X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pajka89 Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne wyniki HCG pomóżcie.... Co o tym myśleć? Norma 5 - 50 jesli jest 0,2 do 1 tydzień a mój wynik < 5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:34

Pajka
  • Pajka89 Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge wstawić zdjecia:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:37

Pajka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawiłaś przecież przed chwilą. Proszę - http://www.fotosik.pl/zdjecie/7cbb27dad86e3bb3
    Nie rozumiem, czemu edytowałaś posta.

< 5, czyli mniejsze niż 5, brak ciąży. Co tu jest trudnego do interpretacji?

Uprzedzając kolejne pytania: tak, być może było za wcześnie na betę. To już Ty wiesz, ile dni jest po teoretycznej owulacji i jakie są szanse, że ta beta jest fałszywie ujemna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:42

• Pajka89 Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wstawiłam już, nie drąże tematu juź jest ok dzieki wielkie

Pajka
  • magdam Nowa

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Około siódmego dnia owulacji w organizmie kobiety zagnieżdża się zapłodniona komórka jajowa. Dwa dni później HCG wzrasta powyżej 1 mIU/ml. Na tym etapie możliwe jest jeszcze mikroporonienie. Dlatego dopiero wynik powyżej 5 mIU/ml oznacza ciążę. Normy beta HCGzmieniają się zależnie od rozwoju zarodka.

Magdam
  • magdam Nowa

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam betę wczoraj 25.przed badaniem blaaaada kreska na teście. Właściwie na dwóch. ... dziś powtorzylam I znów blaaaada. @ma być we wtorek.w pon powtórzę betę. Co myślicie?

Magdam
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ