Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef411dae4da6.jpg
(nie chce się dziad przekręcić )
Meśka przytulasy dla Ciebie-ja stosuję metodę "kupię sobie coś nowego z tej okazji-wyżej dupy nie podskoczę" nie przeskoczysz-możesz to tylko przetrwać :*
Lamka powiedz mi Kochana bo ja z tym trzymających się nadziei do ostatniej chwili- powtarzałaś betę? może jak to krwawienie ustało to była tylko taka ściema około@? przepraszam, że pytam w tym kierunku ale ja tak bardzo bym chciała żebyśmy wszystkie miały tą fioletową stronę VIP... przytulam tak czy siak :*Meśka lubi tę wiadomość
-
Summer!!! Mocne kciuki, że pozytywną betę i pięknie donoszoną ciążę!!!
Malka i dla Ciebie gratki!!!
Dziewczyny, ale wzruszenie łapie, że weteranki idą pięknie do przodu!!!
Meśka powściekaj się, bo emocje musimy wyrzucać z siebie. Meśka masz super faceta. Pozbierasz się i pójdziecie do przodu!Meśka, malka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziękuje Wam Kochane :*
musze jakos przetrwać w pracy ten dzień...
jak wróce do domu przebieram się, naszykuje mojemu jakieś wyjściowe ciuchy i zabieram go do Restauracji w hotelu 511 w Ogrodzieńcu. On o niczym nie wie więc bedzie mial przynajmniej jedną niespodziankę dziśpanan12, Lunaris, KateHawke, Karma88, Madżka89, KateKum lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
meśka, agniechaaaa, katehawke Dziękuję
Ból brzucha nie pozostawia złudzeń, już mam bóle jakbym @ miała, więc dobrze wiem co to oznacza ; ( w dodatku temp już kierunek w dół to też mówi za siebie, po za tym już wczoraj smaki na słodkie miałam, czyli tak jak podczas @
Życzę miłego dnia, ja dziś bd mieć (w sumie już mam) zły dzień.
Jest mi tak smutno.
Przytulam Was mocno.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:meśka, agniechaaaa, katehawke Dziękuję
Ból brzucha nie pozostawia złudzeń, już mam bóle jakbym @ miała, więc dobrze wiem co to oznacza ; ( w dodatku temp już kierunek w dół to też mówi za siebie, po za tym już wczoraj smaki na słodkie miałam, czyli tak jak podczas @
Jest mi tak smutno.
Przytulam Was mocno.
Póki nie ma @ jest nadzieja. W rodzinie jedna miała plamienia okazało się że to ciąża -
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:meśka, agniechaaaa, katehawke Dziękuję
Jest mi tak smutno.
Przytulam Was mocno.
Nię chce Ci robic złudnych nadziei ale bóle brzucha jak na @ sa naprawde bardzo ale to bardzo częstym objawem ciązy. Ostatnio pisłam o tym Summer ale też nie wierzyła a tu jednak spojrzałam na twój wykres i ta temperatura nie spadła dramatycznie, jutro jeszcze może odbić. Jeśli chcesz zobaczyc SPADEK temperatury to zajrzyj do mnie ... także jeszcze nie płaczemy - główka do góry popatrz na swoją stopkę co tam masz napisane :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
lamka wrote:Jedna - bardzo mocno przytulam
Lunaris - beta 7.10 wynik 144, 9.10 wynik 110. Później jeszcze (wczoraj) zrobiłam test sikany i krechy już praktycznie w ogóle nie widać.
Dziękuję Wam Kochane, jesteście nieocenionym wsparciem.
Jedna buziol.
Kochane KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ! jesteśmy torebkami herbaty :* -
Meśka wrote:Nię chce Ci robic złudnych nadziei ale bóle brzucha jak na @ sa naprawde bardzo ale to bardzo częstym objawem ciązy. Ostatnio pisłam o tym Summer ale też nie wierzyła a tu jednak spojrzałam na twój wykres i ta temperatura nie spadła dramatycznie, jutro jeszcze może odbić. Jeśli chcesz zobaczyc SPADEK temperatury to zajrzyj do mnie ... także jeszcze nie płaczemy - główka do góry popatrz na swoją stopkę co tam masz napisane :*
Kocham Was i będę Wam kibicować, choć chyba lepiej żebym się nie udzielała, bo chyba najwięcej smuce na wątkuHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Dziękuję LunarisHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
blue przytulam mocno:*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jedna_z_Wielu wrote:Tak, ja wiem bo sama je miałam, tylko że nie z takim nasileniem jak dziś, czuję jakbym już miała @ ;* dlatego, wiem co to oznacza, a co do wpisu w stopce, właśnie pomyślałam żeby to usunąć, bo samą siebie oklamuje i tak co miesiąc. Dziękuję, że tracisz swój czas na odpisanie mi.
Kocham Was i będę Wam kibicować, choć chyba lepiej żebym się nie udzielała, bo chyba najwięcej smuce na wątku
Kiedy testowanko bo już kolejnego plusika się nie mogę doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:55
-
Dziewczyny, głowy do góry! Każda się doczeka swojego szczęścia. Tylko po prostu szczęście niektórych z Was jest tak duże, że trzeba na nie dłużej poczekać :*
I może to takie banalne co piszę, ale naprawdę w to wierzę!
A łzy od pół godziny wylewam ja.. Mąż z okazji rocznicy zaręczyn podesłał mi piosenkę Savage Garden - Truly, Madly, Deeply. Takie teksty jakie są w tym utworze powinny być zakazane dla osób z zaburzeniami hormonalnymi..
Meśka, Lunaris, KateHawke, Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
-
Bluesuper że wracasz do domku :* teraz dużo witaminek, soczek z buraczka i przytulasy :* trzymaj się dzielnie!
-
Summer o której wyniki powinny być? Ostatnio chyba jakoś koło 10:00 miałaś👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Blue silna z ciebie babka Tulam :*
Jedna ja przed wakacjami miałam tak samo jak ty. Odechciało mi się nawet pisać na forum. Ale nie można się poddawać. Wiesz co mi pomogło? PLAN. Plan na przyszły cykl lub cykle. Bez dyskusji wysłałam eMka do androloga. Siebie odeskortowałam do innego gina, zrobiłam zalecone badania, powtórzyłam stare. I planowałam. Wtedy jeszcze nie wiedziałam że nie uda się naturalnie ale i tak wyłożyłam sobie nawet opcję z in vitro. No i ta opcja się niestety sprawdziła. Ale jako że już ją planowałam to podeszłam do procedury IVF z dużymi siłami i wsparciem dziewczyn. Życzę ci żeby twój plan był dobry i wszedł w życie jak najszybciej kochana Tobie też buziolek w czółko :*Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość