Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 30 września 2019, 22:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika1313 wrote:
    Izape ! ❤❤❤❤❤ kocham to wiesz ? 😘😘😘

    Ale co?

    Izape_91, Angelika1313 lubią tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5022 11627

    Wysłany: 30 września 2019, 22:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem po :) Orzeszek pięknie rośnie , widać nawet pęcherzyk żółtkowy, więc na chwilę obecną nic więcej mi nie trzeba ♥️♥️ za dwa tygodnie wizyta 56a4aa589026.jpg

    Misiaa, szona, i'm_back, Iseko, Pati96, Nuch2, Malinowa91, DzulkaJ, Angelika1313, Dorota1989, syllwia91, Daniela, buba123, MonikA_89!, Ewelina29, Ania_85_, Melissa93, Madziandzia, Malinaa90, agge, sliweczka92, aeiouy, Nikodemka, Agape91, MamaStasia :), eemmiilliiaa, Sasanka55, Ochmanka, Salome, Mildred, Karolina, nowa na dzielni, Gosiek1993, Malgonia, frezyjciada, Meggs, 5ylwian, APrzybylska, Irvine90, MagdalenaMaria2, moyeu, Szczesliwa_mamusia, majka91, Kittinka83, Rucola, GrubAsia lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 września 2019, 22:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape! Super! Rosnijcie dalej zdrowo! Oficjalnie gratuluję mamo! 😁❤

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 30 września 2019, 22:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Już jestem po :) Orzeszek pięknie rośnie , widać nawet pęcherzyk żółtkowy, więc na chwilę obecną nic więcej mi nie trzeba ♥️♥️ za dwa tygodnie wizyta 56a4aa589026.jpg
    ❤❤❤
    Teraz mogę spokojnie isc spać😊

    Izape_91, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 30 września 2019, 22:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, teraz mogę iść spokojnie spać 🙏 przytulam Cię, WAS! Gratuluję ❤️

    Btw. Wczoraj przeczytałam dopiero Twoją wiadomość na privie 😅

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Malinowa91 Autorytet
    Postów: 1591 3045

    Wysłany: 30 września 2019, 22:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape!!! Aaa! Oficjalnie gratulacje! Uwielbiam takie historie! Serce rośnie❤❤❤ kiedy dokladnie wizytujesz ?

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    qdkkio4pccsu18zx.png

    58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

    29lat👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start ivf
    04.2019 - ET 4/5AA cb 😔😔😔
    06.2019- FET (N) 2BB 😔😔😔
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 😊😊😊
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

    Mamy jeszcze:❄3BB❣

    “In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.

    MTHFR C677T- hetero; PAI-1 4G/5G-homo; hormony w normie; nasienie dolna granica normy; morfologia 3%
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7644 10877

    Wysłany: 30 września 2019, 22:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Monika! I jak, dostalas masaz za taki dzien chlopaka? 😁

    Iza chwal sie szybko swoim Kropkiem😘
    No niby dostałam, ale coś się nie wysilił, bo dalej mnie wszystko boli :P

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 30 września 2019, 23:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Już jestem po :) Orzeszek pięknie rośnie , widać nawet pęcherzyk żółtkowy, więc na chwilę obecną nic więcej mi nie trzeba ♥️♥️ za dwa tygodnie wizyta 56a4aa589026.jpg
    Cudownie!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5022 11627

    Wysłany: 30 września 2019, 23:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny:* następna wizyta za dwa tygodnie, już serduszkowa😍 a tymczasem się zeganm, nooo padam na pysk. Dobranoc :*

    Madziandzia, Agape91, i'm_back, Malgonia, aeiouy, Iseko, Ania_85_, sliweczka92, Kittinka83, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 1 października 2019, 07:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, to najpiekniejszy pecherzyk zoltkowi jaki eidzialam. No cudenko :) kaki gumis bedzie do niego uczepiony to az nie umiem sobie wyobrazic.
    Rosnijcie sobie zdrowo :)

    Kitanko pieknie zaczarowalas ten miesiac. Mimo, ze nie rozkrecal sie szybko to zakonczyl sie z przytupem. Oby byl poczatkiem zielonej fali :)

    Wszystkiw, ktorym sie nie udalo sciskam. Oby pazdziernik Was zaskoczyl.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 07:17

    Salome, Iseko, szona, Pati96, Ochmanka, Agape91, i'm_back, Izape_91, Kittinka83 lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 października 2019, 09:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:41

    i'm_back, aeiouy, Izape_91, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość

  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 1 października 2019, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Kuczyńska to złoto.

    Po pierwsze zszokowała się, że ktokolwiek wpadł na pomysł leczenia torbieli antykoncepcją. Na usg umówiła mnie na pon, bo wtedy powinnam być w terminie okresu. Powiedziała, że torbiel, która się nie rusza prędzej jest endometrialna, ale że powie mi dokładnie po usg.

    Kazała szybko zrobić to sonoHSG i zbadać PAI.

    Przed nami cykl naturalny, monitorowany.

    Kolejne działanie: letrozol.

    Osoba, która mam wrażenie zwraca uwagę na wszystko. Serio, na wszystko.

    Czuję jakbym zaczęła się dopiero starac o dziecko 😳

    i'm_back, Malgonia, aeiouy, Malinaa90, Ochmanka, moyeu, Malinowa91, Szczesliwa_mamusia, Kittinka83, JaSzczurek, Daniela lubią tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 października 2019, 10:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dzień spodziewanej miesiączki, wyszły dwie kreseczki, z tym że testowa blada

    Dodaję zdjęcie https://zapodaj.net/182cc657b2dc1.jpg.html

    Z racji że od 21 dc do wczoraj z przerwami miałam plamienia, po złych doświadczeniach z lutego ( puste jajo ) trochę się boję, ale trzeba być dobrej myśli że tym razem wszystko będzie dobrze i prawidłowo :)

    Pewnie za parę dni pójdę na betę bo chyba na razie jeszcze się wstrzymam :)

    i'm_back, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość

  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 1928 1794

    Wysłany: 1 października 2019, 12:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Alina piękne krechy. Gratulacje. Zdrówka i nie stresuj się na zapas.

    p19ue6hhgcs1si2g.png
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3962

    Wysłany: 1 października 2019, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape❤❤ mega się cieszę że wszystko dobrze!

    Widzisz Szonka, ja wiedziałam że z tymi plastrami jest coś nie tak! Do boju💪

    Malinaa90, Izape_91, Kittinka83, szona lubią tę wiadomość

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 października 2019, 14:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:41

    Ochmanka lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 października 2019, 15:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zrobiłam dziś bętę ( z wyliczeń na ovu ) wychodzi że dziś jest 4 tydz 3 dzień, właśnie odebrałam wyniki i mam 541 mIU/ml. Niestety w normach laboratorium jest podany zakres 1-10 tydz ciąży, więc zastanawiam się czy na 4 tydz 3 dzień jest okej ? Oczywiście zamierzam powtórzyć badanie za 48h.
    Ale chciałam się dowiedzieć czy jak na ten moment beta jest w porządku :)

  • JaSzczurek Autorytet
    Postów: 2613 2697

    Wysłany: 10 października 2019, 01:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina wrote:
    Witajcie, zrobiłam dziś bętę ( z wyliczeń na ovu ) wychodzi że dziś jest 4 tydz 3 dzień, właśnie odebrałam wyniki i mam 541 mIU/ml. Niestety w normach laboratorium jest podany zakres 1-10 tydz ciąży, więc zastanawiam się czy na 4 tydz 3 dzień jest okej ? Oczywiście zamierzam powtórzyć badanie za 48h.
    Ale chciałam się dowiedzieć czy jak na ten moment beta jest w porządku :)
    tak, jest okej :) Ale przyrosty najważniejsze :)

    w57vflw150daid8s.png
    3/07 jest ❤ 5cs (kp)
    qb3c9vvjma9lllrs.png
    19/07 (42+0/42+3) 3625g 50 cm <3
‹‹ 120 121 122 123 124
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego