X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja tak wygląda?
Odpowiedz

Implantacja tak wygląda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna03 Debiutantka

Wysłany: 1 marca 2024, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W poniedziałek zaczęłam dziwnie plamić,początkowo myślałam że dostałam wcześniej okres. Lecz plamienie ustępowało i pojawiało się czasem lub przy korzystaniu z toalety. Plamienie trwa do dziś i ma brązowy kolor,czasem połączony ze śluzem. Na początku czułam jakby ciągnięcie jajnika. Teraz ból ustąpił. Test dziś robiłam i wyszedl negatywny. W środę prawidłowo powinnam dostać normalny okres,cykl mam regularny. Czy to możliwe,że jeszcze jest za wcześnie na 2 kreski? Czytam pełno artykułów i trochę panikuje,że to ciąża pozamaciczna lub coś innego. Dodam,że pierwszy raz w życiu spóźnia mi się okres. Bolesność piersi i wzdęcia się pojawiły.

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 1 marca 2024, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być plamienie implantacyjne a cykl cyklowi nierówny i mogło się coś przesunąć. Zrób betę dla pewności. Jeśli beta wyjdzie negatywna to mogą być to zaburzenia hormonów

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Anna03 Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2024, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test wyszedł pozytywny ;)))

Chesterka1124, Gosiaczek lubią tę wiadomość

• aambrozjaa93 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Gratuluję 🥰

Henio🩵 4065g i 57cm💙

age.png

Staś🩵 3980g i 58cm💙

age.png
  • Msreckles Nowa

Wysłany: 2 marca 2024, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, cykle mam nieregularne, ostatnią miesiączkę miałam 11.02, dziś jest 21 dc i od 2 dni mam plamienia, początkowo był to śluz z nitkami krwi, natomiast teraz jest to mocniejsze plamienie które pojawią się tylko na papierze, dodam że nic mnie nie boli czuje tylko takie ciągnięcie w podbrzuszu. Miesiączkę mam dostać tak za około 11 dni, pytanie czy to plamienie implantacyjne, owulacyjne czy może wcześniejszy @... Już tyle razy się zawiodłam że nie mam już siły, test robiłam przedwczoraj ale zdecydowanie jest za szybko. Czy któraś z was również plamiła w podobny sposób i okazało się że to ciąża?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 2 marca 2024, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Super wiadomość, gratulacje :)

Msreckles za szybko aby stwierdzić ciążę . Musisz poczekać

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Martolina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Ale cudownie! Gratuluję :) Ja dziś też mam brązowe delikatne plamienie (7 dpo) i czuję ciągnięcie jajnika, mam nadzieję że dla mnie zakończy się to też pozytywem

👩 1993
    AMH 1,72
    🧔🏻‍♂️1986
    Morfologia 4%

Starania na luzie od 01.2024
    Z pomocą medyczną od 10.2024

16 CS - cykl naturalny
    🩸 19.01
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ