Grudniowe✨Czary-Mary✨, przynoszą płodne dary🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55. wrote:Dziekuje Poszlo tak, ze przyszedl okres, ale to nic, mowi sie trudno, zyje dalej
Dobrze Cię widzieć 😊 ja cały czas liczę, że jeśli się nie odzywasz, to wrócisz któregoś dnia z pozytywnym testem 🤞Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Skorek wrote:A mnie na dzień dobry zgłupiał termometr...
Pierwszy pomiar 36,74- nisko, powtarzam
Drugi pomiar 36,75- dobra, do trzech razy sztuka
Trzeci pomiar 36,94 xD
Postanowiłam chwilę jeszcze poleżeć i po 10 minutach zrobiłam jeszcze dwa pomiary
Czwarty - 36,89
Piąty- 36, 84
I...nie wiem. Średnią mam wyliczyć czy co? 😅
Ja Ci powiem, że zazwyczaj wpisuje pierwszy pomiar i się już dłużej nie zastanawiam... 😉
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Jeeeju ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że robiłam test. Wyszedł podwójnie pozytywny ! Pokazał nie dwie czerwone kreseczki a trzy, co we śnie uznałam za bliźniaki
Muszka05, Simons_cat, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Skorek wrote:A mnie na dzień dobry zgłupiał termometr...
Pierwszy pomiar 36,74- nisko, powtarzam
Drugi pomiar 36,75- dobra, do trzech razy sztuka
Trzeci pomiar 36,94 xD
Postanowiłam chwilę jeszcze poleżeć i po 10 minutach zrobiłam jeszcze dwa pomiary
Czwarty - 36,89
Piąty- 36, 84
I...nie wiem. Średnią mam wyliczyć czy co? 😅
Tak jak Kaśik, zawsze wpisuje ta pierwsza.
-
Justyna.Optyk wrote:Jeeeju ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że robiłam test. Wyszedł podwójnie pozytywny ! Pokazał nie dwie czerwone kreseczki a trzy, co we śnie uznałam za bliźniaki
Szkoda że nie ma takich testów 😂😂😂Muszka05 lubi tę wiadomość
-
Magda ✊🏼✊🏼❤️
Trochę się stresuje ta wizyta pierwsza w klinice😕
Teoretycznie rzecz biorąc jeśli ta wczorajsza beta by rosła to dzisiaj powinno być Ok 6-7?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 09:28
Magdalena29 lubi tę wiadomość
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Proszę o wpisanie 🍹,
właśnie przywitałam się z 🙊
Żalu żadnego nie czuję i do owulacji kolejnej się przygotowuje ☺️Kaśik lubi tę wiadomość
-
Ayayanee wrote:Proszę o wpisanie 🍹,
właśnie przywitałam się z 🙊
Żalu żadnego nie czuję i do owulacji kolejnej się przygotowuje ☺️
Lubię za przygotowanie do owulacji oczywiście 😉💪🏻Ayayanee lubi tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Ayayahee, dopiero otworzyłam twoje obrazy, nie mogę oderwać oczu od tego z drzewem w fioletach!! Magia, przepiękny
Muszko, choinka cudowna!! I powiem ci, że jest mega gustowna i bardzo elegancko ci wyszło
SimonsCat, zapomniałam ci odpisać chyba, albo nie pamiętam, wklejałam zdjecie tej naszej zywej choinki - ta z leśnictwa była za... 30 zł!
u nas jest taki misz masz, ozdoby które szyłam kiedyś ręcznie z polaru, jakieś z papieru i uwaga - złote plastikowe żołędzie XXL ze sklepu wszystko po 5 zł nie wiem, czy chcecie to widziećWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 09:47
Muszka05, Ayayanee lubią tę wiadomość
-
Annamaria u Was misz masz a ja w tym roku wyjęłam drewniane ozdoby, którymi mąż stroił choinkę jak był malutki. 😄
Także u mnie choinka w stylu retro. 😂
Pokaż ją!
Magdalena 🤞🏻❤️
Czekam na foto dzidziutka. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 09:58
Magdalena29 lubi tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Ayayanee szacun za podejście. Ja zawsze z przyjściem 🙊 czuje się jakbym dostała w twarz od życia. Cały okres płacze, co zwalam na humory okresowe a pod koniec biorę się w garść i działam z mężem.
Noelle mi się marzy taka choinka retro z drewnianymi ozdobami itp ale ja za bardzo sroka jestem i gdy dochodzi do wyboru ozdób, zawsze biorę wszystko co się błyszczy i święciNoelle, Cecylia, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Annamaria te papierowe ozdoby skradły mi serce! 😍😍😍😍😍
Justyna ja też uwielbiam jak się świeci i mieni no ale mąż miał taką frajdę z tych ozdób, że aż mi się płakać chciało i nie mogłam mu tego zrobić. 🙈
https://zapodaj.net/d75d847e48acd.png.html
I taaaaak u nas jeden prezent leży już zapakowany pod choinką od dwóch tygodni - to prezent dla mojego męża którego co roku katuje prezentem czekającym na niego pod choinką od początku grudnia. 😁
Wkurzanie męża tym, że nie może otworzyć prezenciku jest już świąteczną tradycją perfekcyjnej żony roku. 😂MonikA_89!, Simons_cat lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
W sumie każdy kształt ozdób choinkowych coś symbolizuje. Szyszki - płodność. I dlatego w tym roku u mnie również wiszą dwie szyszki ale takie prawdziwe, zrobiliśmy sami gorący klej, ten dziubek ze sznurkiem od starej bombki i trochę białej farby .
https://naforum.zapodaj.net/9e996a9ba7c3.jpg.htmlNoelle, Simons_cat, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Ayayanee szacun za podejście. Ja zawsze z przyjściem 🙊 czuje się jakbym dostała w twarz od życia. Cały okres płacze, co zwalam na humory okresowe a pod koniec biorę się w garść i działam z mężem.
Noelle mi się marzy taka choinka retro z drewnianymi ozdobami itp ale ja za bardzo sroka jestem i gdy dochodzi do wyboru ozdób, zawsze biorę wszystko co się błyszczy i święci
Nie zawsze tak było.
I ja też jestem taka Sroka na codzień paznokcie musza mi się błyszczeć xd nigdy chyba nie miałam tak 'zwyklych' paznokci. Xd -
nick nieaktualnyNoelle dobry pomysł.. ale to trzeba mieć ten prezent zrobiony już na początku grudnia😂 ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, teraz się modlę żeby wszystko doszło nas czas, bo przez internet zamawiałam w poniedziałek😅
Muszka jeśli wynik jest < 3 z tym znakiem < to chyba znaczy że taką mają dokładność w laboratorium, nie piszą 0, bo ich badanie nie jest tak dokładne, żeby zagwarantować to 0, ale to jest 0. Nie chcę ci zabierać nadziei, może jeszcze jest u ciebie za wcześnie i coś się ruszy, może owu była później, nie wiem ile dpo jesteś😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 10:27
-
Cecylia wrote:Noelle dobry pomysł.. ale to trzeba mieć ten prezent zrobiony już na początku grudnia😂 ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, teraz się modlę żeby wszystko doszło nas czas, bo przez internet zamawiałam w poniedziałek😅
Muszka jeśli wynik jest < 3 z tym znakiem < to chyba znaczy że taką mają dokładność w laboratorium, nie piszą 0, bo ich badanie nie jest tak dokładne, żeby zagwarantować to 0, ale to jest 0. Nie chcę ci zabierać nadziei, może jeszcze jest u ciebie za wcześnie i coś się ruszy, może owu była później, nie wiem ile dpo jesteś😘
Nie , spoko tak pytam:) dzisiaj wizyta wiec jakieś nowe nadzieje mam z tym związane niż z tym cyklem 😘Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Ayayanee wrote:W sumie każdy kształt ozdób choinkowych coś symbolizuje. Szyszki - płodność. I dlatego w tym roku u mnie również wiszą dwie szyszki ale takie prawdziwe, zrobiliśmy sami gorący klej, ten dziubek ze sznurkiem od starej bombki i trochę białej farby .
https://naforum.zapodaj.net/9e996a9ba7c3.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/b2a175554a29.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/2cc1d921b2da.jpg.html
mam nadzieje ze przyniosą płodność 😁Okularnica_:) lubi tę wiadomość
-
Hej. U mnie jeszcze brak choinki. Ale myślę że może jutro coś pomyślimy z moim.. A że oboje różnie pracujemy to jest mały kłopot..
Zastanawiam się nad żywa ale mamy królika i boję się że będzie gryzła ją. Mamy sztuczna na pniu i nie wiem w sumie co jeszcze będzie..