Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, taka mnie myśl dziś tknęła, że.... naprawdę nie wszyscy powinni się rozmanżać i zostawiać swoje geny... Tak byłoby lepiej dla świata i ludzkości...
Ps. Staraczka, My Master... chyba dokonałaś niemożliwego... Ale ciekawe na jak długo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:21
Karolina90, panan12, KateHawke, Kaczorka, Karma88, Meśka, Agniechaaaa, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
panan12 wrote:Wszystko przeczytałam. Same nie macie wyczucia ja to napisałam... A zresztą nie mogę się denerwować bo nic z mojej ciąży nie będzie... Idę się chillout. Bo tu się nie da
Lejka, Meśka, Agniechaaaa, Lunaris, 91Ewela09, Yoselyn82, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lejka wrote:Kurcze, taka mnie myśl dziś tknęła, że.... naprawdę nie wszyscy powinni się rozmanżać i zostawiać swoje geny... Tak byłoby lepiej dla świata i ludzkości...
Ps. Staraczka, My Master... chyba dokonałaś niemożliwego... Ale ciekawe na jak długo?
Mnie taka myśl już naszła kilka dni temu ale że ogólnie dużą dozą tolerancji się wykazuję, to przemilczałamJedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Lejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lejka wrote:Kurcze, taka mnie myśl dziś tknęła, że.... naprawdę nie wszyscy powinni się rozmanżać i zostawiać swoje geny... Tak byłoby lepiej dla świata i ludzkości...
Ps. Staraczka, My Master... chyba dokonałaś niemożliwego... Ale ciekawe na jak długo?
Mądre słowa! Polać Ci kompotu nawet Misiaczek polubił Twój postWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:25
Agniechaaaa, Lejka, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...
A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:27
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...
A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejsze -
Meśka i to właśnie jest dowód potwierdzający tą teorię...
Meśka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
Panan! To Ty nie wiedziałaś, że to jest forum dla ludzi zupełnie innej wiary niż Ty?! No widzisz, może dlatego jesteś taka niezrozumiana. Idź na chillout może, przemyśl, czy chcesz się zadawać z takimi innowiercami jam my.
P.S. my tu jesteśmy wyznawczyniami buddyjskiego spokoju, pogańskiej boginii płodności i żydowskiego codziennego obowiązku sexuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:34
KateHawke, Karma88, Lejka, Amy333, Yoselyn82, Lunaris, Maja84, Sarna84, KateKum, Bajkaaa, Rucola, Phnappy, pilik lubią tę wiadomość
-
Nika!!! Rozwalasz system!!! KOCHAM CIĘ!!!! :***
A tak w ogóle to na dzisiejszej wizycie wyszło na to że nie umiem szyjki badać bo jak dla mnie Ina jest zawsze lekko otwarta a dziś pani dr na wizycie powiedziała że jest ładnie zamknięta tak jak powinno być więc więcej nie będę
I wiecie co? Jestem od Was uzależniona na maxa! Najpierw po wyjściu z kliniki siedziałam pół godziny w samochodzie żeby Was nadrobić i napisać relację z wizyty, a teraz dojechałam i to samo robię na parkingu pod praca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:33
KateHawke, Karma88, Flowwer lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
StaraczkaNika wrote:Panan! To Ty nie wiedziałaś, że to jest forum dla ludzi zupełnie innej wiary niż Ty?! No widzisz, może dlatego jesteś taka niezrozumiana. Idź na chillout może, przemyśl, czy chcesz się z takimi innowiercami jam my?
Ja tu nie przychodzę dla Ciebie -
nick nieaktualnypanan12 wrote:Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...
A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejsze
P.s jak jestes tak wielce wierząca chciałam Cię poinformować ze wiara katolicka jest przeciwna inseminacji tuli tuliLejka, Amy333, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Nika!!! Rozwalasz system!!! KOCHAM CIĘ!!!! :***
A tak w ogóle to na dzisiejszej wizycie wyszło na to że nie umiem szyjki badać bo jak dla mnie Ina jest zawsze lekko otwarta a dziś pani dr na wizycie powiedziała że jest ładnie zamknięta tak jak powinno być więc więcej nie będę
I wiecie co? Jestem od Was uzależniona na maxa! Najpierw po wyjściu z kliniki siedziałam pół godziny w samochodzie żeby Was nadrobić i napisać relację z wizyty, a teraz dojechałam i to samo robię na parkingu pod praca!
Hehe tak nawijamy. Niektóre mają okres i są wściekłe wiesz -
Panan, ale jak to? Piszesz o wierze w Boga, to po co chodzisz do lekarza, po co decydowałaś sie na iui, itd? Sama wyżej napisałaś, że to Bóg ocenia, kto powinien mieć dzieci. Skoro powołujesz się na wiarę i Boga, to trochę dziwne, że walczysz z Jego decyzją. Powinnaś w spokoju poczekać - jeśli jest Ci pisane, to żadne iui ci nie było potrzebne.19.10.2017 - nasz drugi cud
-
Agniechaaaa wrote:Zazwyczaj przemilczam Twoje wywody ale to trochę dziwne jak o inteligencji wypowiada sie osoba która mnie wyzywała na jednym z wontkow i wmawiała ze cykle 70dniowe sa normalne. Tule
P.s jak jestes tak wielce wierząca chciałam Cię poinformować ze wiara katolicka jest przeciwna inseminacji tuli tuli
Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki -
panan12 wrote:Ja tu nie przychodzę dla Ciebie
Agniechaaaa, Meśka, Lejka, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...
A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejszeAgniechaaaa, Lejka, StaraczkaNika, Bocianiątko, Sarna84, Whoosie, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki
Karma88, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczęta zaspałam dzisiaj razem z synem na łóżku i nie poszedł do przedszkola, a to wszystko przez nowe łoże, wczoraj noc z synkiem, a dzisiaj z męzem i mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie usłyszę dobre wieści i będę mogła się starać, jeszcze w tym cyklu.
Karolina90, Karma88, lamka lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki
innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość