do wro od rodzicow i szybko na bete. Trzymajcie kciukasy jesli moge prosic
Flowwer, MamaFabianka, summer86, StaraczkaNika, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, a całą ciążę mieliście przerwę z ?
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Hope musi byc zaznaczone na wykresie wystarczajaca ilosc temperatur (nie wiem dokladnie ile to jest ale kiedys mialam za malo i mi wyskoczyło ze nie dostane pkt) i owulacja musi zostac wyznaczona przez program a nie recznie. Testow ovu nie musi byc bo ja ich nigdy nie robie.
-
nick nieaktualnyOlik gdzie robisz we Wro betę w niedzielę?
Trzymam kciukasy
Flowwer za Ciebie tak samo
Właśnie sobie robię zamówienie z apteki bo kończą mi się różne rzeczy i kminię co z acardem, czy biochem mnie już kwalifikuje do tego, że można brać? Czy branie mimo braku wskazań nie zaszkodzi? Ja jestem z tych, co lubią dmuchać na zimne.olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim ja też mam biel śnieżną na teście ale z tej radości że Flo ma bladziocha chciałam zrobić dość wcześnie eksperyment Kolejny zrobie o czasie oczywiście bo nigdy nawet tak wcześnie nie testowałam ale dzisiaj parapetówka siostry więc mam wolną rękę przy narazie negatywnym Miłej niedzieli wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 08:09
-
nick nieaktualnylamka wrote:Olik gdzie robisz we Wro betę w niedzielę?
Trzymam kciukasy
Właśnie sobie robię zamówienie z apteki bo kończą mi się różne rzeczy i kminię co z acardem, czy biochem mnie już kwalifikuje do tego, że można brać? Czy branie mimo braku wskazań nie zaszkodzi? Ja jestem z tych, co lubią dmuchać na zimne.
I tak będe brała od owulacji pare dni. -
olik321 wrote:Flower czemu o mozesz zapomniec? Nie można w piereszych dniach ciazy?
Cześć dziewczyny, witaj pokrzywa rozgosc sie.
Ja od wczoraj mam slabe samopoczucie glowa mnie cmi i caly czas gorącą ale to termin @ więc zwalam na to. Czekam.az M sie obudzi wracamy do wro od rodzicow i szybko na bete. Trzymajcie kciukasy jesli moge prosic
Trzymam z całych sił !!!!!
A ja się wstrzymuje od transferu z wolę dmuchać na zimne i nie wywoływać skurczy bo i tak je mam. Jak dostane zielone swiatło od dr to tak, a tak wole nie ryzykować.olik321, PodwojnaMamaWdwupaku, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Ja jak zaszłam w ciąże i powiedziałam konowołowi gin. że brałam acard, to oczy na mnie i powiedział a co by było gdyby się Pani wykrwawiła!?
I tak będe brała od owulacji pare dni.
W klinice acard to praktycznie standard nie wspominając o heparynie którą wiekszość z nas bierze i odstawia się krótko przed porodem lub CC
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Tulę kochana ale trzeba walczyć, bierzesz CO Q10 ? razem z M ?
No właśnie nie możesz mi coś doradzić? Może brać acard i ten koenzym?
Czy są tu jakieś staraczki palące papierosy? Nie zrozumcie mnie źle chciałabym tylko wiedzieć ile z was rzuciło lub nie przy staraniach: -) -
Atomowka wrote:No właśnie nie możesz mi coś doradzić? Może brać acard i ten koenzym?
Czy są tu jakieś staraczki palące papierosy? Nie zrozumcie mnie źle chciałabym tylko wiedzieć ile z was rzuciło lub nie przy staraniach: -) -
lamka wrote:Olik gdzie robisz we Wro betę w niedzielę?
Trzymam kciukasy
Właśnie sobie robię zamówienie z apteki bo kończą mi się różne rzeczy i kminię co z acardem, czy biochem mnie już kwalifikuje do tego, że można brać? Czy branie mimo braku wskazań nie zaszkodzi? Ja jestem z tych, co lubią dmuchać na zimne. -
nick nieaktualnyPowtórzyłam dziś rano test (4 już, znowu innej firmy, tym razem żółty bobo test), znów piep*** cień, pojawił się od razu. Chyba jakbym była w ciąży to 13 dpo by już coś normalnego pokazało... teraz to już się boję iść na betę, że nic nie wykaże... okresu brak, temp w górze ... płakać mi się chce z tej bezradności nie wmawiam sobie tych bladych kresek, mąż tej je widzi. Nie wiem co mam myśleć... czy kupić kolejny test ale z czułością 10... chyba w żadnym cyklu nie miałam takich wariacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 08:38
-
Witam sie w niedzielny poranek: ) uwielbiam ta perspektywę urlopu i ze jutro nie muszę iść do pracy! W styczniu złoże wypowiedzenie to moja ostateczna decyzja. Nie dajcie mi tego przeciągnąć do ciazy pewnie jeszcze znajdę prace z umowa na nieokreślony ale za marne grosze nie zamierzam pracować po tylu latach nauki i wyrzeczeń...
Dzisiaj termin @ i powiem szczerze ze czuje ja już w porach i jestem trochę smutna, ale spacer po krupowkach mi to wynagrodzi ; ) chyba..!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Atomowka wrote:No właśnie nie możesz mi coś doradzić? Może brać acard i ten koenzym?
Czy są tu jakieś staraczki palące papierosy? Nie zrozumcie mnie źle chciałabym tylko wiedzieć ile z was rzuciło lub nie przy staraniach: -)
Z suplementów biorę
omega 3 -2000j
Co Q10-100mg
wit C -1000mg
Wit E ja 400 a M 1000 ( na receptę)
D3- 6000j i utrzymuje na poziomie 50 przy mniejszej dawce drastycznie spada ale to najlepiej badać i sprwadzać jaka dawka jest wystarczająca.
K2 MK7 ( ważne przy braniu d3)
Inofem
eMek -salfalizin
http://allegro.pl/swanson-ubiquinol-ubichinol-60k-koenzym-q10-100mg-i6977139878.html
Są tańsze ale najlepsza to w formie UBIQUINOLsummer86, Atomowka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ktoś dzisiaj sika?:>Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%