Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni* wrote:Witam,
Jestem tutaj nowa. Staramy się o maleństwo 3 mc, mamy już 2 dzieci. Robiłam testy owu i 21 była, dodam że codziennie baraszkowalismy 😁 wczoraj zrobiłam test niestety biało do @ 3 dni. Mam bule podbrzusza od poniedziałku bolą mnie piersi ciągle bym spala no i lekkie mdłości.
Nie pamiętam jak miałam w poprzednich ciążach.
Czytałam że test może nie wyjść 😔 ale nie mogłam wytrzymać no i .... Biało ciekawe czy dostanę @ czy wyjdzie kolejny test.
PozdrawiamMoni* lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o kolejne dziecko od kilku miesięcy. W grudniu przeżyliśmy ciąże biochemiczna. W styczniu starania. Monitorowałam swój cykl testami owulacyjnymi. Aktualnie jestem w 9 dniu po owulacji. Dziś robiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Już mam dość tych testów z jedną kreska. 05.02. Mam ginekologa. Może on mi pomoże.
-
Karolina88 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o kolejne dziecko od kilku miesięcy. W grudniu przeżyliśmy ciąże biochemiczna. W styczniu starania. Monitorowałam swój cykl testami owulacyjnymi. Aktualnie jestem w 9 dniu po owulacji. Dziś robiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Już mam dość tych testów z jedną kreska. 05.02. Mam ginekologa. Może on mi pomoże.
Moni* lubi tę wiadomość
-
Moni* wrote:EWWA mnie korci znowu aby zrobić ale czekam tylko boli mnie podbrzusze i piersi mam dziwne.
Nie wiem może to @ idzie? Planowo na poniedziałek więc chyba bez sensu zrobić teraz test... Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za mocna krechę ❤️Moni* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewwa wrote:U mnie biochemia test negatywny dzis😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Bardzo mi przykro 🥺😭, to jest najgorsze czekanie to że mamy nadzieję i bach franca @ przychodzi.
Ja jeszcze czekam na @ ma być jutro zobaczymy. Zrobiłam test przez chwilę były 2 kreski i zniknęła.
Blada ale zniknęła.... Trudno nie mam na to wpływu 😔 EWWA trzymaj się i naprawdę bardzo mi przykro. -
marta-marta wrote:https://zapodaj.net/3a03e01695c58.jpg.html
U mnie 12dpo test o czułości 25ml z popołudnia tak wyszedł. Dodam tylko że do miesiączki mam jeszcze 5 dni.
Gratulacje ❤️ widać kreseczkę. Ja mam jutro dostać @ i zobaczymy ale testy białe 🥺 poczekam do wtorku i jak @ nie przyjdzie pójdę na betę....
EWWA a aty jak się czujesz? -
U mnie nic nie widzę 🙈
https://zapodaj.net/1362d2b4f02e4.jpg.html
Cykl jakby wydłużył się.. dzisiaj 35 dzień cyklu, okresu brak .
Mam na pewno dziwnie spięcia podbrzusza i śluz.. a wydaje mi się, ze zawsze przed okresem miałam sucho tam🙈
Dzisiaj idę na bete🙂 -
Cześć dziewczyny u mnie 22 dc ,15dc miałam owulację potwierdzona monitoringiem. Najchętniej już bym zrobiła test. 🙈 Będę robić bete żeby było pewne bo biorę metformine, i jak okaże się ciąża, to muszę ją odstawić. Podpowiecie kiedy najwcześniej mogę pojsc na betę?