GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć ranne ptaszki:))) dopadłam jeszcze rano męża chociaż to już bez sensu tyle po owulce. Ale co tam. Idę dzisiaj na mszę po 9 lat nie chodzenia (Z przerwą na slub) . Mąż w szoku potem zrobię rosół i ukulam klusek z nadzieniem że szpinaku i gorgonzoli:D ale z dziurka, po śląsku. Miłego dnia
Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Powtórzyłam dziś rano test (4 już, znowu innej firmy, tym razem żółty bobo test), znów piep*** cień, pojawił się od razu. Chyba jakbym była w ciąży to 13 dpo by już coś normalnego pokazało... teraz to już się boję iść na betę, że nic nie wykaże... okresu brak, temp w górze ... płakać mi się chce z tej bezradności nie wmawiam sobie tych bladych kresek, mąż tej je widzi. Nie wiem co mam myśleć... czy kupić kolejny test ale z czułością 10... chyba w żadnym cyklu nie miałam takich wariacji
Ja też dziś zrobiłam i jest tylko duch ciena i mam czarne myśli, trzeba zrobić betę bo tylko ona coś powie a testy o przyroście nie świadczą.
Też wiem że przy jutrzejszej becie wyzione ducha. Ale mam śnieżynki które też czekają jak nie teraz to przyszły cykl z crio. Nie mam zamiaru się teraz poddać bo wiem że coś się podziało.
Na razie wydech ...... i czekać ........Luna1993, innamorata88, Lunaris, Anna Stesia, AnnaManna lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Luna bez przesady, nie panikuj. Nieraz kobiety dopiero cień widzą 14-16dpo. Idź na betę i tyle. A potem powtórz za 2 dni, bo będzie bobo jak nic
Dobra, czyli zapodam sobie też acard po owulce, tylko nie wiem jeszcze czy 75 czy 150.pilik lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Cześć ranne ptaszki:))) dopadłam jeszcze rano męża chociaż to już bez sensu tyle po owulce. Ale co tam. Idę dzisiaj na mszę po 9 lat nie chodzenia (Z przerwą na slub) . Mąż w szoku potem zrobię rosół i ukulam klusek z nadzieniem że szpinaku i gorgonzoli:D ale z dziurka, po śląsku. Miłego dnia
A ja się śmieje że Grey dostał omlet i milioner zadowolonyCzrna 81, Frelcia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też dziś zrobiłam i jest tylko duch ciena i mam czarne myśli, trzeba zrobić betę bo tylko ona coś powie a testy o przyroście nie świadczą.
Też wiem że przy jutrzejszej becie wyzione ducha. Ale mam śnieżynki które też czekają jak nie teraz to przyszły cykl z crio. Nie mam zamiaru się teraz poddać bo wiem że coś się podziało.
Na razie wydech ...... i czekać ........
Beta będzie rosła. Ja to wiem! Tak samo jak wiedziałam, że będzie pozytywna
A dopiero co ty uspokajałaś mnie przed zawałem o wyniki bety
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Ja też dziś zrobiłam i jest tylko duch ciena i mam czarne myśli, trzeba zrobić betę bo tylko ona coś powie a testy o przyroście nie świadczą.
Na razie wydech ...... i czekać ........ -
Mi tez się zdarza chodzić do kościoła ale nie do kk
Luna pokaż tego bobosa. -
Witam się leniwie
Flowwer ja bym jednak chciała usłyszeć pisk tej twojej siostry Zawsze chciałam mieć siostrę (mam 3 braci), z którą można by pogadać na każdy temat.
Luna idź jutro na betę i przestań robić testy. Z sikańcami tak jest, raz wypijesz tyle, raz tyle i stężenie jest inne.
Izape mam nadzieję że jednak ta franca nie przyjdzie. Kup ciupagę i ją przepędź! U nas jest plan że może na Sylwestra pojedziemy do Zakopanego. Kocham, kocham nasze Tatry, tylko my bardzo daleko mamy,bo ja z północy, więc rzadko jeździmyCzarna81
22 cs. -
StaraczkaNika wrote:A na mnie to wzzyscy krzyczeli jak sobie kreski porównywałam z trzeciego dnia miałam prawie tak bladą jak z pierwszego i też mnie to dużo kosztowało. I też mam pragnienie robienia bety conajmniej co 2 dzień (nie, nie przeszło mi po 4ech!), ale tym razem pobiję swój rekord i pójdę dopiero po 3 dniach, we wt., żeby doktor miał w miarę świeże wyniki w środę rano. Już mnie przeraża ta wizyta. Zabieram mężyka na wypadek jakby była załamka i trzeba by było tak wrócić do domu. Czy mogę brać na uspokojenie coś więcej niż meliskę? Odstawiłam mojeho najlepszego przyjaciela, neopersenika, ale za nim tęsknię
Ja też obiecałam sobie że 3 beta i koniec ale już wiem, że za parę dni zrobię jeszcze raz Jak dobrze, że nie jestem sama. Myślałam, że jestem jakaś totalna panikara, a to takie całkiem normalne się wydaje jak Was czytamCzrna 81, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
_Hope_ wrote:Mi tez się zdarza chodzić do kościoła ale nie do kk
Luna pokaż tego bobosa.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Beta będzie rosła. Ja to wiem! Tak samo jak wiedziałam, że będzie pozytywna
A dopiero co ty uspokajałaś mnie przed zawałem o wyniki bety
Dlatego jutro będę panikować a Ciebie do labu wezmę bo ktoś musi mnie trzymać za rękę !!
Czarna ja mam widok na góry z tarasuCzrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dlatego jutro będę panikować a Ciebie do labu wezmę bo ktoś musi mnie trzymać za rękę !!
Czarna ja mam widok na góry z tarasu
Pójdę z Tobą gdzie tylko chceszFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba zapadam w sen zimowy. Wystarczy zapach poduszki i mi się oczy kleją.
Ja też odeszłam od kościoła po kolędzie. Mój ulubiony ksiądz obrażał moja mamę bo wzięła rozwód. Na szczęście był wtedy mój ojczym i zagial go z wiedzy o piśmie św, zabił pytaniami i ksiezulek wyleciał z trzaskiem drzwi i bez koperty.
Jedyny duchowny jakiego szanuje to Franciszek Wielbie całym serduchemStaraczkaNika, Koteczka82, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Atomowka wrote:Flowwer a co z tego co wypisalas nie jest na receptę?
Wszystko to są suplementy bez recepty jedynie wit E w dawce 400j jest na recepte ale bez recepty kupisz w dawce 200 tylko łykasz więcej kapsułek
Na oczyszczenie organizmu z toksyn dobrze jest pić liście czystka ale do południa bo działa moczopędnie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa jem vigantoletten 1000 jedna tabletkę dziennie jeśli chodzi o witaminę D3 .
A to K2MK7 w jakiej ilości znalazłam 100 i 200 w kapsulce
Ja jem jeszcze femibion a od przyszłego cyklu od pierwszego dnia @ zacznę lecieć na castagnusie później od 3 do 7dc clo później po owulacji duphaston no i witaminki co wypisalas postaram się jak najszybciej zakupić: -) -
nick nieaktualnyFemine_ wrote:Cześć dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze testujące Weszłam na pierwszą stronę - jest cudna ! Oby z dnia na dzień nabierała kolorów!
Atomowka - bardzo mi przykro
E tam serduszko było tylko dwa razy wiec nie spodziewałam się cudów czekam na @ no chyba ze test mnie w ciula robi bo miałam tylko ten 25. ...