Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emek oczywiście się ucieszył, ale bez jakiegoś większego szału. Popatrzał na test i powiedział że super, a na skarpetki... Przecież nie będę w tym chodził! Ale on jest mega praktycznym człowiekiem i nie lubię takich pierdół. Rozwalił mnie tylko komentarz: "a to szybko nam się w sumie udało"
Ja idę siknąć na kolejny test bo jakoś do mnie to nie dociera jeszcze.summer86, Flowwer, KateHawke, Czrna 81, Maja84, KateKum lubią tę wiadomość
-
W dupie to mam te wszystkie monitoringi, zabiegi, tabletki, temperatury!!! Jestem wsciekla!! Ile jeszcze kur** do cholery????????????? Jaja sobie ze mnie ktos robi!!!!!
Edit: wlasnie dla formalności wyrzucilam do kosza moje 9.99 zl. Wynik - juz znacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 06:12
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Czrna 81 wrote:Jedna to posuń się w tym dołku to do Ciebie wskoczę. Pojojczymy sobie razem, potrzymamy kciuki za dziewczyny. Ja mam dzisiaj 16dc i dupa, temp stoi w miejscu. 36,35 st
Meśka kciuki za Ciebie!
Czrna, może będzie późna owulka?
Malka, kiedy planujesz wizytę u lekarza?
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:W dupie to mam te wszystkie monitoringi, zabiegi, tabletki, temperatury!!! Jestem wsciekla!! Ile jeszcze kur** do cholery????????????? Jaja sobie ze mnie ktos robi!!!!!
Edit: wlasnie dla formalności wyrzucilam do kosza moje 9.99 zl. Wynik - juz znacie.
Meśka, znam to uczucie doskonale powku** się, popłacz jeśli trzeba, ale za 2-3 dni musisz się pozbierać do dalszej walki. Teraz nie powinniście odpuszczać, bo do 4 cykli po HSG są zwiększone szanse. Trzymam mocno kciukiCzrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Malka, kiedy planujesz wizytę u lekarza?
Ostatnio powiedział że jak się uda to mam przyjść tydzień po terminie @. Czyli spróbuję się dzisiaj zapisać na 23.10.
A no i najważniejsze, zdecydowałam jednak że spakuje skarpetki do torebki. Tak klasycznie standardowoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 06:26
summer86, Lejka, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
U mnie tempka spadła tak mocno ze nawet nie zostawiła radości testowania i złudzeń... mam dola. Nigdy nie będę mama, tak sobie pomyślałam... i chyba tak bedzie...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Summer trzymam za Ciebie kciuki o której będzie wynik bety?
Malka każdy inaczej reaguje, może dla niego to tez jeszcze szok
Meśka tule, ale walczymy dalej
Barbarka ciesze się okropnie z serduszka to na pewno wspaniałe uczucie
Miłego dnia Dziewczyny! Ja juz w drodze do pracyBarbarka1984, Czrna 81 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mam wrażenie ze spotyka mnie wszystko co najgorsze, będę beczeć... ide jeść kiełbasę... moja radość dzisiejszaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
A i Dziewczyny zapomniałam....mam już wynik TSH 1.43 to spoko czy mam się zacząć martwić?
summer86, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:A i Dziewczyny zapomniałam....mam już wynik TSH 1.43 to spoko czy mam się zacząć martwić?
summer86, Karolina90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Karolina, TSH super
Beta nie wiem, o ktorej poproszę na cito, może przed południem będzie. Tak się boję! -
Bleh, do dupy ten poranek, idę się wyładować na niewinnych ludziach. Summer, odczaruj nam popołudnie swoją betą - ten avatarek Cię zobowiązuje
-
O Dzięki Dziewczyny bo jak badalam kiedyś miałam chyva 1.12 ale to było ze dwa lata temu.
Summer wiem ze się boisz, myślę że każda kobieta czułaby strach i niepokój. Ale Kochana na pewno teraz wszystko zostanie Ci wynagrodzone i beta będzie bardzo wysoka zobaczysz że i mąż zacznie niedługo skakać z radości
Izape ja mam takie samo zdanie o swoim życiu, często na coś musimy z mężem długo czekać. Co jakiś czas wyskakują jakieś niespodzianki życiowe, ale widocznie tak musi być. Wiem ze to słabe tłumaczenie. Ale podobno Bóg/los (jak kto woli) nie daje ludziom więcej niż są w stanie udźwignąć- tak mówi moja babcia. WieWiec prędzej czy później i tak zostaniemy mamami. My z mężem dajemy sobie czas do mojej 30-tki czyli jeszcze 2 lata, potem rozważmy może adopcje albo invitro jesteś jeszcze Młoda Kochana👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Moj M przyłapał mnie w łazience siedzącą i płaczącą na kiblu. Wypłakałam mu że chciałam mu dać prezent ale niestety się nie udało
Zasmucił się i powiedział ze no to pojedziemy jeszcze raz do Katowic i działamy dalej a ja że ja juz nigdzie nie jade ze mam dosc i ze jestem do niczego i ze juz nie chce. A on na to zebym tak nie mowila ze napewno cos da sie zrobic ze on ze swojej stron oferuje ze pojdzie na wszystkie badania jakie bedzie trzeba bo fajnie zeby nasz Synus mial rodzenstwo.
Dodal na koniec ze szkoda ze sie nie udalo bo cieszylby sie bardzo z takiego prezentuCzrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka widać, że masz bardzo duże wsparcie w mężu Docen to
I zobaczysz że w listopadzie pojawia się 2 kreski a jak nie to zakładaj grudniowy wątek to działa jak jakieś czaryKateHawke lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
malka wrote:Emek oczywiście się ucieszył, ale bez jakiegoś większego szału. Popatrzał na test i powiedział że super, a na skarpetki... Przecież nie będę w tym chodził! Ale on jest mega praktycznym człowiekiem i nie lubię takich pierdół. Rozwalił mnie tylko komentarz: "a to szybko nam się w sumie udało"
Ja idę siknąć na kolejny test bo jakoś do mnie to nie dociera jeszcze.
Ehhhh te chłopy... Nie dogodzisz...
malka lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Meśka, tulę mocno!
I naprawdę głowa do góry - rodzeństwo dla Twojego synka na pewno już się szykuje do ataku na Twoją macicę! Tylko sobie dogodny termin dobiera!19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Meśka wrote:Moj M przyłapał mnie w łazience siedzącą i płaczącą na kiblu. Wypłakałam mu że chciałam mu dać prezent ale niestety się nie udało
Zasmucił się i powiedział ze no to pojedziemy jeszcze raz do Katowic i działamy dalej a ja że ja juz nigdzie nie jade ze mam dosc i ze jestem do niczego i ze juz nie chce. A on na to zebym tak nie mowila ze napewno cos da sie zrobic ze on ze swojej stron oferuje ze pojdzie na wszystkie badania jakie bedzie trzeba bo fajnie zeby nasz Synus mial rodzenstwo.
Dodal na koniec ze szkoda ze sie nie udalo bo cieszylby sie bardzo z takiego prezentu
Kochana nie przejmuj się tak jak emek Ci mówił pojedziecue razem na badania i zostaniesz mamusia i będziesz testem razila po oczach