Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg85 wrote:Ja w obu ciążach testowałam za wcześnie a pozytywne wychodziły mi dopiero w 30dc..
Kurcze, a ilu dniowe cykle masz?
-
nick nieaktualny
-
26dc- około 10-11 dpo. Cykle około 29 dni. Test o czułości 10 mlU/ml.
Kreska widoczna chociaż nie tak ciemna jak testowa A beta wyszła 50,2 Dziś z ciekawości poprawiłam test ciazowy (28 dc) i obie kreski równe. Jutro jeszcze powtarzam betę -
13 dpo - 26 dc jasna kreska po czasie wyznaczonym na opakowaniu, dzień później dwie kreski w czasie, chociaż druga jaśniejsza. Pink Test Super Czuły 10 mlU/ml. Cykle 26-28 dni. 28 dc beta Hcg 244, 30 dc beta Hcg 488
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 14:05
Doriru -
Trochę odgrzebuję kotleta.
Czy jest na sali kobiałka, która aż do 14 dpo wysikiwała negatywy, a potem cudownie się zaskoczyła?
Sama nie wiem, po co pytam... chyba karmię się złudzeniami, że coś jeszcze będzie z tego cyklu, chociaż nadziei coraz mniej...
Nawet nie byłoby mi przykro, gdyby @ przyszła. Ta niepewność już mnie wykręca.Riki, Treaclynat lubią tę wiadomość
5 cykli starań, niedoczynność tarczycy - Mój pamiętnik -
W pierwszej ciąży cień cienia w 13dpo, blada kreska w 15dpo czyli dzień po spodziewanej @ i w 16dpo pozytywna beta.
Mam dwie koleżanki którym testy pozytywne wyszło DOPIERO tydzień po spodziewanej @, nie zdarza sie to często ale jest to mozliwe
PozdrawiamGruszka lubi tę wiadomość
-
rybuuu wrote:Trochę odgrzebuję kotleta.
Czy jest na sali kobiałka, która aż do 14 dpo wysikiwała negatywy, a potem cudownie się zaskoczyła?
Sama nie wiem, po co pytam... chyba karmię się złudzeniami, że coś jeszcze będzie z tego cyklu, chociaż nadziei coraz mniej...
Nawet nie byłoby mi przykro, gdyby @ przyszła. Ta niepewność już mnie wykręca.
aniołek 01.02.2016r -
Pierwszy cień cienia wyszedł mi w 27dc i to po jakiejś godzinie wiec nie byłam pewna czy powinnam sie tym przejmować, blada na prawdę blada, ale bezdyskusyjna kreska wyszła mi dopiero w dniu spodziewanej @ czyli w 29dc. Niestety poroniłam 6 dni pozniej.
-
Mi wyszła blada kreska, ale nie "cień cienia" 10 dpo (cykle 28 dniowe), był to test o czułości 10.
13 dpo wyszła już kreska gruba i mocna, test o czułości 25 i to z popołudniowego moczu. Ale ja miałam bardzo duże stężenie tego hormonu od początku, aż się bałam, że to bliźniaki -
U mnie @ przyszła wczoraj. Jaki z tego morał?
Dopóki @ nie spóźni się naprawdę konkretnie, dajmy na to tydzień, nie zaprzątać sobie głowy testami. Ostatnie dni upłynęły mi na googlowaniu, kiedy powinien wyjść pozytyw, czy jak wysikłam 6 negatywnych, to w 16 dpo jest dalej szansa... Nastresowałam się niemożliwie.
Chyba każda z nas musi przez to przejść przynajmniej raz żeby dojrzeć do etapu, że to NAPRAWDĘ nie ma sensu.lola1, aaandzia, Ruda Paskuda, Jula91, Mendosa, Justkaro, Olo96, Abcdeka lubią tę wiadomość
5 cykli starań, niedoczynność tarczycy - Mój pamiętnik -
nick nieaktualnyJa własnie jestem w fazie "a może to że tylko jedna kreska to przypadek i może się udało, może, może, może...", a @ ma być dopiero 13. Ale jako że poranny tez wyszedł bezkreskowo, więc nie kupuję nawet kolejnego testu chyba że mi się panna spóźni...