grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:płakać mi się chce 4dpo a tempka spaaaadaaaaa bardzo nieładnie z jej strony, bardzo nieładnie
jajniki mnie pobolewają, podbrzusze mam napięte, suszy mnie jak na kacu, a tempka ani myśli współpracować
dobranoc drogie Panie, idę przytulić męża
To może być spadek implantacyjny. -
nick nieaktualnyBeriBlue wrote:To może być spadek implantacyjny.
nieeee.... dzisiaj nadal 36,7 - także niska tempka, podbrzusze boli jak na @ i suszy mnie jak przed @. Także czas iść do sklepu kupić zapas wina na święta i na Sylwestra moje drogie panie - skabarka będzie pić za wasze zdrowie za 9 dni -
A jak piersi was bolą to jak i kiedy? Mnie czasami coś kłuje lekko nad piersiami i przechodzi. Jak je naciskam to czasami poczuje jakiś ból ale nic poza tym. Nabrzmiałe nie są. Sutki bolały ale przez ostatnie kilka dni cisza. Zero bólu i wrażliwości.
-
nick nieaktualnykama mnie oprócz brzucha jak na @ nic nie boli... pić mi się strasznie chce... i to tyle zero piersi, zero zmęczenie, zero szalejącego libido, żadnych skoków humoru... nic, zero, null, cisza... tylko brzuch ;-/
<wiiiinoooo gdzie jesteś?? >
w tamtym cyklu 2tyg przed @ już mnie piersi bolały i trądzik zaczął się pojawiać i już się powoli PMS zaczynał... -
nick nieaktualnykama005 wrote:Uff dobrze że ja mam po ślubie zapas wina w domu i w komórce lokatorskiej
Skabarka poczekaj jeszcze może tempka odbije
nie liczę na to ;-/
a wino po ślubie jakby u mnie zostało to już by takie zacne było bo przynajmniej 8-9 lat by miało -
nick nieaktualnyMnie to z rana i wieczorem bolą. Najczęściej po bokach i też jak dotykam czasem sutki tak po za tym to uczucie jakby nie były moje haha w ostatniej (króciutkiej ale jednak) ciąży też tak miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:04
-
nick nieaktualny
-
Hmmm ja dziś testowałem ale wiem że to za wcześnie... ten mój wykres nićmi nie mówi. Też mnie pobolewa brzuch, trochę jajniki, pierścieni trochę zabrzmiały ale to może przez ostatnie folgowanie ze słodyczami a nie dziedziną :p no i pić mi się mega chce więc objawy mam podobne to Skabarki... tylko widzę, że Ty za wino się bierzesz...To ja chyba tez?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:28
-
nick nieaktualnym.m. wrote:Hmmm ja dziś testowałem ale wiem że to za wcześnie... ten mój wykres nićmi nie mówi. Też mnie pobolewa brzuch, trochę jajniki, pierścieni trochę zabrzmiały ale to może przez ostatnie folgowanie ze słodyczami a nie dziedziną :p no i pić mi się mega chce więc objawy mam podobne to Skabarki... tylko widzę, że Ty za wino się bierzesz...To ja chyba tez?
hihi ja się zabieram za zakup wina pić zamierzam na święte ewentualnie na sylwestra -
nick nieaktualny