Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Jesli kupisz buty i one okażą się lipne, możesz je zwrócić. Jesli pójdziesz na wizytę lekarską, która jest kompletną porażką, zwrot sie nie należy. I jeszcze to skandaliczne opóźnienie
-
Kaczorka wrote:Summer - ja bym zrobiła po 4 dniach. Bo jednak 24h to mało, możesz się nie załapać na skok i będziesz się stresować. A tego teraz musisz unikać
Dziękuję
A jak Ty się czujesz? Alicja już niedługo będzie z WamiJak to zleciało!
-
Summer lepiej w poniedziałek. Łatwo sobie przeliczysz, a po dobie podobno nie powinno się sprawdzać. Trzymam kciuki
Ja raz byłam u ginekologa prywatnie mówię mu o poronieniu, o mutacji (leidena mam), dałam mu nawet takie zaświadczenie od hematologa, w których ona zaleca postępowanie przed i w ciąży. Koleś przejrzał, pyta czy w rodzinie ktoś ma, powiedziałam że na pewno siostra, a on zapytał jak się to w takim razie leczy... noszz serio?! Ja mam lekarzowi mówić?! I jeszcze żebym mu nie dała wypisu, wyników itd... do tego zrozumiał że jestem po trzecim poronieniu (pod koniec wizyty się zorientowałam i wyprostowałam), a mimo to nie zalecił NIC! Kazał tylko odczekać i przyjść do niego za pół roku.
A raz ginekolog, jeszcze zanim zaczęłam się starać, poszłam do niej bo miałam nieregularne cyklu i tu zalecenia: "spać w ciemności, jeść orzechy i brać magnez" i koniec. Zero badań oczywiście, usg ani nic też. Tylko badanie ginekologiczne. Ach jakbym miała zliczyć u ilu ginekologów ja byłam, hehe.
A jeszcze gin który mi w szpitalu robił usg był bardzo rozczarowany, że to nie pozamaciczna bo on takie lubi... to już bez komentarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 22:20
-
Slyszalam, ze tu sie cuda dzieja
Moj cud ma juz 4mm i pieknie bijace serduszko. Zostawiam Wam wiruskow moc %#^*(£$"@$/&*;##$€¥₩,%#×÷/#:&%*(&
Summer, Malka taaaaaaaak sie ciesze razem z Wami i zapraszam na fioletowa strone.
Buziole :*KateHawke, Flowwer, summer86, Kaczorka, malka, Agniechaaaa, Aksamitna, Yoselyn82, staraczka1111, Madżka89, Emiilka, KateKum, Bunia86, Lejka, Bajkaaa, Lunaris, Phnappy, Anna Stesia, Bocianiątko, Sarna84, Jedna_z_Wielu, E_w_c_i_a, Maja84, Jacqueline, lamka, madzia8lenka, Karma88, blue00, Amy333 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziękuję
A jak Ty się czujesz? Alicja już niedługo będzie z WamiJak to zleciało!
Ja się czuję superpoza tym, że katar nie pozwala mi normalnie oddychać
Kluska chyba czuje się jeszcze lepiej, bo nie widzę, by próbowała się wydostać.
A czy zleciało szybko? Mój mąż ma wrażenie, że już 2 lata w tej ciąży jestem :p ja natomiast ostatnio mam wrażenie, że już zawsze w niej będę..
Ach, oby każdy dzień tutaj kończył się tak pozytywnie jak dzisiejszy!
Mam taki zaciesz, jakbym co najmniej ja sama znów zaszła w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 22:30
malka, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:Slyszalam, ze tu sie cuda dzieja
Moj cud ma juz 4mm i pieknie bijace serduszko. Zostawiam Wam wiruskow moc %#^*(£$"@$/&*;##$€¥₩,%#×÷/#:&%*(&
Summer, Malka taaaaaaaak sie ciesze razem z Wami i zapraszam na fioletowa strone.
Buziole :*summer86, Barbarka1984, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyU mnie temperatura poszybowała w górę, więc już nie mam nadziei, mąż powiedział że nie chce się jeszcze starać bo jest za wcześnie. (dzisiaj z rana było
ale się nie podzielił tym co trzeba).
Jest mi przykro...
Przepraszam że smęcę, ale jak wylałam ten żal na forum to jest mi lżej. -
Barbarka1984 wrote:Slyszalam, ze tu sie cuda dzieja
Buziole :*
Barbarka, cudowne wieści. Tak się cieszę! Dbaj o siebieBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Summer ja tez bym chyba na Twoim miejscu po 4 dniach powtórzyła. A najwyzej później jeszcze sprawdzisz w środę. Szkoda, że jeszcze dzisiaj Ci się nie udało tego załatwić.
Ja już się umówiłam z koleżankami że mi jeszcze z tej dzisiaj pobranej krwi jutro progesteron zrobią, bo dzisiaj o tym zapomniałam. I pójdę na powtórkę bety w piątek.summer86 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:U mnie temperatura poszybowała w górę, więc już nie mam nadziei, mąż powiedział że nie chce się jeszcze starać bo jest za wcześnie. (dzisiaj z rana było
Jest mi przykro...
Przepraszam że smęcę, ale jak wylałam ten żal na forum to jest mi lżej.
Monika, poczekaj do jutrzejszej wizyty, na USG powinno być widać, w której fazie jesteś. Owulki powinny już lub wkrótce wrócić. A mąż może potrzebuje więcej czasu, pogadaj z nim i jeśli jesteś gotowa przekonaj go, że to dla Ciebie ważne.
Reakcja mojego męża świadczy, że też jeszcze nie był gotowy..
W ogóle dziś palnął nieźle "a może to ta biomechaniczna?"-Monika- lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:U mnie temperatura poszybowała w górę, więc już nie mam nadziei, mąż powiedział że nie chce się jeszcze starać bo jest za wcześnie. (dzisiaj z rana było
Jest mi przykro...
Przepraszam że smęcę, ale jak wylałam ten żal na forum to jest mi lżej.
Od tego tutaj jestesmy w radościach i @-Monika- lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
kate Ja tez Nie mam slow do tych konowałów lekarskich... tak jak szlam do 3 dermatologow.. !! jedna wielka porazka ale podwyzszki to chca i to duze..
Flowwer myslalam ze ty tez dostalas jako sluzba zdrowia i pielegniarka podwyzkemyslalam ze to sie nalezy wszystkim pielegniarka.
Barbara gratuluje serduszka
Agniechaaa dobrze ze to sie wszzystko dobrze skonczylo a zle podejrzenia okazaly sie nie trafneBarbarka1984, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczynki, zaraz będę Was nadrabiać ale najpierw GRATULACJE dla październikowych Mamusiek!
Summer zaznaczaj Kochana na wykresie "+"!Kreski są piękne jak na popołudniowego sikańca. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę i późniejszy przyrost. Bardzo, bardzo się cieszę, że Ci się udało no i przede wszystkim z całego serca gratuluję!
Malka ale niespodziankę przygotowałaś dla swojego Emka! Lepiej nie mogło byćWiele bym dała, żeby zobaczyć wyraz twarzy Twojego Emka, kiedy wręczysz mu prezent!
Gratuluję Kochana
malka lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kaczorka coś czuję po moich tlenionych blond włosach że zwolnisz brzuszek dla weteranki Agusi
Aga ja mam naście torbieli w piersiach dlatego do stymulacji potrzebowałam zaświadczenia od mojego onkologa.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Yosel niestety nie ta liga ...
Sammer czuję że beta będzie blisko 200a Emkowi powiedz że ma przygotować pokój dla maluszka
Malka szkoda że nie zobaczymy miny M jak dostanie prezent!malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄