Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Interpretacja testu
Odpowiedz

Interpretacja testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MelekAbla wrote:
    Daj znac jak sytuacja sie rozwinie🤞🏼
    A więc dzwoniłam dzisiaj zapisać się do ginekologa, ale termin mam na 21.10...
    Myślę ,ze to plamienie to mój okres. Miesiąc temu też nie wiedziałam jak to liczyć, bo 7. 08 dostałam plamienie i trwało ono do 13.08 z czego dwa dni ostatnie były mocniejsze. Teraz plamie od czwartku, a na chwilę obecną jakby już mijało.. Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych tak mi się porobiło :(
    Nie wiem czemu na tym teście coś było widać (moim zdaniem) ale zapewne mam problemy hormonalne...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ