Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jakie testy najlepsze ?
Odpowiedz

Jakie testy najlepsze ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 24 października 2022, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Jestem pełna nadziei ze w tym cyklu się udało, mam udostępniony wykres dzisiaj spadek temperatury licze ze będzie tylko wyżej 😁 ale mam pytanie jakie testy polecacie ?chciałabym zatestowac 10dpo , oczywiście polecę na betę jak @ nie przyjdzie ale No nie wytrzymam test muszę zrobić 😁

• Willsee Autorytet

Wysłany: 24 października 2022, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć - facelle paskowe 😉 w 10 dpo pokazała się kreska - obecnie 13dpo i czekam na wyniki bety 🫣

Czarna1001 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 24 października 2022, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki !! ❤️

Willsee lubi tę wiadomość

• Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 24 października 2022, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Willsee i jak tam ?

• Willsee Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 77🙈🙈🙈 jutro sprawdzę czy przyrasta 😊

preg.png
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 25 października 2022, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie 💪🏻 ja dzisiaj wzrost po spadku i cholernie boli mnie dzisiaj prawy jajnik aż promieniuje na noge

• Willsee Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dwie kreski ✊🏻✊🏻✊🏻

preg.png
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 26 października 2022, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam ?
    U mnie dzisiaj spadek znowu,strasznie boli mnie brzuch jakbym miała @ i już miałam kryzys dzisiaj emocjonalny 😅 czekam co dalej z temperatura

• Willsee Autorytet

Wysłany: 26 października 2022, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 209, wzrost 170% 😭😍

preg.png
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 26 października 2022, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :)
    Ja dzisiaj już się uspokoiłam,ciągnie mnie lewy jajnik temperatura niska,podobnie jak w zeszłym cyklu , już tracę nadzieje ale trudno następnym razem się uda pewnie

Willsee lubi tę wiadomość

• Willsee Autorytet

Wysłany: 26 października 2022, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byleby się nie poddawać 😊

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ