X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie JAK WASI PARTNERZY ZNOSZĄ OCZEKIWANIE NA TESTOWANIE?
Odpowiedz

JAK WASI PARTNERZY ZNOSZĄ OCZEKIWANIE NA TESTOWANIE?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • verynice Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez na poczatku sie nie intereowal..teraz tez niezbytnio...tylko czasami jak go cos najdzie to pyta "pokaz ten swoj wykres na owu" i rano o 6 nawet w weekend jak mu mowie "tempka idzie w gore" to odpowiada spod koldry "taaak? super" i spi dalej.. oj faceci...

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam takich mężczyzn :) Mój strasznie się irytuje, że "dostałam wariacji na tym punkcie" :) Chociaż bezpośrednio przed wynikiem testu stresuje się razem ze mną :D

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • Jakucja Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mój też wspierający i zawsze gotowy do działania. Nic się nie irytuje, pociesza i do znudzenia tłumaczy, że będzie dobrze.

wrogi śluz
    2016 - synuś
    010i9n73j0e5nmga.png
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój 4 dni po owu jak powiedziałam, że strasznie mnie bolą plecy mówi, że może zaskoczyłam i powinnam zrobić test :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wiecznie by mi testy kupował i kazał mi co dziennie przynajmniej jeden robić ;)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ