X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ranne ptaszki:))) dopadłam jeszcze rano męża chociaż to już bez sensu tyle po owulce. Ale co tam. Idę dzisiaj na mszę po 9 lat nie chodzenia (Z przerwą na slub) . Mąż w szoku :D potem zrobię rosół i ukulam klusek z nadzieniem że szpinaku i gorgonzoli:D ale z dziurka, po śląsku. Miłego dnia <3

Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Powtórzyłam dziś rano test (4 już, znowu innej firmy, tym razem żółty bobo test), znów piep*** cień, pojawił się od razu. Chyba jakbym była w ciąży to 13 dpo by już coś normalnego pokazało... teraz to już się boję iść na betę, że nic nie wykaże... okresu brak, temp w górze ... płakać mi się chce z tej bezradności :( nie wmawiam sobie tych bladych kresek, mąż tej je widzi. Nie wiem co mam myśleć... czy kupić kolejny test ale z czułością 10... chyba w żadnym cyklu nie miałam takich wariacji :/ :(

Ja też dziś zrobiłam i jest tylko duch ciena i mam czarne myśli, trzeba zrobić betę bo tylko ona coś powie a testy o przyroście nie świadczą.
    Też wiem że przy jutrzejszej becie wyzione ducha. Ale mam śnieżynki które też czekają jak nie teraz to przyszły cykl z crio. Nie mam zamiaru się teraz poddać bo wiem że coś się podziało.
    Na razie wydech ...... i czekać ........

Luna1993, innamorata88, Lunaris, Anna Stesia, AnnaManna lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Luna bez przesady, nie panikuj. Nieraz kobiety dopiero cień widzą 14-16dpo. Idź na betę i tyle. A potem powtórz za 2 dni, bo będzie bobo jak nic ;-)

Dobra, czyli zapodam sobie też acard po owulce, tylko nie wiem jeszcze czy 75 czy 150.
    75 ;)

pilik lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Cześć ranne ptaszki:))) dopadłam jeszcze rano męża chociaż to już bez sensu tyle po owulce. Ale co tam. Idę dzisiaj na mszę po 9 lat nie chodzenia (Z przerwą na slub) . Mąż w szoku :D potem zrobię rosół i ukulam klusek z nadzieniem że szpinaku i gorgonzoli:D ale z dziurka, po śląsku. Miłego dnia <3
    Mój eMek zawsze zarzuca mi że jak mnie pożądnie zmolestuje :D to ma na stole pożądny obiad hahahahah
    A ja się śmieje że Grey dostał omlet i milioner zadowolony ;)

Czrna 81, Frelcia, Koteczka82 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Maja84 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja też dziś zrobiłam i jest tylko duch ciena i mam czarne myśli, trzeba zrobić betę bo tylko ona coś powie a testy o przyroście nie świadczą.
    Też wiem że przy jutrzejszej becie wyzione ducha. Ale mam śnieżynki które też czekają jak nie teraz to przyszły cykl z crio. Nie mam zamiaru się teraz poddać bo wiem że coś się podziało.

Beta będzie rosła. Ja to wiem! Tak samo jak wiedziałam, że będzie pozytywna :)
    A dopiero co ty uspokajałaś mnie przed zawałem o wyniki bety ;) <3

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A na mnie to wzzyscy krzyczeli jak sobie kreski porównywałam :) z trzeciego dnia miałam prawie tak bladą jak z pierwszego i też mnie to dużo kosztowało. I też mam pragnienie robienia bety conajmniej co 2 dzień (nie, nie przeszło mi po 4ech!), ale tym razem pobiję swój rekord i pójdę dopiero po 3 dniach, we wt., żeby doktor miał w miarę świeże wyniki w środę rano. Już mnie przeraża ta wizyta. Zabieram mężyka na wypadek jakby była załamka i trzeba by było tak wrócić do domu. Czy mogę brać na uspokojenie coś więcej niż meliskę? Odstawiłam mojeho najlepszego przyjaciela, neopersenika, ale za nim tęsknię

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez się zdarza chodzić do kościoła ale nie do kk :D

Luna pokaż tego bobosa.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się leniwie ;-)
    Flowwer ja bym jednak chciała usłyszeć pisk tej twojej siostry :-D Zawsze chciałam mieć siostrę (mam 3 braci), z którą można by pogadać na każdy temat.
    Luna idź jutro na betę i przestań robić testy. Z sikańcami tak jest, raz wypijesz tyle, raz tyle i stężenie jest inne.
    Izape mam nadzieję że jednak ta franca nie przyjdzie. Kup ciupagę i ją przepędź! ;-) U nas jest plan że może na Sylwestra pojedziemy do Zakopanego. Kocham, kocham nasze Tatry, tylko my bardzo daleko mamy,bo ja z północy, więc rzadko jeździmy :-(

Czarna81
    22 cs.
  • Maja84 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    A na mnie to wzzyscy krzyczeli jak sobie kreski porównywałam :) z trzeciego dnia miałam prawie tak bladą jak z pierwszego i też mnie to dużo kosztowało. I też mam pragnienie robienia bety conajmniej co 2 dzień (nie, nie przeszło mi po 4ech!), ale tym razem pobiję swój rekord i pójdę dopiero po 3 dniach, we wt., żeby doktor miał w miarę świeże wyniki w środę rano. Już mnie przeraża ta wizyta. Zabieram mężyka na wypadek jakby była załamka i trzeba by było tak wrócić do domu. Czy mogę brać na uspokojenie coś więcej niż meliskę? Odstawiłam mojeho najlepszego przyjaciela, neopersenika, ale za nim tęsknię

Ja też obiecałam sobie że 3 beta i koniec ale już wiem, że za parę dni zrobię jeszcze raz ;) Jak dobrze, że nie jestem sama. Myślałam, że jestem jakaś totalna panikara, a to takie całkiem normalne się wydaje jak Was czytam :D

Czrna 81, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Mi tez się zdarza chodzić do kościoła ale nie do kk :D

Luna pokaż tego bobosa.
    Ja jestem wierząca, ale antykościółkowa - zachodzę tam, pomodlę się, ale na msze z kazaniem - o nieee! Kiedyś tak, ale jak kupiliśmy nasze kochane mieszkanko i przylazł ksiądz z kolędą i nam zrobił wykład, że czemu tyle po ślubie dzieci nie mamy, a potem żeby się pogodzić z wyrokami, to mężyk go wystawił za drzwi i spytał, czy nie słyszał, że Bóg pomaga tylko tym, co sami sobie pomagają. I od tego czasu mamy schizmę z kościołem.

Amy333 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    Beta będzie rosła. Ja to wiem! Tak samo jak wiedziałam, że będzie pozytywna :)
    A dopiero co ty uspokajałaś mnie przed zawałem o wyniki bety ;) <3

Dlatego jutro będę panikować a Ciebie do labu wezmę bo ktoś musi mnie trzymać za rękę !!

Czarna ja mam widok na góry z tarasu ;)

Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Maja84 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Dlatego jutro będę panikować a Ciebie do labu wezmę bo ktoś musi mnie trzymać za rękę !!

Pójdę z Tobą gdzie tylko chcesz <3 <3 <3

Flowwer lubi tę wiadomość

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer a co z tego co wypisalas nie jest na receptę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zapadam w sen zimowy. Wystarczy zapach poduszki i mi się oczy kleją.

Ja też odeszłam od kościoła po kolędzie. Mój ulubiony ksiądz obrażał moja mamę bo wzięła rozwód. Na szczęście był wtedy mój ojczym i zagial go z wiedzy o piśmie św, zabił pytaniami i ksiezulek wyleciał z trzaskiem drzwi i bez koperty.
    Jedyny duchowny jakiego szanuje to Franciszek <3 Wielbie całym serduchem

StaraczkaNika, Koteczka82, Amy333 lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atomowka wrote:
    Flowwer a co z tego co wypisalas nie jest na receptę?

Wszystko to są suplementy bez recepty jedynie wit E w dawce 400j jest na recepte ale bez recepty kupisz w dawce 200 tylko łykasz więcej kapsułek ;)

Na oczyszczenie organizmu z toksyn dobrze jest pić liście czystka ale do południa bo działa moczopędnie ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze testujące :) Weszłam na pierwszą stronę - jest cudna :)! Oby z dnia na dzień nabierała kolorów!

Atomowka - bardzo mi przykro :(

• olik321 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo a oprócz inofemu nie bierzesz żadnego kwasu foliowego? Inofem raz czy dwa razy dziennie?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem vigantoletten 1000 jedna tabletkę dziennie jeśli chodzi o witaminę D3 .
    A to K2MK7 w jakiej ilości znalazłam 100 i 200 w kapsulce
    Ja jem jeszcze femibion a od przyszłego cyklu od pierwszego dnia @ zacznę lecieć na castagnusie później od 3 do 7dc clo później po owulacji duphaston no i witaminki co wypisalas postaram się jak najszybciej zakupić: -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Cześć dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze testujące :) Weszłam na pierwszą stronę - jest cudna :)! Oby z dnia na dzień nabierała kolorów!

Atomowka - bardzo mi przykro :(

E tam serduszko było tylko dwa razy wiec nie spodziewałam się cudów czekam na @ no chyba ze test mnie w ciula robi bo miałam tylko ten 25. ...

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Napiłabym się kawy na twoim tarasie :-D

Flowwer, Izape_91 lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ