Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • marta-marta Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2021, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    U mnie dziś planowo 2 dzień @, beta i test pokazały ciążę. Jutro mam 2 raz betę i gin w czwartek. Dzisiaj rano minimalne plamienie czytałam że może tak być 🥺 Już sama nie wiem tyle stresu...
    Gratuluję!!!

• Adaq Nowa

Wysłany: 9 lutego 2021, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem tu nowa :) mam pcos, cykle w miarę regularnie (34-35 dyniowe).
    Staramy się z mężem o dziecko od 3 miesięcy.
    Obecnie mam 30 DC i jakoś 10 dpo ( wtedy bardzo bolało mnie jeden jajnik i test owu pozytywny w 19 DC).
    Około tygodnia po owulacji miałam bóle brzucha jakbym zaraz miała dostać okres, trwało to 3 dni, od tego czasu pobolewanie jajnika i ból piersi przy dotyku.
    Dziś zrobiłam test (pink test super czuły ) i wyszedł negatywny.
    Myślicie że jest jeszcze jakaś szansa?

Miasa lubi tę wiadomość

• Milena256 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2021, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę,że tak przy długich cyklach 10 dpo test może nie pokazać nic

• Milena256 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2021, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta na cztery dni przed terminem@ była negatywna,a byłam już w ciąży,czasem trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na to testowanie,choć jest to mega ciężkie

Agusia40 lubi tę wiadomość

• Aneczka😊 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2021, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam maly dylemat🤔
    Moje cykle trwaja 35 dni +- 3 dni roznicy. Powinnam dostac okres 07.02 ale zamiast tego mam taki bialo przezroczysty sluz i boli mnie podbrzusze juz od tygodnia ale duzo delikatniej i tak jak by mi sie cos tam rozciągało. Robilam juz 2 testy jeden w dniu spodziewanej miesiaczki i drugi dzis (ale wieczorem) i oba wyszly negatywne. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec czy poczekac jeszcze i zrobić kolejny test czy isc do gin.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka😊 wrote:
    Hej dziewczyny. Mam maly dylemat🤔
    Moje cykle trwaja 35 dni +- 3 dni roznicy. Powinnam dostac okres 07.02 ale zamiast tego mam taki bialo przezroczysty sluz i boli mnie podbrzusze juz od tygodnia ale duzo delikatniej i tak jak by mi sie cos tam rozciągało. Robilam juz 2 testy jeden w dniu spodziewanej miesiaczki i drugi dzis (ale wieczorem) i oba wyszly negatywne. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec czy poczekac jeszcze i zrobić kolejny test czy isc do gin.

Najlepiej idź na bete, będziesz miała 100% pewności

Pinezka lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • aeniołek Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2021, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej..jestem tu nowa. Po dwóch poronieniach staram się zajść w ciążę. Mierze temperature i robię testy owu. W 7dpo progesteron był 16,25. Dziś 11dpo (teoretycznie) i niestety test negatywny...temperatura dziś spadła o 0,03 stopnia. Cykle zwykle 30-32 dni ale ostatni był 27. Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa....mam dwie appki do określania owulacji, ta druga z pomiarów temperatury przesunęła mi owu na 5.02 (wg testów miałam 2.02). Nie wiem czy znowu się nie udało czy jeszcze jest szansa....okres powinien przyjść między 19-22.02

👩 39 lat
    👨 37 lat
    2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
    2011- 👦
    2013- 👦
    10.08.2020- 10tc 💔
    18.10.2020- 5tc 💔
    Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
    AMH 3,85
    Homocysteina 6,6
    B12 601
    Kwas foliowy 30
    Wit.D 39
    Zespół antyfosfolipidowy - brak
    KIR BX
    05.2021 - histeroskopia /usunięcie polipa endometrialnego

Walczymy dalej...
  • Basiula Nowa

Wysłany: 17 marca 2021, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy post tutaj :) korzystam z Lady comp od ok 2 lat. Od września moje cykle to była jakaś pomyłka, każdy inny i praktycznie żaden z owulacja, ale zakładam, że wynikało to z diety keto, która mnie rozregulowała oraz ze zmiany dawki eutheroxu. Ostatnie 2 cykle już w normie ładne.
    Tyle że w tym robiłam testy owu i ,z temp. I śluzu wynika że owy była 9dc to dość wcześnie.
    Mam sporo objawów obiecujących, ale robiłam testy w 6, 7,8 i 10 dpi i nic wiem, że to szybko ale fiksuje się na tym że te ultra na 10 mIU/ml mogą wykryć nawet po 6 dniach od zapłodnienia... Glupieje już i mam mieszane uczucia. Chyba potrzebowałam się troszke wygadać

Mikus lubi tę wiadomość

• Natka_2021 Nowa

Wysłany: 29 marca 2021, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ❤️ dzisiaj niestety ukazała mi się 1 krecha 😔 dzisiaj 32dc,cykle nieregularne.. 1 poronienie.. z mężem staramy się znowu.. Juz kilka cyklów. Obserwuję swój organizm i w tym cyklu naprawdę jakoś dziwnie się czuję.. Ból piersi był - ustal, ból podbrzusza był-ustal. Wydaje mi się że mam wyostrzony węch.. Od kilku MC używam płynu
    do mycia różnych powierzchni i dopiero teraz tak czuje alkohol że aż nie wierzę. Ale chyba sobie wkręcam. Przy 1 ciazy test wyszedł negatywny w pt a we wt Juz pozytywny także chyba nie pozostaje mi nic tylko poczekać 🙄 któraś z was miała podobnie?

• Weronikab94 Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2021, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena256 wrote:
    U mnie beta na cztery dni przed terminem@ była negatywna,a byłam już w ciąży,czasem trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na to testowanie,choć jest to mega ciężkie

Ja zrobiłam betę w 25 dniu cyklu i wyszła 1,1 mlU/ml. Do okresu dzisiaj w 28 dniu cyklu mam jeszcze 4 dni. Nie wiem czy się łudzić :(.
    Czy przygotowywać się do kolejnego cyklu. Ehh.

Robić betę znowu? Czy czekać?
    :( Tak bardzo bym chciała. Pewnie nie ja jedna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2021, 11:35

2.03.2021 @
    14.03.2021 IUI na trzech pęcherzykach 21mm, 19mm, 15mm- NIEUDANA 😔

1.04.2021 ostatnia @
    15.04.2021 Ovitrelle
    16.04.2021 IUI

Trzymamy kciuki!
  • CarmeLatte93 Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam regularne cykle 32 dni. W pierwszej ciąży test wyszedł mi wyraźny już 9 dni po owulacji.
    W tym cyklu robiłam test 11 dpo- negatywny, 13 dpo- negatywny, byłam też tego dnia u lekarza nic nie było widać,15 dpo- pozytyw! To był dzień spodziewanej miesiączki. Także póki okresu nie ma, nadzieja jest

Weronikab94, aeniołek, polkosia lubią tę wiadomość

preg.png
    08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
    21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
    26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
    02.04.2021 beta pozytywna a😍
    Od 05.2019 starania o rodzenstwo
    9.10.2018 Benio jest już z nami 👨‍👩‍👦😍
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2021, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula wrote:
    Hej, to mój pierwszy post tutaj :) korzystam z Lady comp od ok 2 lat. Od września moje cykle to była jakaś pomyłka, każdy inny i praktycznie żaden z owulacja, ale zakładam, że wynikało to z diety keto, która mnie rozregulowała oraz ze zmiany dawki eutheroxu. Ostatnie 2 cykle już w normie ładne.
    Tyle że w tym robiłam testy owu i ,z temp. I śluzu wynika że owy była 9dc to dość wcześnie.
    Mam sporo objawów obiecujących, ale robiłam testy w 6, 7,8 i 10 dpi i nic wiem, że to szybko ale fiksuje się na tym że te ultra na 10 mIU/ml mogą wykryć nawet po 6 dniach od zapłodnienia... Glupieje już i mam mieszane uczucia. Chyba potrzebowałam się troszke wygadać
    Tak kochana testy wykrywaja juz 6 dniowa ciaze . Z tym ze od zagniezdzenie jajka trwa od 6-12 dni i od tego czasu tezeby liczyc 6 dni . Wiec teoretycznie najwczesniej piwinno wyjsc 12 dpo, chociaz sa dziewczyny ktorym wychodza testy od 8-9 dpo . Ja sama bede testowac od 7 dpo i zobaczymy. Takze szanse masz bardzo duzee ze sie udalo a test poprostu jeszcze niewykazuje. 😍

• Monilu Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tu nowa, to mój 3 cykl starań. Ostatnia miesiączka 4 marca, cykle mam między 28-31/32 dni.
    W sobotę 20 marca test owu pozytywny, 24 marca miałam planowaną wcześniej wizytę u gina, potwierdził, że owulacja wystąpiła i widzi ciałko żółte 2cm. Dziś rano czyli 12dpo test ciążowy negatywny, biel vizira 😔. Zawsze gdzieś tydzień po owulacji okropnie bolą mnie piersi, 3 dni przed okresem zazwyczaj już mam plamienia. Cały czas czuje podbrzusze a piersi nie bolą tylko są takie kłujące po bokach i widać żyłki. W niedzielę 4 kwietnia powinnam dostać @ a plamień brak, nie mam też humorów ani zachcianek jak to zwykle miałam przed okresami. Temperature mierzyłam ale popołudniami bo coś się gorzej czułam i wczoraj miałam 37.3, utrzymuje się na tym poziomie kilka dni.

Nie wiem czy to ważne ale dopiszę, że w lutym 2019r miałam laparoskopię ze względu na torbiel jajnika lewego. Większość owulacji mam z lewego jajnika. Badania, które zrobiłam 5 marca są wszystkie w normie:
    TSH 0.56, ft3 i ft4 w normie, kwas foliowy w normie, żelazo super, witamina B12 super, cały panel krwi również, w tym hemoglobina 15,2 prolaktyna 18.05, testosteron 34.24, insulina 13,8, glukoza 92

Bardzo proszę, podpowiedzcie, czy mam jeszcze szansę na pozytywny test 😔 testuje się od wtorku tak naprawdę i codziennie biel vizira 😔

• Aliicja Debiutantka

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja również jestem tutaj nowa. Moje cykle to zazwyczaj 27-28dni. Ostatnim razem opóźnienie miałam w lutym 2020 r. Wtedy cykl trwał 31 dni. Tym razem spóźnia mi się 6 dzień, robiłam test popołudniowy w terminie spodziewanej miesiączki - negatywny, i dziś również po południu innej firmy której według instrukcji można robic o każdej porze - negatywny. Czy jest możliwość że mogę być w ciąży ale na tyle wczesnej ze nie wychodzi na testach? :/

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliicja wrote:
    Hej dziewczyny ja również jestem tutaj nowa. Moje cykle to zazwyczaj 27-28dni. Ostatnim razem opóźnienie miałam w lutym 2020 r. Wtedy cykl trwał 31 dni. Tym razem spóźnia mi się 6 dzień, robiłam test popołudniowy w terminie spodziewanej miesiączki - negatywny, i dziś również po południu innej firmy której według instrukcji można robic o każdej porze - negatywny. Czy jest możliwość że mogę być w ciąży ale na tyle wczesnej ze nie wychodzi na testach? :/
    Masz mozliwosc isc na bete ?

• Izi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 8dpo i przebieram nogami już... Ale jakoś wewnętrznie czuję, że chyba będzie @

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Jestem 8dpo i przebieram nogami już... Ale jakoś wewnętrznie czuję, że chyba będzie @
    Tez czulam sie na @ a jednak testy pozytywne. Ze slaba kreska ale sa. Woec jak masz ich duzo to sobie testuj kto ci zabroni🥰

Izi, Adorable lubią tę wiadomość

• Izi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Tez czulam sie na @ a jednak testy pozytywne. Ze slaba kreska ale sa. Woec jak masz ich duzo to sobie testuj kto ci zabroni🥰

Właśnie zaczęłam testować chociaż wiem, że jeszcze za wcześnie może być ale co mi tam, na razie nie jest mi przykro jak widzę biel, będzie za parę dni jak przyjdzie @ albo jak będzie biel w czasie spodziewanej @.
    W ostatnim cyklu miałam inne niż zwykle objawy przed okresem więc teraz po samych objawach też nie wiem już nic co się ze mną dzieje :D

Jula😍🥰 lubi tę wiadomość

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Właśnie zaczęłam testować chociaż wiem, że jeszcze za wcześnie może być ale co mi tam, na razie nie jest mi przykro jak widzę biel, będzie za parę dni jak przyjdzie @ albo jak będzie biel w czasie spodziewanej @.
    W ostatnim cyklu miałam inne niż zwykle objawy przed okresem więc teraz po samych objawach też nie wiem już nic co się ze mną dzieje :D
    Ja zawsze mowie ci ma byc to bedzie i na niektore rzeczy niemamy wplywu. Wiec bez stresu . Ja tez myslam ze ten cykl
    Starcony a tu jednak chyba cos sie dzieke zoabczymy mam 4 dni do @

Izi lubi tę wiadomość

• Karloina Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:

Izi ja tez tak czulam ! Ze nic z tego w tym cyklu6. Bolal mnie brzuch, pojawił się trądzik ale dziwnie zaczęły piec mnie sutki. Tydzień okresu nie mam. Ale wczoraj cos mnie podkusilo i patrze a tam 2 kreski!
    A juz naprawde przestałam wierzyć. Nawet nie sprawdzałam kiedy dni plodne itp.
    Trzymam za Was wszystkie kciuki!❤

Izi lubi tę wiadomość

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
‹‹ 42 43 44 45 46 ››