Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 30 września 2019, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka❤❤❤ niech Ci lekarz zwiekszy euthyrox

    Olga super fota😍 i super ze wszystko dobrze!

    Alina zrob test - pozytywne owulaki w tych dniach cyklu mogą swiadczyc rowniez o ciąży. Trzymam kciuki✊

    Akmelap ja nie jestem specjalistka od bety, ale z tego co wiem to nie powinno sie porownywac wynikow z roznyvh labow.. trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze✊

    Ochmanka lubi tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • szona Autorytet
    Postów: 5420 12777

    Wysłany: 30 września 2019, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanko ❤️
    Saaaneczko, nie ma bata, że odpuszczam cykl. Ba, wycisnę z męża każdego jednego plemnika, jaki został przewidziany na najbliższy miesiąc ;) Koniec wyliczania i pilnowania wszystkiego. Nie ma ureaplasmy i skupie się na myśli, ze to ona przeszkadzała.

    Btw. Siostra leczyła torbiele lekiem o nazwie primolut i zawsze wszystko ładnie znikało. Spytam o to jutro Panią dr.

    Aaaach Iseko, czekam na Ciebie z otwartymi ramionami ;*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 14:07

    Iseko, Sasanka55, Ochmanka, i'm_back, Agape91, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    11 cs po cb. (18 cs)
    Ja: Czasem PCOS, czasem nie.
    Podwyższone androgeny.
    Pai hetero, mthfr homo.

    On: morfologia 28%, podstawowe parametry w normie - ALE! HBA 77%, SCD 28%

    Chwilowo - 🏳️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 września 2019, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Beta 177,33
    Prog 12,6
    TSH 4,72😨

    Mam euthyrox 100 w domu, będę łykać...
    Że się wtrące 😅 serdecznie gratuluję 😁
    Dupek lub luteinę weź , bo prog trochę niski😉

    Ochmanka lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 30 września 2019, 14:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quote:
    Aaaach Iseko, czekam na Ciebie z otwartymi ramionami ;*
    To jadę, tylko urlop na jutro weź!

    szona lubi tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3961

    Wysłany: 30 września 2019, 14:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Że się wtrące 😅 serdecznie gratuluję 😁
    Dupek lub luteinę weź , bo prog trochę niski😉
    Dzięki Aga!
    No widzicie dziewczyny, moja ostatnia ginka jak zobaczyła proga 7dpo o wartości 7,2 powiedziała że jest wszystko spoko. Pewnie na takiego w ciąży też by mówiła że super

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 września 2019, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga, piekna Dzidzia <3 :*

    Ochmanko, jak sie ciesze :) Sliczna beta :) Ostatnio najczesciej widzialysmy tu dwucyfrowe przy pierwszym badaniu, a u Ciebie Kropek to juz duzy zuch, na setke :) <3 TSH doznalo szoku, bo przeciez tyle czasu robilo Ci na zlosc, a tu nagle bach, ciaza, ale jestem pewna, ze zaraz ladnie je zbijesz i tak juz zostanie do konca ciazy. Zabieram go troche od Ciebie, bo ja mam przy dolnej granicy normy :*

    Szoneczko, jaaaaaak ja sie ucieszylam, ze dzialacie mimo wszystko <3 Przepedzimy zle cholery! <3 Juuuhuuu! :*

    Auc, pisalam dopiero Angelice, ile to mam pracy i ze bede kiblowac do nocy, ale tyle tu emocji, ze nie moge nie spogladac na telefon i nie odpisywac...

    szona lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 30 września 2019, 14:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Dzięki Aga!
    No widzicie dziewczyny, moja ostatnia ginka jak zobaczyła proga 7dpo o wartości 7,2 powiedziała że jest wszystko spoko. Pewnie na takiego w ciąży też by mówiła że super
    To dziwna ta lekarka.. ja ostatnio bylam u nowej to jak sppjrzala na moje wyniki to pierwsze co powiedziala ze prog niski, a tez mialam 7..

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3961

    Wysłany: 30 września 2019, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    To dziwna ta lekarka.. ja ostatnio bylam u nowej to jak sppjrzala na moje wyniki to pierwsze co powiedziala ze prog niski, a tez mialam 7..
    Iseko ona wykłada na UM w Lublinie...

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 września 2019, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Dzięki Aga!
    No widzicie dziewczyny, moja ostatnia ginka jak zobaczyła proga 7dpo o wartości 7,2 powiedziała że jest wszystko spoko. Pewnie na takiego w ciąży też by mówiła że super
    😱

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 30 września 2019, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Iseko ona wykłada na UM w Lublinie...
    Hmmm... ale chyba nie leczenie niepłodności? Prosze powiedz, że nie...😂

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1193 3295

    Wysłany: 30 września 2019, 14:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu suuuper! Piękna beta ! 😍Umawiaj już wizytę żeby zobaczyć kropusia ❤😚 gratuluję mega się cieszę!!

    Dziewczyny co wy tu wyprawiacie 🙈 takich emocji dawno tu nie było, super się na to patrzy 😁

    Szona,Sasanka jeeeaaahh ! Kocham wasz powrót! I wierze że i nam jesień przyniesie szczęście ;) jest moc powracamy i ruszamy z kopyta ! 💪 widzię się z wami na porodówce ! ❤ Olu w tym samym czasie takie same owulaki i testujemy razem ! Czuje że los nam wybral właśnie tą datę ! 😚

    Pierwszy raz mam jakieś dziwne uczucie :) czuję się inaczej, nie czuję się przegrana a pełna nadzieji :) nigdy nie mialam takiego spokoju i pozytywnych mysli.. pomimo tego ze wyszly mi mutacje.. to jakos lepiej sie czuje z tym ze o tym wiem.. mam nadzieję że owu była wczoraj i będzie z tego cudownego seksu mały łobuziak 🙈 a do tego emek mi dzis powiedzial ze juz 3 noc sni mu sie małe bobo jak śpimy sobie we 3 .. oby jego sny się spełniły :) wczoraj i dziś byłam na grzybach i też jak zamykam oczy to widzę grzyby 🙈🙈 ale piękne oderwanie myśli 😁 chociaz dzis jak mnie zakulo w podbrzuszu to az sie zgiełam i łzy do oczu mi napłynely.. trzymajcie za mnie kciuki jutro wizyta .. mam nadzieję że ten lekarz cos mądrego wymysli..

    Także kochane ! :
    Szona, Sasanka, Monika, Maria, Miska, Moyeu, Pati, Judit, Misia, iseko, i reszta oczekujących ! Jesień - zima należy do nas ! Ahoj przygodo ! <3

    Judit, Iseko, MonikA_89!, Ochmanka, Misiaa, Maria87, Madziandzia, Ania_85_, moyeu lubią tę wiadomość

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2190 3187

    Wysłany: 30 września 2019, 15:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszły wyniki z testDNA.. I jednak coś wyszło.. ech.. Nie wiem co dalej teraz.. ?

    37aff267b131.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 15:15

    Filip 28.06.2020 (4680 g i 63 cm) 🥰

    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]

    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7470 11410

    Wysłany: 30 września 2019, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmaneczko beta sluczna. A brzuszek Cie boli od proga. No tak podejrzewalam, ze bedzie ponizej 20. Niech Ci ginka da dowcipny. Raz ze lepiej dziala, a dwa nie ma po nim takich mdlosci. A poki co bierz ta doustna. Duzo jej masz?
    Co do tsh, to Ty bierzesz ta 100 euthyroxu czy ja poprostu masz w domu? Bo jesli ja poprostu masz a nie bierzesz to zacznij od polowy tabletki. 100 to juz sporo zeby zaczynac ;)

    Szoneczko zaklinam ta wredna torbiel niech idzie w pizdu. No co to ma byc :(

    Ja jestem przeszczesliwa ze nie musze teraz wstawac do pracy (chyba juz z tydzien nie mowilam jak bardzo jesieni nie lubie).
    Mialam dzis spotkanie z paniami z jakiegos centrum badania opinii i akurat kurier sie napatoczyl jak mnie nie bylo z moimi pueluszkami (rany jakie sa piekne 😍) i zostawil u sasiadki.. a jak mnie zaprosila sasiadka na herbatke tak wsiaklam tam na 3 godziny ;) musze isc na zakupy a jak patrze przez okno to sie zastanawiam czy duzo rzeczy poza jajkami potrzeba do tego dietowego omleta, bo moze udam przed mezem ze brak pieczywa to sytuacja zaplanowana ;)

    szona, Ochmanka, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Meggs Autorytet
    Postów: 3945 5917

    Wysłany: 30 września 2019, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanko jak masz lutke to bierz teraz choc 2x1 tabletki dziennie. Albo 2x2. A na wizycie lekarz dalej zadecyduje. Prog mógłby być wyższy, dlatego warto go wspomóc 😊 na pewno nie zaszkodzi.

    Ochmanka lubi tę wiadomość

    Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Meggs Autorytet
    Postów: 3945 5917

    Wysłany: 30 września 2019, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Przyszły wyniki z testDNA.. I jednak coś wyszło.. ech.. Nie wiem co dalej teraz.. ?

    37aff267b131.jpg
    Na pewno metylowany kwas foliowy i b12. Przy pai hetero mój lekarz włącza acard. Przy pai homo dopiero heparynę.

    syllwia91 lubi tę wiadomość

    Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • szona Autorytet
    Postów: 5420 12777

    Wysłany: 30 września 2019, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Dzięki Aga!
    No widzicie dziewczyny, moja ostatnia ginka jak zobaczyła proga 7dpo o wartości 7,2 powiedziała że jest wszystko spoko. Pewnie na takiego w ciąży też by mówiła że super

    Gin powiedział mojej kumpeli, że progesteron 10 jest w ciazy tez wporzo. On się rozrusza. Możesz wziąć jakiegoś dupka, ale bez wiekszych ciśnień i stresu. Ta wiewióreczka już się wgryzła i będzie siedziała w swojej dziupli do czerwca :)

    Ochmanka, Agape91, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    11 cs po cb. (18 cs)
    Ja: Czasem PCOS, czasem nie.
    Podwyższone androgeny.
    Pai hetero, mthfr homo.

    On: morfologia 28%, podstawowe parametry w normie - ALE! HBA 77%, SCD 28%

    Chwilowo - 🏳️
  • Judit Autorytet
    Postów: 991 1051

    Wysłany: 30 września 2019, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika z takim nastawień zima będzie na pewno Twoja ! Trzymam kciuki :D

    Ochmanka no cud ta pierwsza beta.A co do tsh to tak jak Malgonia pisze.Jak wcześniej nie brałas to nie zaczynaj o 100,to za dużo.Weż 50, to powinno zdecydowanie pomóc :)

    Szona,ja myślę że ta torbiel czeka na ciąże w przyszłym cyklu :p wtedy sobie pójdzie.
    Daj znać jutro co doktor doradzi :)

    szona lubi tę wiadomość

    💉aktualnie 3tyg gonapeptyl
    (wcześniej 2 cykle z antykoncepcją)
    ultra długi protokół in vitro

    endometrioza 2/3st,hashimoto
    LH:3,71,FSH:5,12,AMH:5,6
    aTPO ok, aTG 300,
    P/p.p.plemnikom ujemne
    ANA 1,2 słabo dodatnie 1:160
    MTHFR_677C-T hetero, MTHFR_1298A-C hetero, PAI-1 4G hetero,
    01.2020-operacja, wycięta torbiel z zatoki douglasa, jajowody drożne


    On:morfo:3%, liczba 248 mln, koncentracja 60mln/ml, ruch postępowy 50%, hba 89%, dfi 18%
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6755 9030

    Wysłany: 30 września 2019, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka, deszcz to nawet z łóżka jest brzydki :P A dzisiaj to jakieś anomalie pogodowe w Poznaniu. Wiatr taki, że nie można parasola w ręce utrzymać. Byle do wiosny.... 😘

    Iseko, hmmm rozpoczęta trzecia procedura ivf i dwie kreski na teście? :P to jest huba zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe.
    A co do zachodzenia jesienią, to może jak chłopcom się jajka ostudzą, to armia będzie żwawiej pływała 😂

    Alina, witamy! Ja bym w pierwszej kolejności zbadała progesteron. Możesz mieć niedomogę ciałka żółtego. Jakby to jednak nie była ciąża, to zbadaj proga w kolejnym cyklu - 7 i 10dpo zobaczysz czy za szybko nie spada

    Ochmanka, beta super! 😘Prog jednak trochę niski. Masz dupka albo luteinę?

    Iseko lubi tę wiadomość

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3961

    Wysłany: 30 września 2019, 15:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Hmmm... ale chyba nie leczenie niepłodności? Prosze powiedz, że nie...😂
    Czego dokładnie uczy to nie wiem. Ale kolejna dziwna rzecz. Pracuje w zakładzie ginekologii, położnictwa i pielęgniarstwa ginekologiczno-położniczego a nie prowadzi ciaży o czym dowiedzialam sie dopiero na ostatnoej wizycie u niej, w czerwcu. Nie pracuje w żadnym szpitalu, jest dr n. med. Chodziłam do niej 7 lat, wcześniej nie potrzebowałam nadmiernie fachowej pomocy, infekcje, torbiele potem antykoncepcja. Tyle. A że na wizytach jest bardzo miła i taktowna to mi pasowało. Dopiero teraz ogarnęłam się że coś jest w niej nie halo bo pamiętam jak chciała podjąć decyzję o leczeniu moich torbieli czy tej nadżerki to zawsze dzwoniła do męża, również ginekologa, na konsultacje. Prog cacy, cykl 50dniowy i to z owulacją- oj tam, jeden mógł się trafić. Tutaj czytam o zupełnie innym podejściu
    Drugi artysta. Mówię że staram się rok, ostatnio mam cykle 40-50 dni a on mi każe wyluzować, próbować jeszcze rok i daje luteinę od 16dc gdzie ja od początku starań nigdy nie miałam owu tak wcześnie. Nie. Brać i starać się bo przy lutce od 16dc szanse są nawet większe! No chyba nie u mnie.
    I mam ich w dalekim poważaniu, na szczęście udało się zajść bez leczenia. Ale ile dziewczyn które naprawdę potrzebują fachowej pomocy trafi na tak przejętych pacjentem lekarzy? Nie każda wytrzyma we właściwym zdrowiu psychicznym 2 lata prób bez żadnych efektów.

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3961

    Wysłany: 30 września 2019, 15:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia, Judit ja cały czas biorę już 75mg. Dostałam setkę w marcu ale była dla mnie za mocna więc sobie leży, no i dobrze bo teraz się przyda.
    14 sierpnia TSH było 2,15

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.