X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Lejka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, taka mnie myśl dziś tknęła, że.... naprawdę nie wszyscy powinni się rozmanżać i zostawiać swoje geny... Tak byłoby lepiej dla świata i ludzkości...

Ps. Staraczka, My Master... chyba dokonałaś niemożliwego... Ale ciekawe na jak długo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:21

Karolina90, panan12, KateHawke, Kaczorka, Karma88, Meśka, Agniechaaaa, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość

19.10.2017 - nasz drugi cud <3 <3 <3
    zem3x1hpg5sqvgam.png
    5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
    27.11.2015 - nasze największe szczęście <3 <3 <3
    1usaj44jdjzlowlt.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Wszystko przeczytałam. Same nie macie wyczucia ja to napisałam... A zresztą nie mogę się denerwować bo nic z mojej ciąży nie będzie... Idę się chillout. Bo tu się nie da
    Panan, masz moje całkowite wsparcie i poparcie dla tej decyzji, tulę, kochana!

Lejka, Meśka, Agniechaaaa, Lunaris, 91Ewela09, Yoselyn82, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejka wrote:
    Kurcze, taka mnie myśl dziś tknęła, że.... naprawdę nie wszyscy powinni się rozmanżać i zostawiać swoje geny... Tak byłoby lepiej dla świata i ludzkości...

Ps. Staraczka, My Master... chyba dokonałaś niemożliwego... Ale ciekawe na jak długo?

Mnie taka myśl już naszła kilka dni temu :P ale że ogólnie dużą dozą tolerancji się wykazuję, to przemilczałam ;)

Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Lejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejka wrote:

Mądre słowa! Polać Ci kompotu :) nawet Misiaczek polubił Twój post :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:25

Agniechaaaa, Lejka, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...

A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:27

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Moim zdaniem każdy ma prawo do tego żeby mieć dzieci itd i ogólnie do różnych rzeczy i to nie wam oceniać kto zasługuje na to żeby mieć dzieci życie to Bóg jest od oceniania... Mówić coś takiego tzn ze nie jesteście wierzące...

A po drugie jak byście były troszkę inteligentne to każdy jest inny, nie każdy ma wyczucie np w rozmowie z kimś nk ale ok wy jesteście najmadrzejsze
    Panan udostępnisz swój wykres, czy nie prowadzisz?

• Lejka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka i to właśnie jest dowód potwierdzający tą teorię...

Meśka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

zem3x1hpg5sqvgam.png
    5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
    1usaj44jdjzlowlt.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Panan udostępnisz swój wykres, czy nie prowadzisz?

W tym cyklu nie uzupełnialam bo miałam iui i byłam stale pod nadzorem lekarza tzn monitoring badania itd.

f2w3k0s3plke7odf.png

Wysłany: 12 października 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan! To Ty nie wiedziałaś, że to jest forum dla ludzi zupełnie innej wiary niż Ty?! No widzisz, może dlatego jesteś taka niezrozumiana. Idź na chillout może, przemyśl, czy chcesz się zadawać z takimi innowiercami jam my.

P.S. my tu jesteśmy wyznawczyniami buddyjskiego spokoju, pogańskiej boginii płodności i żydowskiego codziennego obowiązku sexu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:34

KateHawke, Karma88, Lejka, Amy333, Yoselyn82, Lunaris, Maja84, Sarna84, KateKum, Bajkaaa, Rucola, Phnappy, pilik lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bocianiątko Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika!!! Rozwalasz system!!! KOCHAM CIĘ!!!! :***
    A tak w ogóle to na dzisiejszej wizycie wyszło na to że nie umiem szyjki badać :P bo jak dla mnie Ina jest zawsze lekko otwarta a dziś pani dr na wizycie powiedziała że jest ładnie zamknięta tak jak powinno być :) więc więcej nie będę ;)

I wiecie co? Jestem od Was uzależniona na maxa! Najpierw po wyjściu z kliniki siedziałam pół godziny w samochodzie żeby Was nadrobić i napisać relację z wizyty, a teraz dojechałam i to samo robię na parkingu pod praca! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:33

KateHawke, Karma88, Flowwer lubią tę wiadomość

event.png

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    6 dpt beta 35.4
    10 dpt beta 192
    12 dpt beta 412
    14 dpt beta 994
    18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
    7+1 CRL 1 cm FHR 136
    8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
    10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
    15+4 130g
    17+3 200g
    20+2 337g 💕córeczka
    23+2 583g
    26+4 925g
    28+4 1125g
    31+4 1764g
    34+2 2200g
    35+4 2350g
    36+4 2475g
    37+4 2840g
    38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨‍👩‍👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Panan! To Ty nie wiedziałaś, że to jest forum dla ludzi zupełnie innej wiary niż Ty?! No widzisz, może dlatego jesteś taka niezrozumiana. Idź na chillout może, przemyśl, czy chcesz się z takimi innowiercami jam my?

Ja tu nie przychodzę dla Ciebie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:

Zazwyczaj przemilczam Twoje wywody ale to trochę dziwne jak o inteligencji wypowiada sie osoba która mnie wyzywała na jednym z wontkow i wmawiała ze cykle 70dniowe sa normalne. Tule
    P.s jak jestes tak wielce wierząca chciałam Cię poinformować ze wiara katolicka jest przeciwna inseminacji :) tuli tuli

Lejka, Amy333, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Nika!!! Rozwalasz system!!! KOCHAM CIĘ!!!! :***
    A tak w ogóle to na dzisiejszej wizycie wyszło na to że nie umiem szyjki badać :P bo jak dla mnie Ina jest zawsze lekko otwarta a dziś pani dr na wizycie powiedziała że jest ładnie zamknięta tak jak powinno być :) więc więcej nie będę ;)

I wiecie co? Jestem od Was uzależniona na maxa! Najpierw po wyjściu z kliniki siedziałam pół godziny w samochodzie żeby Was nadrobić i napisać relację z wizyty, a teraz dojechałam i to samo robię na parkingu pod praca! :P

Hehe tak nawijamy. Niektóre mają okres i są wściekłe wiesz :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Lejka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan, ale jak to? Piszesz o wierze w Boga, to po co chodzisz do lekarza, po co decydowałaś sie na iui, itd? Sama wyżej napisałaś, że to Bóg ocenia, kto powinien mieć dzieci. Skoro powołujesz się na wiarę i Boga, to trochę dziwne, że walczysz z Jego decyzją. Powinnaś w spokoju poczekać - jeśli jest Ci pisane, to żadne iui ci nie było potrzebne.

zem3x1hpg5sqvgam.png
    1usaj44jdjzlowlt.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Zazwyczaj przemilczam Twoje wywody ale to trochę dziwne jak o inteligencji wypowiada sie osoba która mnie wyzywała na jednym z wontkow i wmawiała ze cykle 70dniowe sa normalne. Tule
    P.s jak jestes tak wielce wierząca chciałam Cię poinformować ze wiara katolicka jest przeciwna inseminacji :) tuli tuli

Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki

f2w3k0s3plke7odf.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Ja tu nie przychodzę dla Ciebie
    No widzisz, a ja tu jestem też dla Ciebie, żeby Cię wspierać i tulić! Wiara nakazuje mi miłość do wszystkich

Agniechaaaa, Meśka, Lejka, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • _Hope_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:

No :) ja nie jestem wierząca :) przy tworzeniu konta na ovf nie było takiego wymogu :D

Agniechaaaa, Lejka, StaraczkaNika, Bocianiątko, Sarna84, Whoosie, pilik lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki
    Poczytaj trochę panno wierząca o wierze katolickiej jedynym dopuszczalnym sposobem posiadania potomstwa jest stosunek malezenski. In vitro to zabijanie zarodków??? Pozdrawiam poziom inteligencji=mocerowym beretom

Karma88, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta zaspałam dzisiaj razem z synem na łóżku i nie poszedł do przedszkola, a to wszystko przez nowe łoże, wczoraj noc z synkiem, a dzisiaj z męzem i mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie usłyszę dobre wieści i będę mogła się starać, jeszcze w tym cyklu.

Karolina90, Karma88, lamka lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Milcz. Milczenie jest złotem. Wg Ciebie połowa z nas to morderczynie zarodków. Żebyś nie musiała stanąć przed taką decyzją.

innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ