Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Interpretacja testu
Odpowiedz

Interpretacja testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MelekAbla wrote:
    Daj znac jak sytuacja sie rozwinie🤞🏼
    A więc dzwoniłam dzisiaj zapisać się do ginekologa, ale termin mam na 21.10...
    Myślę ,ze to plamienie to mój okres. Miesiąc temu też nie wiedziałam jak to liczyć, bo 7. 08 dostałam plamienie i trwało ono do 13.08 z czego dwa dni ostatnie były mocniejsze. Teraz plamie od czwartku, a na chwilę obecną jakby już mijało.. Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych tak mi się porobiło :(
    Nie wiem czemu na tym teście coś było widać (moim zdaniem) ale zapewne mam problemy hormonalne...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ