X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jeden duzy skrzep
Odpowiedz

Jeden duzy skrzep

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PogubionaeM Nowa

Wysłany: 18 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któras z Was miała jeden duży skrzep kilka dni przed okresem. Ja dziś taki zauważyłam był mniej więcej 1cm. Nie krawie do okresu dwa dni. Pobolewa mnie brzuch bolą piersi i kręgosłup. Mam się spodziewać okresu? Wolałbym nie.. bo to juz 9miesiecy starań. .

PogubionaeM
  • Monica32 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym pare dni temu. Moze ma to zwiazek z krwawieniem owulacyjnym. Moze owulacje Ci sie przesunela.Tak bardzo zycze Ci aby sie udalo. Wiem przez co przechodzisz.Ja stramm sie ponad dwa lata.Pozdrawiam

• Dooti Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja we wcześniejszym cyklu miałam taki skrzep ale było to trzy dni po owulacji i ginekolog stwierdził że ma to związek z krwawieniem owulacyjnym i nie ma powodów do niepokoju.

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ