Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki
Ahaaaaaa... Przechodzą przez bariery? A nie pomyślałaś, że te bariery to Bóg nie bez powodu u ciebie postawił?Agniechaaaa, StaraczkaNika, Amy333, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Proszę Pani masz zarodki np i masz ich 10 ale dzieci np chcesz jedno to co z resztą jak ich nie chcesz? Wyrzucają
Lejka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Proszę Pani masz zarodki np i masz ich 10 ale dzieci np chcesz jedno to co z resztą jak ich nie chcesz? Wyrzucają
Agniechaaaa, KateHawke, Karma88, 91Ewela09, Meśka, StaraczkaNika, Aksamitna, Bocianiątko, Yoselyn82, Flowwer, Sarna84, Czrna 81, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Kochane dla rozluźnienia atmosfery przeanalizowałam ilości wpisów na watkach od maja !!!
V.2017 -4703
VI.2017-5775
VII.2017- 4160
VIII.2017- 4046
IX.2017- 4622
no i nasz X.2017 z tym że do 12.10- wpisów jest ponad 3749.
Jeśli będziemy dalej tak produkowały rozwalimy systemKateHawke, Karma88, Karolina90, Amy333, Bocianiątko, Anna Stesia, Yoselyn82, Flowwer, Czrna 81, Phnappy lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Dziewczęta zaspałam dzisiaj razem z synem na łóżku i nie poszedł do przedszkola, a to wszystko przez nowe łoże, wczoraj noc z synkiem, a dzisiaj z męzem i mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie usłyszę dobre wieści i będę mogła się starać, jeszcze w tym cyklu.
Monika daj znać po wizycie. Oby było po Twojej mysli.-Monika- lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Kochane dla rozluźnienia atmosfery przeanalizowałam ilości wpisów na watkach od maja !!!
V.2017 -4703
VI.2017-5775
VII.2017- 4160
VIII.2017- 4046
IX.2017- 4622
no i nasz X.2017 z tym że do 12.10- wpisów jest ponad 3749.
Jeśli będziemy dalej tak produkowały rozwalimy system91Ewela09, Meśka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Ja bym się kłócila na temat inseminacji. Plemniki lekarz wpuszcza i przechodzą przez bariery. In vitro zabija zarodki
Ja pierd....!! Mialaś chyba iść się przewietrzyć!?Agniechaaaa, KateHawke, Lejka, Meśka, Bocianiątko, Maja84, Yoselyn82, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Monia koniecznie daj znać po wizycie, trzymam kciuki za dobre wieści Kochana
-Monika- lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dziewczęta zaspałam dzisiaj razem z synem na łóżku i nie poszedł do przedszkola, a to wszystko przez nowe łoże, wczoraj noc z synkiem, a dzisiaj z męzem i mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie usłyszę dobre wieści i będę mogła się starać, jeszcze w tym cyklu.
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Proszę Pani masz zarodki np i masz ich 10 ale dzieci np chcesz jedno to co z resztą jak ich nie chcesz? Wyrzucają
K..wa zjadają!KateHawke, Lejka, Jedna_z_Wielu, Meśka, Kaczorka, Bocianiątko, Yoselyn82, Sarna84, Czrna 81, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Na temat religii można by było wykład zrobić
Dziecko... tobie to daleko od robienia wykładów na jakikolwiek temat, a już tym bardziej na temat wiary i in vitro!
Wypowiadasz się na tematy, o których masz pojęcie jedynie z tego co ci ksiądz z ambony w niedzielę mówi! Może idź do niego po najbliższej mszy i poproś o modlitwę za ciebie... Jest ci baaaardzo potrzebna!19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Agniechaaaa wrote:Jak Pannan bedzie dalej wyskakiwać z wyrzucaniem zarodków to braknie internetu hahaha
Inna, Flower jak to czytacie to spokojnie. Tylko spokój nas uratuje. Nie warto się denerwować Widać homo sapiens nie u wszystkich się wykształcił.Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ? To 12 przy nicku, myślę, że jie bez powodu jest, skoro Agniechaaaa to pani....
Mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli, nie mam wątpliwości agniechaaaa co do płci.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
[Lamka, Yos, Bociuś, Madzia8Lenkawielkie dzięki za kciuki:) Jestesmy już po badaniach. M poczeka, jedne wyniki za tydzień, a fragmentacja za miesiąc albo i lepiej.
Ja jutro będę mieć LH FSH ca125, a AMH za tydzień.
Mesia, Lamka, Izape, Jedna- tule Was kochane bardzo mocno:*
Barbaraka- wielkie gratulacje:)
Summe, Malka- Wy szczęściary! ale nowiny, niech fasolki pięknie rosną!
Agniechaaa i Kaczorka- to co jutro zamiana brzuszków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:51
Karma88, Bocianiątko, Barbarka1984, lamka, Sarna84 lubią tę wiadomość