X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Interpretacja testu
Odpowiedz

Interpretacja testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MelekAbla wrote:
    Daj znac jak sytuacja sie rozwinie🤞🏼
    A więc dzwoniłam dzisiaj zapisać się do ginekologa, ale termin mam na 21.10...
    Myślę ,ze to plamienie to mój okres. Miesiąc temu też nie wiedziałam jak to liczyć, bo 7. 08 dostałam plamienie i trwało ono do 13.08 z czego dwa dni ostatnie były mocniejsze. Teraz plamie od czwartku, a na chwilę obecną jakby już mijało.. Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych tak mi się porobiło :(
    Nie wiem czemu na tym teście coś było widać (moim zdaniem) ale zapewne mam problemy hormonalne...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ