X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja zarodka?
Odpowiedz

Implantacja zarodka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvul Nowa

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Założyłam tutaj konto żeby zadać nurtujące mnie pytania.
    Moje cykle trwają 35dni. Ostatnią @ miałam 5.07 i trwała zaledwie 3dni ( normalnie trwa około 6dni )
    24.07 współżyłam z chłopakiem i prezerwatywa nam pękła. Później miałam dużo białego gęstego śluzu. Dokładnie 30.06 poczułam wieczorem lekkie kłucie w podbrzuszu. Gdy poszłam do toalety miałam lekko zabarwiona wydzieline w kolorze kawy z mlekiem a na następny dzień już nic nie było. Czy mogło to być plamienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała?
    Kiedy najlepiej zrobić test zakładając, że to plamienie mogło być implatacja zarodka?
    Okres mam dostać za 2 dni czyli 8.08 :/
    Bardzo proszę o odpowiedź.

• Jvul Nowa

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, że moja szyjka macicy jest wysoko, twarda i tak jakby lekko otwarta

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej robić test w terminie @ jeśli nie przyjdzie. Ale jeżeli nie możesz się doczekać to zrób jutro. Tylko z rana, z pierwszego moczu.

Czarna81
    22 cs.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ