Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Próbowałam poszukać coś w takim temacie na forum, ale nie znalazłam nic konkretnego. Moje pytanie brzmi, ile dni po owulacji miałyście pozytywne testy? Ja jestem właśnie 16dpo, 2 dni spóźnienia okresu, test wyszedł teoretycznie negatywnie. Jak się mocno przyjrzę to widzę drugą baaardzo jasną i cienką kreseczkę, ale nie jestem pewna czy faktycznie jest, czy tylko mi się zdaje. Temperatura dziś 36,8. I zastanawiam się, czy jest możliwe żebym była w ciąży i żeby 2 dni po spodziewanym okresie był nadal negatywny test?cyt, Leoparde, Justek lubią tę wiadomość
-
Tak, z porannego. Niestety już go wyrzuciłam także nie dam rady pokazać. Tak właściwie to nie mam żadnych objawów. Jestem jedynie ciągle zmęczona i płaczliwa. Ale ani nie boli mnie brzuch, ani piersi ani nic. Dlatego zastanawiam się czy po prostu mam jakieś szaleństwo hormonalne i mi się okres spóźnia, czy jest jakaś szansa że to jednak ciąża. Jutro najwyżej skoczę na betę.
-
nick nieaktualnyWitam jestem tu nowa cykle mam 30 dni dziś jest 25 DC i na teście wyszedł cień .... Czekam do jutra rano i zobaczę
Bardzo chciałabym żeby @ nie przyszła... Poprzednią fasolka straciłem w 9 TC. Powodem była tarczyca TSH 3.200 . teraz mam 0.901 i licze ze w końcu się uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, też jestem tu nowa Cykle mam za zwyczaj dość regularne (31 dni ew. plus minus 1 dzień), powinnam mieć okres 16.01. ale się nie zapowiada. Piersi mnie bolą, a jajniki tak ciągną (dwa cykle temu miałam podobne bóle ale lekarz podejrzewał ciążę biochemiczną), poza tym nic. Test dzisiaj z pierwszego moczu bardzo negatywny zastanawiam się czy to jakaś anomalia cyklu czy może ciąża? Niezbyt się zabezpieczaliśmy. Robić betę jutro, wyjdzie już coś? Pozdrawiam
-
No i poleciałam dzisiaj na betę. Jutro wynik. Ale to już 3 dni spóźnienia a poranne testy z moczu jednak negatywne. Oprócz lekkiego pobolewania, pieczenia czy pieron wie co to tak naprawdę w podbrzuszu, to nic mi nie jest. Ani piersi nie bolą, ani nic. Więc pewnie po prostu z jakiś innych powodów spóźnia mi się okres. Może jakaś torbiel czy coś... Jak okres nie przyjdzie do końca tygodnia to polecę do ginekologa.
Pinezka, Wiosanna888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 21:08
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
U mnie dzis smutno:( test negatywny...niby wszystko wskazuje na dzieciatko a tu jedna kreska.... @ nie mam jeszcze ale nie wiem czy sie dalej ludzic czy juz zamawiac testy ow.pozdrawiam was wszystkie i mam nadxieje ze jakos razem z wami uda mi sie w koncu zajsc w ciaze
Zuza33, Migotka, futuremama lubią tę wiadomość
Kiwi -
Cześć dziewczyny,
ja robiłam testy do 15 dnia po spodziewanej miesiączce. Poszłam do lekarza, na usg była widoczna mała kuleczka. Lekarz od razu powiedział, że może to być ciąża a równie dobrze skrzep. Kazal poczekać jeszcze tydzień i w razie niepojawienia się miesiączki, wrócić do niego. Niestety, w czwartek miałam iść do lekarza a w środę dostałam okresu. Spodziewałam się, bo dwa dni wcześniej poszłam na betę (nie wytrzymałam) , niestety negatywnie....Sylvi83:), Mammisima88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Przy ilu punktach na detektorze ciąży można uznać, że to już dużo? Mam 40 pkt, jestem w 10 dniu po owulacji, na jednym tescie "cien kreski" po 5 godzinach, na drugim pusto ale moze jeszcze za wczesnie.. Chociaz kupuje i tak te testy od bhcg 10 a nie 25 zeby wykrylo nawet super wczesna ciaze..i zastanawiam sie..."Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
nick nieaktualny