Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • marta-marta Debiutantka
    Postów: 9 3

    Wysłany: 3 lutego, 22:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    U mnie dziś planowo 2 dzień @, beta i test pokazały ciążę. Jutro mam 2 raz betę i gin w czwartek. Dzisiaj rano minimalne plamienie czytałam że może tak być 🥺 Już sama nie wiem tyle stresu...
    Gratuluję!!!

  • Adaq Nowa
    Postów: 1 1

    Wysłany: 9 lutego, 06:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem tu nowa :) mam pcos, cykle w miarę regularnie (34-35 dyniowe).
    Staramy się z mężem o dziecko od 3 miesięcy.
    Obecnie mam 30 DC i jakoś 10 dpo ( wtedy bardzo bolało mnie jeden jajnik i test owu pozytywny w 19 DC).
    Około tygodnia po owulacji miałam bóle brzucha jakbym zaraz miała dostać okres, trwało to 3 dni, od tego czasu pobolewanie jajnika i ból piersi przy dotyku.
    Dziś zrobiłam test (pink test super czuły ) i wyszedł negatywny.
    Myślicie że jest jeszcze jakaś szansa?

    Miasa lubi tę wiadomość

  • Milena256 Nowa
    Postów: 2 1

    Wysłany: 11 lutego, 12:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę,że tak przy długich cyklach 10 dpo test może nie pokazać nic

  • Milena256 Nowa
    Postów: 2 1

    Wysłany: 11 lutego, 12:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta na cztery dni przed [email protected] była negatywna,a byłam już w ciąży,czasem trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na to testowanie,choć jest to mega ciężkie

    Agusia40 lubi tę wiadomość

  • Aneczka😊 Nowa
    Postów: 1 0

    Wysłany: 12 lutego, 22:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam maly dylemat🤔
    Moje cykle trwaja 35 dni +- 3 dni roznicy. Powinnam dostac okres 07.02 ale zamiast tego mam taki bialo przezroczysty sluz i boli mnie podbrzusze juz od tygodnia ale duzo delikatniej i tak jak by mi sie cos tam rozciągało. Robilam juz 2 testy jeden w dniu spodziewanej miesiaczki i drugi dzis (ale wieczorem) i oba wyszly negatywne. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec czy poczekac jeszcze i zrobić kolejny test czy isc do gin.

  • Alutka128 Autorytet
    Postów: 1033 854

    Wysłany: 13 lutego, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka😊 wrote:
    Hej dziewczyny. Mam maly dylemat🤔
    Moje cykle trwaja 35 dni +- 3 dni roznicy. Powinnam dostac okres 07.02 ale zamiast tego mam taki bialo przezroczysty sluz i boli mnie podbrzusze juz od tygodnia ale duzo delikatniej i tak jak by mi sie cos tam rozciągało. Robilam juz 2 testy jeden w dniu spodziewanej miesiaczki i drugi dzis (ale wieczorem) i oba wyszly negatywne. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec czy poczekac jeszcze i zrobić kolejny test czy isc do gin.

    Najlepiej idź na bete, będziesz miała 100% pewności

    Pinezka lubi tę wiadomość

    🤵 37l. 👩‍💼 25l.
    01.2021, 03.2021 💔
    04.2021 ⏸️
    25.03
    TPOAb 74,6 (<35.0) ⬆️
    TSH 8,5 (0,4-4,0)⬆️
    Ft4 9,6 (10,0-23,5) ⬇️
    Wit D ⬇️

    oar843r83ci4sv79.png
  • aeniołek Koleżanka
    Postów: 71 14

    Wysłany: 14 lutego, 16:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej..jestem tu nowa. Po dwóch poronieniach staram się zajść w ciążę. Mierze temperature i robię testy owu. W 7dpo progesteron był 16,25. Dziś 11dpo (teoretycznie) i niestety test negatywny...temperatura dziś spadła o 0,03 stopnia. Cykle zwykle 30-32 dni ale ostatni był 27. Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa....mam dwie appki do określania owulacji, ta druga z pomiarów temperatury przesunęła mi owu na 5.02 (wg testów miałam 2.02). Nie wiem czy znowu się nie udało czy jeszcze jest szansa....okres powinien przyjść między 19-22.02

    👩 39 lat
    👨 37 lat
    2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
    2011- 👦
    2013- 👦
    10.08.2020- 10tc 💔
    18.10.2020- 5tc 💔
    Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
    AMH 3,85
    Homocysteina 6,6
    B12 601
    Kwas foliowy 30
    Wit.D 39
    Zespół antyfosfolipidowy - brak
    KIR BX

    Walczymy dalej...
  • Basiula Nowa
    Postów: 1 0

    Wysłany: 17 marca, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy post tutaj :) korzystam z Lady comp od ok 2 lat. Od września moje cykle to była jakaś pomyłka, każdy inny i praktycznie żaden z owulacja, ale zakładam, że wynikało to z diety keto, która mnie rozregulowała oraz ze zmiany dawki eutheroxu. Ostatnie 2 cykle już w normie ładne.
    Tyle że w tym robiłam testy owu i ,z temp. I śluzu wynika że owy była 9dc to dość wcześnie.
    Mam sporo objawów obiecujących, ale robiłam testy w 6, 7,8 i 10 dpi i nic wiem, że to szybko ale fiksuje się na tym że te ultra na 10 mIU/ml mogą wykryć nawet po 6 dniach od zapłodnienia... Glupieje już i mam mieszane uczucia. Chyba potrzebowałam się troszke wygadać

  • Natka_2021 Nowa
    Postów: 1 0

    Wysłany: 29 marca, 09:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ❤️ dzisiaj niestety ukazała mi się 1 krecha 😔 dzisiaj 32dc,cykle nieregularne.. 1 poronienie.. z mężem staramy się znowu.. Juz kilka cyklów. Obserwuję swój organizm i w tym cyklu naprawdę jakoś dziwnie się czuję.. Ból piersi był - ustal, ból podbrzusza był-ustal. Wydaje mi się że mam wyostrzony węch.. Od kilku MC używam płynu
    do mycia różnych powierzchni i dopiero teraz tak czuje alkohol że aż nie wierzę. Ale chyba sobie wkręcam. Przy 1 ciazy test wyszedł negatywny w pt a we wt Juz pozytywny także chyba nie pozostaje mi nic tylko poczekać 🙄 któraś z was miała podobnie?

  • Weronikab94 Koleżanka
    Postów: 32 13

    Wysłany: 29 marca, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena256 wrote:
    U mnie beta na cztery dni przed [email protected] była negatywna,a byłam już w ciąży,czasem trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na to testowanie,choć jest to mega ciężkie

    Ja zrobiłam betę w 25 dniu cyklu i wyszła 1,1 mlU/ml. Do okresu dzisiaj w 28 dniu cyklu mam jeszcze 4 dni. Nie wiem czy się łudzić :(.
    Czy przygotowywać się do kolejnego cyklu. Ehh.

    Robić betę znowu? Czy czekać?
    :( Tak bardzo bym chciała. Pewnie nie ja jedna.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 11:35

    2.03.2021 ostatnia @
    14.03.2021 IUI na trzech pęcherzykach 21mm, 19mm, 15mm- NIEUDANA 😔

    1.04.2021 ostatnia @
    Na dniach planowana IUI 🍀
    Trzymamy kciuki!
  • CarmeLatte93 Debiutantka
    Postów: 15 4

    Wysłany: 29 marca, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam regularne cykle 32 dni. W pierwszej ciąży test wyszedł mi wyraźny już 9 dni po owulacji.
    W tym cyklu robiłam test 11 dpo- negatywny, 13 dpo- negatywny, byłam też tego dnia u lekarza nic nie było widać,15 dpo- pozytyw! To był dzień spodziewanej miesiączki. Także póki okresu nie ma, nadzieja jest

    Weronikab94, aeniołek lubią tę wiadomość

    f2w3e6hhdp7gf10o.png
    2 lata starań
    🤰
    22 dpo
    Beta HCG 1464,00 mlU/ml
    Progesteron 23.510 ng/ml
    26 dpo
    Beta HCG 4909,00 mlU/ml
    🧒 9.10.2018
  • Jula😍🥰 Autorytet
    Postów: 410 104

    Wysłany: 30 marca, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula wrote:
    Hej, to mój pierwszy post tutaj :) korzystam z Lady comp od ok 2 lat. Od września moje cykle to była jakaś pomyłka, każdy inny i praktycznie żaden z owulacja, ale zakładam, że wynikało to z diety keto, która mnie rozregulowała oraz ze zmiany dawki eutheroxu. Ostatnie 2 cykle już w normie ładne.
    Tyle że w tym robiłam testy owu i ,z temp. I śluzu wynika że owy była 9dc to dość wcześnie.
    Mam sporo objawów obiecujących, ale robiłam testy w 6, 7,8 i 10 dpi i nic wiem, że to szybko ale fiksuje się na tym że te ultra na 10 mIU/ml mogą wykryć nawet po 6 dniach od zapłodnienia... Glupieje już i mam mieszane uczucia. Chyba potrzebowałam się troszke wygadać
    Tak kochana testy wykrywaja juz 6 dniowa ciaze . Z tym ze od zagniezdzenie jajka trwa od 6-12 dni i od tego czasu tezeby liczyc 6 dni . Wiec teoretycznie najwczesniej piwinno wyjsc 12 dpo, chociaz sa dziewczyny ktorym wychodza testy od 8-9 dpo . Ja sama bede testowac od 7 dpo i zobaczymy. Takze szanse masz bardzo duzee ze sie udalo a test poprostu jeszcze niewykazuje. 😍

  • Monilu Nowa
    Postów: 3 0

    Wysłany: 2 kwietnia, 11:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tu nowa, to mój 3 cykl starań. Ostatnia miesiączka 4 marca, cykle mam między 28-31/32 dni.
    W sobotę 20 marca test owu pozytywny, 24 marca miałam planowaną wcześniej wizytę u gina, potwierdził, że owulacja wystąpiła i widzi ciałko żółte 2cm. Dziś rano czyli 12dpo test ciążowy negatywny, biel vizira 😔. Zawsze gdzieś tydzień po owulacji okropnie bolą mnie piersi, 3 dni przed okresem zazwyczaj już mam plamienia. Cały czas czuje podbrzusze a piersi nie bolą tylko są takie kłujące po bokach i widać żyłki. W niedzielę 4 kwietnia powinnam dostać @ a plamień brak, nie mam też humorów ani zachcianek jak to zwykle miałam przed okresami. Temperature mierzyłam ale popołudniami bo coś się gorzej czułam i wczoraj miałam 37.3, utrzymuje się na tym poziomie kilka dni.

    Nie wiem czy to ważne ale dopiszę, że w lutym 2019r miałam laparoskopię ze względu na torbiel jajnika lewego. Większość owulacji mam z lewego jajnika. Badania, które zrobiłam 5 marca są wszystkie w normie:
    TSH 0.56, ft3 i ft4 w normie, kwas foliowy w normie, żelazo super, witamina B12 super, cały panel krwi również, w tym hemoglobina 15,2 prolaktyna 18.05, testosteron 34.24, insulina 13,8, glukoza 92

    Bardzo proszę, podpowiedzcie, czy mam jeszcze szansę na pozytywny test 😔 testuje się od wtorku tak naprawdę i codziennie biel vizira 😔

  • Aliicja Debiutantka
    Postów: 10 1

    Wysłany: 6 kwietnia, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja również jestem tutaj nowa. Moje cykle to zazwyczaj 27-28dni. Ostatnim razem opóźnienie miałam w lutym 2020 r. Wtedy cykl trwał 31 dni. Tym razem spóźnia mi się 6 dzień, robiłam test popołudniowy w terminie spodziewanej miesiączki - negatywny, i dziś również po południu innej firmy której według instrukcji można robic o każdej porze - negatywny. Czy jest możliwość że mogę być w ciąży ale na tyle wczesnej ze nie wychodzi na testach? :/

  • Jula😍🥰 Autorytet
    Postów: 410 104

    Wysłany: 6 kwietnia, 23:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliicja wrote:
    Hej dziewczyny ja również jestem tutaj nowa. Moje cykle to zazwyczaj 27-28dni. Ostatnim razem opóźnienie miałam w lutym 2020 r. Wtedy cykl trwał 31 dni. Tym razem spóźnia mi się 6 dzień, robiłam test popołudniowy w terminie spodziewanej miesiączki - negatywny, i dziś również po południu innej firmy której według instrukcji można robic o każdej porze - negatywny. Czy jest możliwość że mogę być w ciąży ale na tyle wczesnej ze nie wychodzi na testach? :/
    Masz mozliwosc isc na bete ?

  • Izi Przyjaciółka
    Postów: 97 39

    Wysłany: 7 kwietnia, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 8dpo i przebieram nogami już... Ale jakoś wewnętrznie czuję, że chyba będzie @

    ♥ starania od luty 2021
    ♥ "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej"
  • Jula😍🥰 Autorytet
    Postów: 410 104

    Wysłany: 7 kwietnia, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Jestem 8dpo i przebieram nogami już... Ale jakoś wewnętrznie czuję, że chyba będzie @
    Tez czulam sie na @ a jednak testy pozytywne. Ze slaba kreska ale sa. Woec jak masz ich duzo to sobie testuj kto ci zabroni🥰

    Izi lubi tę wiadomość

  • Izi Przyjaciółka
    Postów: 97 39

    Wysłany: 7 kwietnia, 08:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Tez czulam sie na @ a jednak testy pozytywne. Ze slaba kreska ale sa. Woec jak masz ich duzo to sobie testuj kto ci zabroni🥰

    Właśnie zaczęłam testować chociaż wiem, że jeszcze za wcześnie może być ale co mi tam, na razie nie jest mi przykro jak widzę biel, będzie za parę dni jak przyjdzie @ albo jak będzie biel w czasie spodziewanej @.
    W ostatnim cyklu miałam inne niż zwykle objawy przed okresem więc teraz po samych objawach też nie wiem już nic co się ze mną dzieje :D

    Jula😍🥰 lubi tę wiadomość

    ♥ starania od luty 2021
    ♥ "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej"
  • Jula😍🥰 Autorytet
    Postów: 410 104

    Wysłany: 7 kwietnia, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Właśnie zaczęłam testować chociaż wiem, że jeszcze za wcześnie może być ale co mi tam, na razie nie jest mi przykro jak widzę biel, będzie za parę dni jak przyjdzie @ albo jak będzie biel w czasie spodziewanej @.
    W ostatnim cyklu miałam inne niż zwykle objawy przed okresem więc teraz po samych objawach też nie wiem już nic co się ze mną dzieje :D
    Ja zawsze mowie ci ma byc to bedzie i na niektore rzeczy niemamy wplywu. Wiec bez stresu . Ja tez myslam ze ten cykl
    Starcony a tu jednak chyba cos sie dzieke zoabczymy mam 4 dni do @

    Izi lubi tę wiadomość

  • Karloina Przyjaciółka
    Postów: 138 42

    Wysłany: 13 kwietnia, 10:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Jestem 8dpo i przebieram nogami już... Ale jakoś wewnętrznie czuję, że chyba będzie @

    Izi ja tez tak czulam ! Ze nic z tego w tym cyklu6. Bolal mnie brzuch, pojawił się trądzik ale dziwnie zaczęły piec mnie sutki. Tydzień okresu nie mam. Ale wczoraj cos mnie podkusilo i patrze a tam 2 kreski!
    A juz naprawde przestałam wierzyć. Nawet nie sprawdzałam kiedy dni plodne itp.
    Trzymam za Was wszystkie kciuki!❤

‹‹ 41 42 43 44 45
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego