X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja tak wygląda?
Odpowiedz

Implantacja tak wygląda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna03 Debiutantka

Wysłany: 1 marca 2024, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W poniedziałek zaczęłam dziwnie plamić,początkowo myślałam że dostałam wcześniej okres. Lecz plamienie ustępowało i pojawiało się czasem lub przy korzystaniu z toalety. Plamienie trwa do dziś i ma brązowy kolor,czasem połączony ze śluzem. Na początku czułam jakby ciągnięcie jajnika. Teraz ból ustąpił. Test dziś robiłam i wyszedl negatywny. W środę prawidłowo powinnam dostać normalny okres,cykl mam regularny. Czy to możliwe,że jeszcze jest za wcześnie na 2 kreski? Czytam pełno artykułów i trochę panikuje,że to ciąża pozamaciczna lub coś innego. Dodam,że pierwszy raz w życiu spóźnia mi się okres. Bolesność piersi i wzdęcia się pojawiły.

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 1 marca 2024, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być plamienie implantacyjne a cykl cyklowi nierówny i mogło się coś przesunąć. Zrób betę dla pewności. Jeśli beta wyjdzie negatywna to mogą być to zaburzenia hormonów

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Anna03 Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2024, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test wyszedł pozytywny ;)))

Chesterka1124, Gosiaczek lubią tę wiadomość

• aambrozjaa93 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Gratuluję 🥰

Henio🩵 4065g i 57cm💙

age.png

Staś🩵 3980g i 58cm💙

age.png
  • Msreckles Nowa

Wysłany: 2 marca 2024, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, cykle mam nieregularne, ostatnią miesiączkę miałam 11.02, dziś jest 21 dc i od 2 dni mam plamienia, początkowo był to śluz z nitkami krwi, natomiast teraz jest to mocniejsze plamienie które pojawią się tylko na papierze, dodam że nic mnie nie boli czuje tylko takie ciągnięcie w podbrzuszu. Miesiączkę mam dostać tak za około 11 dni, pytanie czy to plamienie implantacyjne, owulacyjne czy może wcześniejszy @... Już tyle razy się zawiodłam że nie mam już siły, test robiłam przedwczoraj ale zdecydowanie jest za szybko. Czy któraś z was również plamiła w podobny sposób i okazało się że to ciąża?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 2 marca 2024, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Super wiadomość, gratulacje :)

Msreckles za szybko aby stwierdzić ciążę . Musisz poczekać

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Martolina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna03 wrote:

Ale cudownie! Gratuluję :) Ja dziś też mam brązowe delikatne plamienie (7 dpo) i czuję ciągnięcie jajnika, mam nadzieję że dla mnie zakończy się to też pozytywem

👩 1993 🧔🏻‍♂️1986

Starania na luzie od 01.2024
    4 cykle z ovitrelle

03.2025 IVF krótki protokół - 8🥚-> 6MII -> tylko 1 ❄️
    25.04.2025 FET 4BB 🤞🍀
    05.05.2025 10 dpt beta 216 🍀🥹 -> 12 dpt beta 540 -> 14 dpt beta 1100 -> 19 dpt beta 6500
    20.05.2025 25dpt - CRL 0,32cm, mamy 🩷
    03.06.2025 - CRL 1,88 cm
    17.06.2025 - CRL 3,49 cm 🕺💃
    24.06.2025 - Panorama - czekamy na wyniki
    🔜
    02.07.2025 - prenatalne 🧬
    15.07.2025 - USG

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ