Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, Ochmanko, Malinowa i Kittinka wygląda na to, że w czerwcu porodówki są nasze 😍😍😍
Ktoś jeszcze do nas dołączy??? 😄😄😄 Liczba miejsc nieograniczona !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 11:58
Ochmanka, Kittinka83, Iseko, Malinowa91, Salome, Karolina lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
MonikA jak będzie trzeba to codziennie, do skutku, będę odprawiać szamańskie tańce żeby nasza lista Staraczek wynosiła całe 0 do sylwestra!!!
Iseko, Malinowa91, Sasanka55, Mildred, Salome, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Beti, Ochmanko, Malinowa i Kittinka wygląda na to, że w czerwcu porodówki są nasze 😍😍😍
Ktoś jeszcze do nas dołączy??? 😄😄😄 Liczba miejsc nieograniczona !
Dziewczyny z problematycznym śluzem i nasieniem, spróbujcie tego żelu, nie jestem pierwszą, której udało się przy pomocy conceive więc może serio pomaga! Jeden jedyny bzyk na dwa dni przed owu! Naprawdę! A plemniki na czworaka pełzająceKittinka83, Ania_85_, Malinowa91, agge, Sasanka55, Gosiek1993, Salome lubią tę wiadomość
-
Ochmanko, niestety mój nienawidzi tego concieve mam jeszcze kilka niewykorzystanych fiolek i pewnie je wyrzucę.
A pytałaś o wizyty - jutro mam swoją. Dowiem się, że moja torbiel jest, jak była. Mam nadzieję, że mój pomysł zrezygnowania z antykoncepcji spotka się ze zrozumieniem ze strony ginekologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 12:41
-
Szonka ja chętnie odkupie chociaż jeden żel 😊
Ochmanka lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Izape_91 wrote:Beti, Ochmanko, Malinowa i Kittinka wygląda na to, że w czerwcu porodówki są nasze 😍😍😍
Ktoś jeszcze do nas dołączy??? 😄😄😄 Liczba miejsc nieograniczona !
Z objawów to bolące bardziej niż zawsze cycki, ale wiadomo może to być skutek Duphastonu. Zobaczymy, jestem dobre myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 12:49
Salome, aeiouy lubią tę wiadomość
02.2013 początek
07.2014 oligozoospermia
02.2015 HSG - prawy jajowód posklejany, ale drożny,lewy ok
03.03.2015 I IUI cb
27.04.2015 II IUI [*] 9tc
31.08.2015 III IUI
10.2015 IV IUI odwołana 11.2015 torbiel - antyki
15.12.2015 IV IUI
27.08.2016 Oliwka jest z Nami
CZERWIEC 2018 przygotowania do IUI, rodzeństwo musi być
12.08.2018 I IUI
12.12.2018 II IUI [*] 8 tc
17.09.2019 III IUI
13.11.2019 IV IUI
14.01.2020 V IUI
LISTOPAD 2020 przygotowania do kolejnych IUI
04.12 VI IUI
03.02. VII IUI
In Vitro 2021
13.04. punkcja
16.04 transfer - 2 zarodki 3 dniowe
20.04 3dpt prog 186 ng
28.04 beta 2,52
In Vitro 2022
14.12 punkcja
19.12 transfer 2.2.2 i 2.2.3
prog 120 ng
27.12 beta <2,30 -
nick nieaktualnyKochanie,wiem co czujesz. Ja w 73cyklu jak zobaczylam 2 kreski,to chodzilam po domu,łapałam sie po glowie i powtarzalam: ku...a,to niemozliwe....
Cudowna pamiatka...1 do pudeleczka 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 13:02
Malinowa91, szona, Patik lubią tę wiadomość
-
Szonka dokładnie tak jak Dzulka pisze. Pogoń komuś ten żel. Przechodnie specyfiki mają szczególną moc😉
A co mąż mówi na żel? Za wilgotno?
Jeju tak mocno trzymam kciuki żeby ta torbiel poszła się gonić! Może pogadaj z ginem na temat dupka na to badziewie? Mi pomógł
A! Mój dowiedział się dzisiaj że wtedy było z conceive😋
Tycha mocne kciuki żeby IUI się udała!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 13:06
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka normalnie się poszczam ze szczęścia dziewczyno! ❤❤❤❤
No halo, Szonka, a ja? Ja tu od listopada waruję i czekam na takie zajebiste kreski jak u Malinowej 🥰🥰🥰
Ale im dłużej ich nie widzę tym spokojniej podchodzę do starańOchmanka, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa, cudo Baaaardzo sie ciesze
Ja wlasnie, gdy przeczytalam o zeliku, weszlam na Gemini i juz wpisywalam dane do wysylki, ale uswiadomilam sobie, ze jestem w trakcie owu i z seksu na tak super wyjezdzie musi byc bobo, wiec kupic moge jedynie testyMadziandzia, Malinowa91, Ochmanka, Irvine90, Kittinka83, Szczesliwa_mamusia, Iseko, Pati96, agge, Gosiek1993, szona, Salome, MonikA_89!, Malinaa90, Ania_85_, Ania_85_, aeiouy, i'm_back, MagdalenaMaria2, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie tez w szczesliwym cyklu raz użyłam żelu conceive tylko raz bo mąż mój niezadowolony z niego byl bo za ślisko. Dziewczyny jeszcze jeden patent mam wyczytany na jakimś forum. Po współżyciu z żelem od razu aplikować tampona i iść spać do rana nic nie wypłynie. Ja jutro na 15:45 do ginekologa mam, zobaczymy czy moje dziecię rośnie a Ty Izape na ktora masz do ginekologa?
-
nick nieaktualnyDorota1989 wrote:Dziewczyny u mnie tez w szczesliwym cyklu raz użyłam żelu conceive tylko raz bo mąż mój niezadowolony z niego byl bo za ślisko. Dziewczyny jeszcze jeden patent mam wyczytany na jakimś forum. Po współżyciu z żelem od razu aplikować tampona i iść spać do rana nic nie wypłynie. Ja jutro na 15:45 do ginekologa mam, zobaczymy czy moje dziecię rośnie a Ty Izape na ktora masz do ginekologa?
Nieee!!! Jaki tampon?!! Wszystko wsiaknie w tampona!!! Wlasnie ma wyplynac, co wyplynie to wyplynie a reszta sobie droge znajdzie. Tak to natura stworzyla ze tu nie trzeba zadnych takich cudow wymyslac!
A ten conceive to moze tylko troszke przy szyjce? A moze po stosunku troszke zeby odzywic ewentualnie te plemniki hmm no ale tez w sumie nie wiem czy na to sens.
Ja tez sie zastanawiam ze chyba lepiej jak mniej seksow, juz ktorys raz z jednego czy dwoch kolo owu fasolki sa a z takiego codziennie czy co drugi jakos mam wrazenie ze mniejsze szanse.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 13:50
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam tak cichaczem i kibicuję, ale musiałam napisać!
Malinowa ❤️ Ochmanka ❤️
Tak strasznie mnie radość rozpiera z powodu tych Waszych ślicznych kreseczek, że nawet sobie nie wyobrażacie 😍
W ogóle niesamowicie mnie cieszy, że wciąż i wciąż przybywa nam tu brzuchatek 😊 zostało Was już naprawdę niewiele i wszystko już niebawem!
(Szonka, ja pamietam o moim brzuszku dla Ciebie, ale widzisz, coś problemowy i uparty... oby dla Ciebie był łaskawszy 😋)
Kciukam za Was z całych sił ✊🏻✊🏻❤️Ochmanka, Malinowa91, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka kreska pięknie ciemnieje
Dziękuję Wam za wczorajsze GRATULACJE:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 14:12
Ochmanka, agge, i'm_back lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Mi też się udało z jednego sexu w całym cyklu! Tak wiem dziwne ale jakoś tak wtedy wyszło że mialam obronę i nie miałam ochoty na nic.
Ochmanka, syllwia91 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
Co tu się wyprawia??? Gratulacje dziewczyny! Ochmanka czad! Wielkie gratulacje! 🤗
Rusza sie w temacie na forum, mega!Ochmanka, Malinowa91, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A ja Wam zostawię, bo jeszcze nie wklejałam, fotkę buzi i stópki naszego być może synka
I pozwolę sobie pierwszy raz nieśmiało sypnąć wiruskami €&&&;&;€;€(&)@(@(@(& 🧚🏼♂️agge, Pati96, Judit, Gosiek1993, Malinowa91, Ochmanka, APrzybylska, moni05, Kittinka83, Mildred, szona, ancyska92, Izape_91, Madziandzia, Szczesliwa_mamusia, syllwia91, Salome, Iseko, Malgonia, MamaStasia :), Sasanka55, Karolina, Malinaa90, Ewelina29, buba123, Patik, Ania_85_, aeiouy, i'm_back, MagdalenaMaria2, moyeu lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cudo!
nowa na dzielni, nimsi lubią tę wiadomość