X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Interpretacja testu
Odpowiedz

Interpretacja testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MelekAbla wrote:
    Daj znac jak sytuacja sie rozwinie🤞🏼
    A więc dzwoniłam dzisiaj zapisać się do ginekologa, ale termin mam na 21.10...
    Myślę ,ze to plamienie to mój okres. Miesiąc temu też nie wiedziałam jak to liczyć, bo 7. 08 dostałam plamienie i trwało ono do 13.08 z czego dwa dni ostatnie były mocniejsze. Teraz plamie od czwartku, a na chwilę obecną jakby już mijało.. Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych tak mi się porobiło :(
    Nie wiem czemu na tym teście coś było widać (moim zdaniem) ale zapewne mam problemy hormonalne...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ