Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 30 stycznia, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    Witam,
    Jestem tutaj nowa. Staramy się o maleństwo 3 mc, mamy już 2 dzieci. Robiłam testy owu i 21 była, dodam że codziennie baraszkowalismy 😁 wczoraj zrobiłam test niestety biało do @ 3 dni. Mam bule podbrzusza od poniedziałku bolą mnie piersi ciągle bym spala no i lekkie mdłości.
    Nie pamiętam jak miałam w poprzednich ciążach.
    Czytałam że test może nie wyjść 😔 ale nie mogłam wytrzymać no i .... Biało ciekawe czy dostanę @ czy wyjdzie kolejny test.
    Pozdrawiam
    Ja mam 2 dni do @I test wychodza mi blado. Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc I najlepiej zatestowac a dniu spodziewanej @ ja wiem ze ciezko bo sama to przechodze:)

    Moni* lubi tę wiadomość

  • Karolina88 Debiutantka
    Postów: 13 7

    Wysłany: 30 stycznia, 12:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o kolejne dziecko od kilku miesięcy. W grudniu przeżyliśmy ciąże biochemiczna. W styczniu starania. Monitorowałam swój cykl testami owulacyjnymi. Aktualnie jestem w 9 dniu po owulacji. Dziś robiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Już mam dość tych testów z jedną kreska. 05.02. Mam ginekologa. Może on mi pomoże.

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 30 stycznia, 13:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina88 ja w pon @ mam dostać robiłam test ale jedna kreska. Jutro chyba zrobię inny i zobaczę.

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 30 stycznia, 20:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina88 wrote:
    Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o kolejne dziecko od kilku miesięcy. W grudniu przeżyliśmy ciąże biochemiczna. W styczniu starania. Monitorowałam swój cykl testami owulacyjnymi. Aktualnie jestem w 9 dniu po owulacji. Dziś robiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Już mam dość tych testów z jedną kreska. 05.02. Mam ginekologa. Może on mi pomoże.
    Wiem cos o tym🙂 tez mialam Biel vizira I strasznie mnie to irytowalo.. ale od wczoraj 12dpo pokazala sie bladziutka kreska :) poczekaj chwile nie mysl o tym zrob test za 2 3 dni :)

    Moni* lubi tę wiadomość

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 30 stycznia, 20:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWWA mnie korci znowu aby zrobić ale czekam tylko boli mnie podbrzusze i piersi mam dziwne.
    Nie wiem może to @ idzie? Planowo na poniedziałek więc chyba bez sensu zrobić teraz test... Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za mocna krechę ❤️

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 30 stycznia, 20:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    EWWA mnie korci znowu aby zrobić ale czekam tylko boli mnie podbrzusze i piersi mam dziwne.
    Nie wiem może to @ idzie? Planowo na poniedziałek więc chyba bez sensu zrobić teraz test... Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za mocna krechę ❤️
    Kochana mnie podbrzusze tez boli byc moze u cb dochodzi wlasnie do zagniezdzania zarodka czego z calego serducha Ci zycze🥰😍ja jutro Rano znowu robie moze bedzie juz widac :)

    Moni* lubi tę wiadomość

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 30 stycznia, 21:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwa wrote:
    Kochana mnie podbrzusze tez boli byc moze u cb dochodzi wlasnie do zagniezdzania zarodka czego z calego serducha Ci zycze🥰😍ja jutro Rano znowu robie moze bedzie juz widac :)
    Chyba też jutro zrobię 🤦

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 31 stycznia, 07:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    Chyba też jutro zrobię 🤦
    U mnie biochemia test negatywny dzis😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  • anka Autorytet
    Postów: 4273 1596

    Wysłany: 31 stycznia, 07:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwa wrote:
    U mnie biochemia test negatywny dzis😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
    Spokojnie.. ja bym na twoim miejscu jutro poszła na bete ona jest bardziej miarodajne od testów

    3 rok starań.
    • AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
    • Morfologia :01.2020- 0%, 06.2020- 7% ✔️ 06.2021 4 % ✔
    • Fragmentacja DNA 9%✔️
    • MTHFR HOMO ❌
    • PAI HETERO ❌
    05.2020 UŁAŃSKA
    • Jajowody drożne .✔️
    • Insulinooporność- homa 6,20 ❌
    • DHEAS-O4 -584 (148-407) ❌
    • Panel tarczycowy ✔️
    7.2021
    • Hiperinsulinemia❌
    • Stan przedcukrzycowy ❌
    Wróciły naturalne owulacje, dzięki metforminie 🙈
    Wrzesień reset od starań 😇

    ➡️Wizyta 6 października 🍀
    _________
    Plan: listopad/grudzień -Inseminacja
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 31 stycznia, 07:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Spokojnie.. ja bym na twoim miejscu jutro poszła na bete ona jest bardziej miarodajne od testów
    Tak tez zrobie.

  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 31 stycznia, 07:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Spokojnie.. ja bym na twoim miejscu jutro poszła na bete ona jest bardziej miarodajne od testów
    Zamowilam sobie test z krwi zobaczymy o ile nie dostane okresu 😭😭

  • anka Autorytet
    Postów: 4273 1596

    Wysłany: 31 stycznia, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwa wrote:
    Zamowilam sobie test z krwi zobaczymy o ile nie dostane okresu 😭😭
    Beta prawdę powie. Nie ma co od razu się załamywać do nic dobrego to nie prowadzi

    3 rok starań.
    • AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
    • Morfologia :01.2020- 0%, 06.2020- 7% ✔️ 06.2021 4 % ✔
    • Fragmentacja DNA 9%✔️
    • MTHFR HOMO ❌
    • PAI HETERO ❌
    05.2020 UŁAŃSKA
    • Jajowody drożne .✔️
    • Insulinooporność- homa 6,20 ❌
    • DHEAS-O4 -584 (148-407) ❌
    • Panel tarczycowy ✔️
    7.2021
    • Hiperinsulinemia❌
    • Stan przedcukrzycowy ❌
    Wróciły naturalne owulacje, dzięki metforminie 🙈
    Wrzesień reset od starań 😇

    ➡️Wizyta 6 października 🍀
    _________
    Plan: listopad/grudzień -Inseminacja
  • Ewwa Przyjaciółka
    Postów: 69 22

    Wysłany: 31 stycznia, 08:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Beta prawdę powie. Nie ma co od razu się załamywać do nic dobrego to nie prowadzi
    Na jednym tescie bladzioch wyszedl ale to juz Chyba powinno byc bardziej widoczna jutro dzien okresu.

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 31 stycznia, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwa wrote:
    U mnie biochemia test negatywny dzis😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    Bardzo mi przykro 🥺😭, to jest najgorsze czekanie to że mamy nadzieję i bach franca @ przychodzi.
    Ja jeszcze czekam na @ ma być jutro zobaczymy. Zrobiłam test przez chwilę były 2 kreski i zniknęła.
    Blada ale zniknęła.... Trudno nie mam na to wpływu 😔 EWWA trzymaj się i naprawdę bardzo mi przykro.

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • marta-marta Debiutantka
    Postów: 9 3

    Wysłany: 31 stycznia, 20:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/3a03e01695c58.jpg.html
    U mnie 12dpo test o czułości 25ml z popołudnia tak wyszedł. Dodam tylko że do miesiączki mam jeszcze 5 dni.

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 31 stycznia, 21:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta-marta wrote:
    https://zapodaj.net/3a03e01695c58.jpg.html
    U mnie 12dpo test o czułości 25ml z popołudnia tak wyszedł. Dodam tylko że do miesiączki mam jeszcze 5 dni.

    Gratulacje ❤️ widać kreseczkę. Ja mam jutro dostać @ i zobaczymy ale testy białe 🥺 poczekam do wtorku i jak @ nie przyjdzie pójdę na betę....
    EWWA a aty jak się czujesz?

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Bc_m Przyjaciółka
    Postów: 89 95

    Wysłany: 1 lutego, 08:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic nie widzę 🙈
    https://zapodaj.net/1362d2b4f02e4.jpg.html

    Cykl jakby wydłużył się.. dzisiaj 35 dzień cyklu, okresu brak .
    Mam na pewno dziwnie spięcia podbrzusza i śluz.. a wydaje mi się, ze zawsze przed okresem miałam sucho tam🙈
    Dzisiaj idę na bete🙂

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 2 lutego, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś planowo 2 dzień @, beta i test pokazały ciążę. Jutro mam 2 raz betę i gin w czwartek. Dzisiaj rano minimalne plamienie czytałam że może tak być 🥺 Już sama nie wiem tyle stresu...

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Dorota31 Koleżanka
    Postów: 41 89

    Wysłany: 2 lutego, 13:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny u mnie 22 dc ,15dc miałam owulację potwierdzona monitoringiem. Najchętniej już bym zrobiła test. 🙈 Będę robić bete żeby było pewne bo biorę metformine, i jak okaże się ciąża, to muszę ją odstawić. Podpowiecie kiedy najwcześniej mogę pojsc na betę?

  • Moni* Autorytet
    Postów: 831 414

    Wysłany: 2 lutego, 18:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwa wrote:
    U mnie biochemia test negatywny dzis😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
    Tak mi przykro 😭

    w57vvfxm1qdsa8lq.png
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego