Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja zarodka?
Odpowiedz

Implantacja zarodka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvul Nowa

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Założyłam tutaj konto żeby zadać nurtujące mnie pytania.
    Moje cykle trwają 35dni. Ostatnią @ miałam 5.07 i trwała zaledwie 3dni ( normalnie trwa około 6dni )
    24.07 współżyłam z chłopakiem i prezerwatywa nam pękła. Później miałam dużo białego gęstego śluzu. Dokładnie 30.06 poczułam wieczorem lekkie kłucie w podbrzuszu. Gdy poszłam do toalety miałam lekko zabarwiona wydzieline w kolorze kawy z mlekiem a na następny dzień już nic nie było. Czy mogło to być plamienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała?
    Kiedy najlepiej zrobić test zakładając, że to plamienie mogło być implatacja zarodka?
    Okres mam dostać za 2 dni czyli 8.08 :/
    Bardzo proszę o odpowiedź.

• Jvul Nowa

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, że moja szyjka macicy jest wysoko, twarda i tak jakby lekko otwarta

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej robić test w terminie @ jeśli nie przyjdzie. Ale jeżeli nie możesz się doczekać to zrób jutro. Tylko z rana, z pierwszego moczu.

Czarna81
    22 cs.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ