Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Jestem tu nowa dziś jest 11 dpo. Nie mierze temperatury rano, bo codziennie wstaje o innej porze, ale po południu od kilku dni mam temp.37,1-37,3. Dzis bolała mnie strasznie głowa, a teraz podbrzusze...po odstawieniu tabletek w lipcu mam strasznie nieregularne cykle,ale mniej więcej 14, do 16 dni po owu dostaje okres, czyli sobota do poniedziałku,a ból mam dziś taki,jakby miał przyjść za chwile. Do wczoraj miałam uczucie, że jest wilgotno,a dziś to zniknęło, to chyba zły znak? Piersi nie bola mnie w tym cyklu w ogóle, a progesteron 8dpo 18.4, wiec raczej w porządku? Pozdrawiam i trzymam za was kciuki.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurelko, to że czułaś wilgotność a nagle suchość to nie jest żaden znak
Ja naczytałam się, że śluz to jeden z objawów ciąży, a w szczęśliwym cyklu miałam przed terminem tak sucho, że sahara to pikuś. Śluz "przyszedł" z czasem, w ciągu dwóch tygodni.
Tak więc tym się nie sugeruj. PozdrawiamKat.luna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, który test z rossmana polecacie?
Dzisiaj mam termin @ według owu, jutro kolejny według wyliczeń i w Czwartek ostatni. Robiłam pink test strumieniowy bardzo czuły (10 ml), wyszedł cień, cienia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:27
-
nick nieaktualny
-
Hej:) chciałabym trochę przestrzec przed testami check&go z rossmana - w ostatnim cyklu wyszla mi naprawde widoczna kreska (chociaz cienka) ale wyrazna i oczywiscie zasiala ziarno nadziei ale niestety zaden inny test jej nie pokazal i okazalo sie, ze to jeszcze nie tym razem. Czytałam już kiedys podobna historie rowniez z tymi testami. A tak w ogole - jak mozna dodac zdjecie do galerii testow? Bo mysle, ze jak ten test jest dodatni to kreska wychodzi szersza i chciałam dodać bo tego testu jest akurat bardzo niewiele zdjęć a może ktoś mieć podobne dylematy:)"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
Kupiłam raz te Check&Go, jeden nie pokazał nic, żadnej kreski, drugi z tej samej paczki 1 kreskę, czyli jeden był wadliwy.
Kupiłam też raz Facelle, ten strumieniowy. Pokazał mi w 24dc w cyklu przed tym z ciążą widoczny dość wyraźnie cień drugiej kreski, w regulaminowym czasie, ciąży z tego nie było.
W cyklu ciążowym testy Greenmed i Quixx pokazały mi bladziutkie drugie kreski w 23dc, beta następnego dnia była 46,6 .Ala222 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016