Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamka superancko trzymam kciuki
Ja od wczoraj wieczor zaczełam brać progadzis rano 1Zastrzyk
bedzie siniak! Ale co tam niech zadziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:08
lamka, innamorata88, Karolina90, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Lamkaaa!!! Trzymam kciuki za przyrost
Sprawdzasz dzisiaj czy jutro?
Amy mogło być też tak że ta owulka była na tyle późno że koniec cyklu też się przesunął. Ale jakoś w to nie wierzęTu mi pachnie tak na zielono
Fasolę czuję
Co do humorów to ja w sumie współczuję mojemu eMkowi. Mam tak podły nastrój od piątku, że zamordowałabym wszystkich. No i eMkowi się oberwało. Tak się na niego wkurzyłam wczoraj, że nie gadam z nim w ogóle. Jestem tragiczna... PMS po okresie to tylko ja mogę mieć.
Kochana jak miewam takie cykle z PMS-em ciągłym, 28dniowym, także tego;-))
A co do wykresu, to tez mysle ze się wszystko poprzesualo. Mialam już kiedyś owu tak pozno, wtedy to był wlasnie mój najdluzszy cykl, trwal 30 dni. -
nick nieaktualnylamka wrote:Cześć dziewczyny
po pierwsze to piękne macie zwierzaczki
i na miły początek dnia też wrzucam swoją królewnę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e4ea46aadc3.jpg
Spieszę z raportem. Dzisiaj rano byłam u gina, trochę mnie uspokoił z tym plamieniem i przepisał dupka. Wczoraj wzięłam luteinę od przyjaciółki. Endometrium eleganckie, szyjka zamknięta, zarodka jeszcze nie widać. Kolejna wizyta 16.10. Disiaj o 13.00 powtarzam betę. Oby był ładny przyrost bo zwariuję!
Mąż oszalał z radości jak mu wczoraj oznajmiłam wręczając pudełeczko z takimi mini-skarpeteczkami.Nadal się boję.
Trzymam kciuki za kolejne teściki i czekam na więcej serduszek na pierwszej stronie!
Widzę że masz małego szczeniaka, ja mam miesiecznego, byłam z nim na krótkim spacerku i zwrócił całe gotowane mięsko z kurczaka.Nie wiem czym go karmić. W nocy wstaje co godzinę, niepotrzebnie go odłączałam od matki
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Bardzo się cieszę Kochana!!!!
Widzę że masz małego szczeniaka, ja mam miesiecznego, byłam z nim na krótkim spacerku i zwrócił całe gotowane mięsko z kurczaka.Nie wiem czym go karmić. W nocy wstaje co godzinę, niepotrzebnie go odłączałam od matki
KateHawke, -Monika- lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Bardzo się cieszę Kochana!!!!
Monia a może nie trawi akurat kurczaka? Mój jak był malutki to też nie mógł jeść kurczaka i do tej pory jakby zjadł coś drobiowego to momentalnie alergie w postaci łupieżu na sierści.
Ja też miała przebojową noc bo moj psiak też czymś sie przytruł wczoraj i wymiotuje i ma biegunkę, wiec co chwilą staliśmy na ogródku. A jak wrócił to tak wchodził do mnie na łózko, żeby go po brzuszku masowaćtak się tulił
Kochane takie
-Monika- lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Agniechaaaa wrote:Bo miesięczny to jeszcze za mały, najlepsze było by mleko dla szczeniąt bo on jeszcze bedzie miał odruch ssania. I daj nu jakąś większa zabawkę pluszowa zeby miał sie w co wtulać a jak bedzie sie bal to połóż ho na piersi bicie serducha bedzie go uspokajać
My tak samo robiliśmy, bo mój szczeniak miał 6 tyg. jak go dostałam od mężanie dociekałam skąd i co, tylko powiedział, że już musiał go wziąć, żeby mu dac dobry dom
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:My tak samo robiliśmy, bo mój szczeniak miał 6 tyg. jak go dostałam od męża
nie dociekałam skąd i co, tylko powiedział, że już musiał go wziąć, żeby mu dac dobry dom
ale dla psiaka 2tyg różnicy to juz ogrom czasu dlatego dla miesięcznego na początek najlepiej mleczko i po malutki wprowadzać pokarm stały
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Bardzo się cieszę Kochana!!!!
Sarna- tak, oby ładne gniazdko uwił i nie straszył mamy tylko pokazał dzisiaj bhcg tak co najmniej 250 -
Monika najlepsza by była mokra karma dla szczeniąt. Ja miałam szczeniaka bernardyna i musiałam mu zapewnić wszystkie witaminy żeby dobrze urósł i miał mocne kości. Do tego pił litr mleka dziennie
potem mleko odstawiłam. Z czasem przeszedł na suchą karmę i jedzenie ludzkie
-Monika- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a7e5cd46d49.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a3bbc1dcb99.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/441931ded96a.jpg
Moja maluchyKateHawke, Sarna84, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, -Monika-, Lejka, Czrna 81, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/07e97860cee5.jpg.html
Śliczne macie zwierzątka, ja to zawsze muszę coś na modzić żeby mieć więcej roboty.a chciałam po prostu go przyzwyczaić do domu bo za dwa tygodnie idę do pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:45
Agniechaaaa, staraczka1111, KateHawke, Sarna84, Frelcia, Karolina90, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka trzymam kciuki za Twoja bete
Mnie do testu zostalo 3 dni a zorientowalam sie ze nie mam ani jednego testu w domu. Musze sie wybrac do rosmana bo chyba z fusow bede wrozyc wynik:)19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny