Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKciukasy mocno zacisniete!!!Aksamitna wrote:Jadę zobaczyć moje dzieci "instant" na prenatalnych. Po ostatnim podejściu skrzepy w wielkości pięści i krwawienie. Po lezingu w szpitalu na usg wyszło że dzieci ok ale jeden ma łożysko przodujace. Trzymajcie kciuki za moje szkraby proszę

-
Phnappy wrote:Hahaha dziewczyny nie macie litości
ja juz zagryzalam zeby ale sa chwile ze sie nie da
Aksamitna kciuki za usg, na pewno wszystko bedzie dobrze
daj znac po
staraczka a jak tam twoje usg? juz pewne po jestes... czekamy na relacje!
innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyin vitro. I doskonale rozumiem wkutw dziewczyn. Sama nie liczę ile "mądrych" opini i komentarzy usłyszałam na temat mój i mojej ciąży. I wbrew pozorom po pozytywnym teście walka rozpoczyna sie na nowo o to czy tą ciąże zda sie utrzymać.panan12 wrote:Miałaś in vitro czy iui że bliźnięta masz?
innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Jakiś dzisiaj sądny dzień. Pokłóciłam się z mamą, tatą. Ekipa remontowa która miała być jutro napisała że nie ma czasu mi robić remontu. No szlag mnie trafi

Frelcia z tymi ekipami to tak jest
mamy pazdziernik a u nas sie pd kwietnia ciągnie:/
Martyna -
nick nieaktualnyoj cały czas prosze dla was o bliźniaki a co ;P niech nie tylko mnie męczą mdłości. A po wszystkim pochwalę sie łobuzamiStaraczkaNika wrote:Za te instant polubiłam, nie krwawienie! Tak to tulę - nie w szyjkę! Będzie dobrze! Pozdrów dzieciaczki od e-ciociek jak będziesz do nich zaglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 16:17
StaraczkaNika, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:in vitro. I doskonale rozumiem wkutw dziewczyn. Sama nie liczę ile "mądrych" opini i komentarzy usłyszałam na temat mój i mojej ciąży. I wbrew pozorom po pozytywnym teście walka rozpoczyna sie na nowo o to czy tą ciąże zda sie utrzymać.
A to napewno jest dużo stresu. Mam znajome co były w ciąży z bliźniakami to mi opowiadały jak to wszystko wygląda. Koleżanka nie dawno urodziła chłopczyka i dziewczynkę. Też bym bardzo chciała bliźniaki były dwa pęcherzyki... Ale kto wie czy jedno będzie czy wogole będzie a co dopiero dwójka
-
nick nieaktualny
-
Pilik jaostatnio podobne mialam endo 2 dni przed owu 0,74 cm
Cieszę się z proga jak dziecko haha tym bardziej, że dziewczyny pisały, że dupek nie wpływa na badanie
Patrz jaki przypadek - 10 testów hehe
Trzymam kciuki za testowanie :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Trzymam kochanaAksamitna wrote:Jadę zobaczyć moje dzieci "instant" na prenatalnych. Po ostatnim podejściu skrzepy w wielkości pięści i krwawienie. Po lezingu w szpitalu na usg wyszło że dzieci ok ale jeden ma łożysko przodujace. Trzymajcie kciuki za moje szkraby proszę
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.

-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c4ed2a3cb78.jpg
Przedstawiam wam MAŁEGO urwisa
wszystko z nim wporzadku
pięknie się nam pokazał z małą pomocą lekarza
KOCHAM
Karolina90, nick nieaktualny, KateHawke, Jedna_z_Wielu, nick nieaktualny, Martyna93, Meśka, pilik, Kaczorka, nick nieaktualny, boduszka, nick nieaktualny, Yoselyn82, innamorata88, 91Ewela09, Sarna84, Koteczka82, nick nieaktualny, KateKum, Amy333, nick nieaktualny, Flowwer, Lejka, Emiilka, malka, Madżka89, Bajkaaa, Anna Stesia, Lunaris, Jacqueline, Czrna 81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aksamitna, pamiętam, jak Ci się udało akurat jak zaczęłam tu zaglądać, i wiesz, Ty i Twoje maluchy daliście mi wtedy tyle nadziei i pozytywnego nastawienia, że teraz musi to dobro do Was wrócić. Taka karma
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c4ed2a3cb78.jpg
wszystko z nim wporzadku
KOCHAM 
Cudowny, uroczy, prześliczny!
staraczka1111 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Aksamitna, mocne kciuki! :* na pewno wszystko będzie dobrze i maluszki pomachają do mamusi!
a my czekamy na piękne focie żeby się po raz kolejny zakochać!
Agniechaaaa, szykuj się Ciebie niedługo też to czeka! 
Staraczka

Skarby moje, wrzucić na luz trzeba! Bo Wam prolaktyna skacze! ;P
Było, minęło. Sprawa zamknięta, wnioski wyciągnięte, plizz! :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 16:31
staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c4ed2a3cb78.jpg
wszystko z nim wporzadku
KOCHAM 
piękny widok 
Super, że wszystko w porządku :*
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...

-
Staraczka, aksamitna i lamka czekamy na wieści i zaciskamy kciuki!
Jedna i co mówił gin na takie endo? Mój bardzo zadowolony, ale przez to że różnice widać super. Jasne że 12mm byłoby bosko, No ale trzeba się cieszyć z tego co jest :p
Ja mam dziwny "objaw", aplikowalam dzisiaj tabletkę i myślałam że nie wsadzę, tak jakoś dziwnie ciasno w środku... też tak macie? Ja od niedawna obserwuje szyjkę więc nie wiem czy to normalne... -
Dziewczyny co na zgage ( w ciąży ) pisałyscie o tym ostatnio, ale nie przebije się przez tyle postów :* ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...