Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Ja mam dziś naprawde nieciekawy nastrój więc jeśli Nika się nie pojawi do 15-tej to chyba nie wytrzymam.
Meśka, Jedna_z_Wielu, Karma88, Czrna 81, Sarna84, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Dziewczyny chyba się zatrułam od 3. 00 w nocy wymiotuje i cały czas mam coś na żołądku jeszcze mnie tak głowa boli jak nigdy w życiu chyba z osłabienia. Jak bym się nie odzywała już to znaczy że nie żyje..
Lunaris lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Dziewczyny chyba się zatrułam od 3. 00 w nocy wymiotuje i cały czas mam coś na żołądku jeszcze mnie tak głowa boli jak nigdy w życiu chyba z osłabienia. Jak bym się nie odzywała już to znaczy że nie żyje..
No plizzz! To teraz masz się meldować co półgodziny! Coś zjadłaś wczoraj?
Jeśli możesz to pij małymi porcjami ale jak najczęściej. Czym się odtruwa ciężarne? -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny chyba się zatrułam od 3. 00 w nocy wymiotuje i cały czas mam coś na żołądku jeszcze mnie tak głowa boli jak nigdy w życiu chyba z osłabienia. Jak bym się nie odzywała już to znaczy że nie żyje..
Ooo jeej... Jak ja ci współczuję. Kurcze może zadzwoń do lekarza co możesz wziąc w ciąży bo się kochana zamęczysz. Oby przeszło :* -
Lunaris wrote:Panan nie dziw się że dziewczyny się denerwują. My się tu wywnętrzamy, wypłakujemy a Ty walisz taki tekst z kosmosu że aż w pięty idzie! Dziewczyno ogarnij się trochę. Może to nie wynika z Twojej złej woli -może po prostu NIE CZYTASZ albo NIE PRZETWARZASZ tego co jest w postach ale to co piszesz sprawia nam przykrość.
Więc zanim coś napiszesz to się nad tym zastanów. Po prostu.
Ps a że tak zapytam -ile masz lat?
Meśka, Lunaris lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien
Summer trzymam za kciuki za wysoka bete:-)
Malka dobrze ze masz oparcie w mezu i bedziecie walczyc dalej! musi sie udac
Ewela, Izape, Justya85 przykro mi
lampka tule mocno
Amy powodzenia na badaniach
Jedna z wielu musi nam sie w koncu udac!
staraczka1111 zdrowka kochana zycze, wiem co to znaczy, nie tak dawno przechodzilam to.. biedna.. staraj sie pic duzo chociaz wiem ze to trudne, napij sie coli, miety, herbaty slabej
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Toć pisałam, że do pracy idę, wyżyć się na niewinnych - paskudny nawyk, ale pomaga - polecam wszystkim. Specjalnie dla Ciebie zarządziłam sprawdzian, żeby móc pisać pod biurkiem. Dzięki mojemu misiaczkowi do tulenia, moje emocje dziś rosną -tak, rosną w górę, nie w dół! A plusika to misiunio zobaczy niedługo na karetce, jak tylko los sprawi, że spotka się z którąś z nas w wersji live. Agnuechaaa, podejmujesz się? Masz najbliżej chyba?...
-
Panan :
Twój problem polega na tym że nie czytasz ze zrozumieniem. Może i chcesz dobrze ale nie bardzo wychodzi. Zero wyczucia, taktu.Amy333 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KateHawke wrote:To są właśnie faceci i ich podejście do tematu. Ja już olewam to podejście bo wiem że on po prostu tak sobie wszystko próbuje tłumaczyć i samego siebie podbudować. Jeśli idzie na badania nasienia to goń go od razu na badania krwi bo potem nie będzie chciał.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lunaris wrote:Panan nie dziw się że dziewczyny się denerwują. My się tu wywnętrzamy, wypłakujemy a Ty walisz taki tekst z kosmosu że aż w pięty idzie! Dziewczyno ogarnij się trochę. Może to nie wynika z Twojej złej woli -może po prostu NIE CZYTASZ albo NIE PRZETWARZASZ tego co jest w postach ale to co piszesz sprawia nam przykrość.
Więc zanim coś napiszesz to się nad tym zastanów. Po prostu.
Ps a że tak zapytam -ile masz lat?
Mam 26 lat... Może was nie dokładnie czytam tak jak przegielam u Agnieszki ale dziewczyny życzę wam jak najlepiej... Wszystkie Tu przyszłysmy po wsparcie więc zróbmy tak żeby każdej było miło tu przyjść -
StaraczkaNika wrote:Toć pisałam, że do pracy idę, wyżyć się na niewinnych - paskudny nawyk, ale pomaga - polecam wszystkim. Specjalnie dla Ciebie zarządziłam sprawdzian, żeby móc pisać pod biurkiem. Dzięki mojemu misiaczkowi do tulenia, moje emocje dziś rosną -tak, rosną w górę, nie w dół! A plusika to misiunio zobaczy niedługo na karetce, jak tylko los sprawi, że spotka się z którąś z nas w wersji live. Agnuechaaa, podejmujesz się? Masz najbliżej chyba?...
A skąd jest misiaczek ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Justya jeeju przepraszam, umknął mi twój post. Tulę mocno :* Niby człowiek wie że raczej nic z tego ale ta nadzieja zawsze jest. Zjedz coś słodkiego - nalezy nam sie za te wszystkie stresy które mamy co miesiąc. A do picia winka dołączę w weekend Buziolek :*
-
Meśka wrote:Moj M przyłapał mnie w łazience siedzącą i płaczącą na kiblu. Wypłakałam mu że chciałam mu dać prezent ale niestety się nie udało
Zasmucił się i powiedział ze no to pojedziemy jeszcze raz do Katowic i działamy dalej a ja że ja juz nigdzie nie jade ze mam dosc i ze jestem do niczego i ze juz nie chce. A on na to zebym tak nie mowila ze napewno cos da sie zrobic ze on ze swojej stron oferuje ze pojdzie na wszystkie badania jakie bedzie trzeba bo fajnie zeby nasz Synus mial rodzenstwo.
Dodal na koniec ze szkoda ze sie nie udalo bo cieszylby sie bardzo z takiego prezentuMeśka, Lunaris, Flowwer, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
panan12 wrote:Wszystkie Tu przyszłysmy po wsparcie więc zróbmy tak żeby każdej było miło tu przyjść
Najlepiej będzie jak własnie sama zastosujesz się do swojej rady.
Jedna_z_Wielu, Karma88, Bajkaaa lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
panan12 wrote:Coś taka nie miła? Trzymam za was kciuki i dobrze wam życzę a wy do mnie skaczecie. Teraz mam akurat dużo wolnego a takto cały czas dniowka nocka więc nie miałam czasu się zaangażować przez co przepraszam. Zgoda?
91Ewela09, lamka, Lejka, Maja84, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja tu przyszła gratulacje złożyć, miło sie obserwuje jak kolejne weteranki widza pozytywy
Malka superhiperekstra, pamietam jak testowalysmy w podobnym czasie i baaaardzo się cieszę, ze znowu wracasz tym razem na całe 9 miesięcy!
Summer, trzymam mocno kciuki, moooocno! Obserwowałam jak dzielnie walczysz przy cp, los i Twoja siła Ci to wynagrodziły i jeszcze troche i bedziesz tulić śliczne, różowe maleństwo
Za Was wszystkie trzymam kciuki, żebyście ujrzały te piękne różowe krechyKateHawke, summer86 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Kup sobie prawdziwą cole. Powinno pomóc.
Tylko koniecznie w puszce lub butelce i najlepiej wypij duszkiem
Summer - czekan na pozytywną betę !
Agniecha - jutro wielki dzień ?
Kaczorka - strasznie Ci zazdroszczę tej końcówki, nie mogę się doczekać
Malka - gratuluję z całego serducha !!!
Flowwer - nie mogę się doczekać aż wrócisz do gry !
Dziewczyny trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:34
summer86 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Mam 26 lat... Może was nie dokładnie czytam tak jak przegielam u Agnieszki ale dziewczyny życzę wam jak najlepiej... Wszystkie Tu przyszłysmy po wsparcie więc zróbmy tak żeby każdej było miło tu przyjść