Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Dziewczyny, mam pytanko do tych co mierza tempke. Poniedzialek/wtorek mialam owulacje, gin potwierdzil ze widzi cialko zolte. Zalecil Luteine przez 7 dni ale o tym juz Wam pisalam. Wzielam ja od dzisiaj rana pierwsza tabletke dopochwowa. Ale wracajac do tempki... Dzisiaj bardzo niska taka jak w pierwszej fazie a nawet i nizsza. Co to moze oznaczac? Chyba na zagniezdzenie to byloby za szybko. Niski prog? A moze jeszcze przed owulka a lekarz sie pomylil? wszystkie wykresy zawsze byly idealne a teraz takie jaja. Wczoraj tempka 37,19 a dzisiaj 36,35... Moglybyscie luknac na wykres?
-
lamka wrote:Bocianiątko, dziewczyny - przytulcie pliiiis...
-
Lameczko, tulę jak najmocniej się da dużo siły👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Meśks,Izape,Lamka bardzo mi przykro! Ale dziewczyny kolejny zaraz przed Wami i kolejna nadzieja na fasolkę !
Summer Kochana mocno,ale to bardzo mocno trzymam zaciśniete kciuki za Twoją dzisiejszą betę! Oby poszybowała ona w górę jak najwyżej :*
Amy powodzenia na badaniach !!!
Kaczorka a może malutka już chce powitać się z mamą ?
A co u mnie dziewczyny?
Hmm... rośniemy i powoli jest mi coraz ciężej. Za dwa tygodnie mam kolejna wizytę i zobaczę nasza Kruszynke. Straszne mam skurcze łydek i nawet magnez mi nie pomaga tak mnie bolą że chodzić nie mogę czasami mała szaleje w brzuszku że ho ho!
Dziękujemy za wysłane buziaczki !KateHawke, Lunaris, Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Moje drogie koleżanki musze się pochwalić, od wczoraj zauważyłam u siebie śluz płodny czego wcześniej nie miałam okazji doświadczyć , no może jak miałam 20lat to wtedy śluzu miałam tyle, że lał się po nogawkach , przepraszam za określenie.. ale słuchajcie dzisiaj na papierze zauważyłam w tym śluzie czerwone niteczki krwi co to może oznaczać ? dzisiaj mam 10 dzien cyklu, cykle 25dni więc czy to moze oznaczać owulację ? wczoraj nie współżyliśmy więc raczej nic tam nie mam uszkodzone.. a swoja drogą wiesiołek i len mielony pity jako glut daje rade , polecam
Bocianiątko, KaroMi, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
nick nieaktualnyanyzratak wrote:Moje drogie koleżanki musze się pochwalić, od wczoraj zauważyłam u siebie śluz płodny czego wcześniej nie miałam okazji doświadczyć , no może jak miałam 20lat to wtedy śluzu miałam tyle, że lał się po nogawkach , przepraszam za określenie.. ale słuchajcie dzisiaj na papierze zauważyłam w tym śluzie czerwone niteczki krwi co to może oznaczać ? dzisiaj mam 10 dzien cyklu, cykle 25dni więc czy to moze oznaczać owulację ? wczoraj nie współżyliśmy więc raczej nic tam nie mam uszkodzone.. a swoja drogą wiesiołek i len mielony pity jako glut daje rade , polecam
-
-
madzia8lenka wrote:
A co u mnie dziewczyny?
Hmm... rośniemy i powoli jest mi coraz ciężej. Za dwa tygodnie mam kolejna wizytę i zobaczę nasza Kruszynke. Straszne mam skurcze łydek i nawet magnez mi nie pomaga tak mnie bolą że chodzić nie mogę czasami mała szaleje w brzuszku że ho ho!
Dziękujemy za wysłane buziaczki !madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
KaroMi wrote:A nie miałaś wcześniejszej owulacji? Takie niteczki krwi mogą też świadczyć o zagniażdżaniu. Ja miałam takie objawy 8.10 ale u mnie to było 3dpo w 20dc, z tym, że moje cykle są 30dniowe
anyzratak wrote:Niee raczej nie miałam jeszcze owulacji za szybko by to było, no chyba że ten wiesiołek w jakiś sposób przyspiesza owulację, ale to raczej niemożliwe żeby owulacja wystąpiła aż tak szybko.
anyzratak lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:A sprawdzasz szyjkę? Mogłaś zahaczyć paznokciem i nawet nie poczułaś.
Bocianiątko wrote:Witam się dzisiaj i ja
meśka, Izape tulę Was bardzo mocno! Wypłaczcie się, a później poprawiamy koronę i walczymy dalej królewny!:* Listopad będzie Wasz! Już Summer o to zadba
Summer kciuki zaciśnięte na wszystkich kończynach!:* Choć i tak nie mam wątpliwości że beta będzie wypasiona!
Amy kciuki za dzisiejsze badania!!!:***
StaraczkaNika tak, też jajnik daje do wiawatu! Wczoraj cały dzień było kłucie i ciągnięcie w dole brzucha... poza tym już drugi dzień padam spać ok 22 co mi się nie zdarza! No, a 4 dpo to przecież stanowczo za wcześnie na takie atrakcje co do wymazów, to myślę że możesz robić skoro nie bierzesz antybiotyku ja wymażę się dzisiaj
No ale na 10 lecę na podglądanie mojego pięknego ciałka żółtego i wypasionego endometrium Trzymajcie kciuki!
Cześć Bocianiątko za tydzień będą nasze bety!! Odliczam dni . Ogólnie kukalam wczoraj na test i było 5 dpo i ovitrelle jeszcze się utrzymuje. Do 14 dpo robię testy jak wyjdą to wtedy beta a Ty jak
Daj znać koniecznie po wizycie co u ciałka słychać albo ciałekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:17
-
Dzień dobry :*
Lamka przytulam :*
Meśka i Izape łącze się i płaczę z Wami. Ja też już wiem, że raczej nic z tego ; ( czuje się do du.. Tak strasznie mi źle
czarna Dziękuję
Nigdy mi się nie uda, nie umiem zatrzymać łezHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry :*
Meśka i Izape łącze się i płaczę z Wami. Ja też już wiem, że raczej nic z tego ; ( czuje się do du.. Tak strasznie mi źle
czarna Dziękuję
Nigdy mi się nie uda, nie umiem zatrzymać łez
Cześć kochanie nie płacz dzieciątko ram siedzi i się z Ciebie śmieje... Porostu wybiera termin dla siebie bo jest bardzo niezdecydowane pewnie dziewczynkaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry :*
czarna Dziękuję
Nigdy mi się nie uda, nie umiem zatrzymać łez
Bardzo mocno Cie przytulam :* i dziś bardzo dobrze Cie rozumiem :*
Dla Ciebie Kochana wciskam dziś przycik Tulę :* i to kilkukrotnie żebyś poczuła :* płacz jeśli Ci to pomoże :*
A drugi przycisk dla koleżanki post wyżej : "Seriously?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:23
Jedna_z_Wielu, Czrna 81, malka, Maja84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny