Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ancyska no jest kreseczke jak byk! Niech beta pięknie rosnie✊
MamaStasia ostatnio wśród moich znajomych na fb też był jakiś wirus i wysyłali linka do potencjalnie moich zdjęć. Na szczęście ja wolę nie odebrać telefonu od znajomego niż się naciąć. Ale fakt, w dzisiejszych czasach trzeba bardzo uważać
Sasanko ja też jestem z września więc nie ma innej opcji, będziesz w ciąży już za chwilkę😙🤗
Szona a ja wiem... gdyby nie dobry humor i bardzo wrażliwe piersi to wypisz, wymaluj 1dc. Brzuch mnie bolał praktycznie cały dzień i nadal go czuje.
Ja baaardzo czekam na Twoją wizytę i zielone światło na wyrzucenie tych plastrów w cholerę!szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Ochmanko, tak sobie myślę - byłaś już w ciazy na naszym spotkaniu. Wyściskalas mnie dwukrotnie! Może jakiś wirus się zaplątał 🤞
Malgonia, Salome, Ochmanka, agge, Agape91, Izape_91, Pati96, Malinaa90, Kittinka83, Iseko, Madziandzia, Gosiek1993, Ania_85_, aeiouy, MonikA_89!, i'm_back, Sasanka55, MagdalenaMaria2, moyeu lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ochmanko, tak sobie myślę - byłaś już w ciazy na naszym spotkaniu. Wyściskalas mnie dwukrotnie! Może jakiś wirus się zaplątał 🤞
Kittinka83, Sasanka55, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Ochmanko ja tez mysle, ze Cie zawirusowalam (ej no wezcie mi tej przyjemnosci nie zabierajcie).
Iza ja biore prenatal duo. Pierwszy trymestr bralam wit oddzielnie, bo mialam wieksze zaufanie do nich, ale w koncu i ja mialam dosc lykania 10 tabletek na raz
Zelazo z tego prenatalu jednak nie jest super. Po bioferze czy ascoferze czulam sie lepiej na jelitach, ale daje jeszcze rade.Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Ochmanko ja tez mysle, ze Cie zawirusowalam (ej no wezcie mi tej przyjemnosci nie zabierajcie).
Iza ja biore prenatal duo. Pierwszy trymestr bralam wit oddzielnie, bo mialam wieksze zaufanie do nich, ale w koncu i ja mialam dosc lykania 10 tabletek na raz
Zelazo z tego prenatalu jednak nie jest super. Po bioferze czy ascoferze czulam sie lepiej na jelitach, ale daje jeszcze rade.
Wiem że to mój M. zrobił tego kropka i w moim brzuchu sobie miło siedzi ale ja naprawdę czuje że to jest w dużej mierze Wasza zasługa! Tyle rzeczy, których bym nie wiedziała, dobrych rad, zaciśnietych kciuków i poprostu wiary że wszystkim się uda❤
Mnie moja wiara nie opuszcza nawet na sekundę. Wiem że wrzesień jest początkiem jesiennego wysypu. Zobaczycie😚Mildred, agge, szona, Agape91, Pati96, Iseko, Malgonia, Salome, Ania_85_, MonikA_89!, Sasanka55, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ochmanko, tak sobie myślę - byłaś już w ciazy na naszym spotkaniu. Wyściskalas mnie dwukrotnie! Może jakiś wirus się zaplątał 🤞
Szonka, Ochamnka najpierw wysciskała się ze mną i została zawirusowana po czym te wirusy przeniosła na Ciebie. Jesteś Szczęściara, bo masz podwójne fluidy🧚♀️🧚♀️👌🙌Ochmanka, szona, Iseko, Malgonia, aeiouy, Sasanka55 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa91 wrote:Szonka, Ochamnka najpierw wysciskała się ze mną i została zawirusowana po czym te wirusy przeniosła na Ciebie. Jesteś Szczęściara, bo masz podwójne fluidy🧚♀️🧚♀️👌🙌
Znakomicie. Tak więc moje bliźniaczki (powszechne po antykoncepcji) dostaną niespotykane imiona: Malinowa i Ochmanka 🤣
Ochmanka, Pati96, agge, Agape91, moni05, Iseko, Gosiek1993, Malinowa91, Salome, syllwia91, Ania_85_, aeiouy, MonikA_89!, i'm_back, Sasanka55, MagdalenaMaria2, moyeu lubią tę wiadomość
-
Miałam kilka podejść do oleju z wiesiołka, ale ostatecznie i tak zapominam go pić 🤦♀️ Z tego względu chce kupić wiesiołek w piksach. Który najlepszy? I jak często się go przyjmuje?
Od razu po 🙉?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 20:47
-
Szona całkiem mi się to podoba😁 w takim razie jeśli będzie dziewczynka to nazwiemy ją Szona. Czas spędzony w szkole będzie niezapomniany!
szona, aeiouy, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Szona całkiem mi się to podoba😁 w takim razie jeśli będzie dziewczynka to nazwiemy ją Szona. Czas spędzony w szkole będzie niezapomniany!
Nie będę Ci może przypominać, jakie dostanie przezwisko... 😅
Ochmanka, Iseko, Malgonia, syllwia91, Ania_85_, aeiouy, MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a czy można łączyć acard z metformaxem? Dużo dziewuszek bierze acard zapobiegawczo i może ja bym zaczęła brać....❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Dziewczynki a czy można łączyć acard z metformaxem? Dużo dziewuszek bierze acard zapobiegawczo i może ja bym zaczęła brać....
Nie wiem czy można łączyć, ale gdy brałam acard - zaszłam w ciążę. Może przypadek, może nie. W listopadzie postanowiłam zrobić badanie z testDNA. A po zielonym świetle od gina - znowu wrócę do acardu. Brałam 75 mg, może teraz 150 mg... hm.
DzulkaJ lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Miałam kilka podejść do oleju z wiesiołka, ale ostatecznie i tak zapominam go pić 🤦♀️ Z tego względu chce kupić wiesiołek w piksach. Który najlepszy? I jak często się go przyjmuje?
Od razu po 🙉?szona lubi tę wiadomość
-
DzulkaJ mozna laczyc acard z meta bo ja tak mam z zalecenia lekarza meta do sniadania i obiadu, acard na noc
DzulkaJ, Sasanka55 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Chyba juz sobie wloze pod poduszke ostatnia przypinke i zaczne ja wirusowac.. potem bede ja trzymac u Ali w pieluszcze i jak juz bedzie zainfekowana tak ze hej... to nie bede miala jej komu wyslac
szona, Malinowa91, Izape_91, syllwia91, Ania_85_, aeiouy, Ochmanka, Iseko, Madziandzia, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Ja łącze acard i metę wszystko na noc biorę.
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Dziewczynki a czy można łączyć acard z metformaxem? Dużo dziewuszek bierze acard zapobiegawczo i może ja bym zaczęła brać....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 22:34
-
Na Was zawsze można liczyć 😊 dziękuję 😍 kupię jutro zapobiegawczo jak się okaże że była podwójna owulacja i jeżeli w ogóle była, może zwiększę swoje szanse na zagnieżdżenie 😊
aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny