Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Panan, to jest oficjalne stanowisko koscioła katolickiego:
"Płodność i dziecko są darem od Boga i niezależnie od tego jak bardzo pragniemy być rodzicami w ostateczności to On decyduje o nowym życiu. Niestety wszelkie inne sposoby doprowadzenia do stanu błogosławionego poza współżyciem małżonków są niemoralne, niezależnie od tego jak szlachetne intencje temu przyświecają".
Czyli podchodząc do IUI (które nie jest współżyciem) popełniasz ciężki grzech! IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ! No już, już, biegusiem
Wspieram Cię w Twojej wierze!
I właśnie dlatego zamiast latać po lekarzach, to idź panan dziecino do kościólka i pokornie przyjmij decyzję Boga, że ci bariery zesłal. To była Jego decyzja i widać mial w tym swój cel!
AMEN! (Jeśli w ogóle wiesz co to znaczy...)Lunaris, innamorata88 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Hopeless wrote:Oświadczam ze to bym mój ostatni w życiu komentarz skierowany do koleżanki.
Brakuje mi tu funkcji przestań obserwować użytkownika albo ukryj posty użytkownika.
Miłego dnia dziewczyny!
Jak Ci się nie podoba to nie przychodz. Yo ja powinnam zgłosić że do mnie zygacieLejka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniecha i przed głosowaniem bo potem takie swiry rządzą tym krajem... Jak dobrze że zabrałam swoje dupsko jak najdalej od czarnej polskiej mafii, (zeby nie bylo wierząca jestem, i codziennie modlę sie za maluchy i za was) . Ale nie bede utrzymywać pedofilów, złodzieji i hipokrytow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 12:01
Karma88, Lejka, Karolina90, KateHawke, Flowwer, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Meśka widzisz? Trzymaj się forum, a nie zginiesz. :*
Kochana a tak serio. Jak tam się trzymasz?
Dziękuje Kochana chyba dobrze. Wypłakałam sie juz.
Jak Scarlet O'Hara "pomyślę o tym jutro" co dalej.
Dziś 10 dzien dupka a mam brac 12 dni wg lekarza. Tylko dzis zaczyna mi sie juz plamienie , myslicie zeby brac dalej mimo ze @ sie rozkręca ???19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Panan powodzenia z adopcją, taaak. Jenyyyyy, ale chciałabym pracować w tym ośrodku adopcyjnym! Jestem z Tobą, tulę!
Lejka, staraczka1111, Meśka, Bajkaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Jak Ci się nie podoba to nie przychodz. Yo ja powinnam zgłosić że do mnie zygacie
Dziecinko, co robimy? Widzę barierę ortograficzną też ci zeslano...StaraczkaNika, Meśka, Maja84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady kupił mi mąż cole. I teraz chociaż mi się tą colą odbija. Dzwoniłam do gin mówiła że mam pić dużo wody i elektrolity żebym się czasem nie odwodniła. I nie jeść nic smażonego i ciężkiego jak mi nie przejdzie do jutra mam do niej znów dzwonić
KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Mi test na inteligencje wyszedł z wynikiem super. Może mam poprostu inne podejście do życia jak wy miłego dnia kukne tylko na wyniki dziewczyn. Nie chcę mi się z wami dyskutować
-
Mój M mnie dzisiaj rano rozwalił Zbiera się na te badania nasienia, poleciał do łazienki, nakłada jakies pianki na wlosy, czesze się, przegląda w lustrze. Ja tak patrze i pytam, co Ty się tak szykujesz- a on: "no jak to, muszę się dzisiaj sobie podobać"
hahahaha;-)))))))))Aksamitna, Lejka, StaraczkaNika, Karolina90, 91Ewela09, Meśka, Karma88, Bocianiątko, staraczka1111, Kaczorka, -Monika-, Jedna_z_Wielu, Barbarka1984, Anna Stesia, emi2016, KateHawke, Yoselyn82, lamka, E_w_c_i_a, Flowwer, Sarna84, Czrna 81, Bajkaaa, nowa na dzielni, Madżka89, Phnappy, Lulame, pilik, Bunia86, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Panan czy ty nie masz za grosz godności? Trzeba dosadnie Ci powiedzieć nie które słowa? Nie umiesz czytać między wersami?
Więc ja Ci powiem:
Zmień miejsce wywodów, a najlepiej po prostu przestań się udzielać, nie psuj zdrowia większości z Nas, miej na uwadze że wśród nas są dziewczyny w stanie BŁOGOSŁAWIONYM bez względu na to w jaki sposób zaszły w ciąże TO ONE NOSZĄ W SOBIE DZIECI- NOWE ŻYCIE, DAR OD BOGA i My formułowiczki bardziej je kochamy niż Ciebie.
Sorry ale to jest moje zdanie.
Życzę Ci ciąży i to szybkiej ciąży!Agniechaaaa, Lejka, Amy333, staraczka1111, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Hahahahahha brzuch mnie juz ze smiechu boli
Lejka, Agniechaaaa, Meśka, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Byś się zdziwiła heh dobra idź odpoczywaj bo jutro transfer
-
panan12 wrote:Mi test na inteligencje wyszedł z wynikiem super. Może mam poprostu inne podejście do życia jak wy miłego dnia kukne tylko na wyniki dziewczyn. Nie chcę mi się z wami dyskutować
Agniechaaaa, Amy333, Bocianiątko, Lejka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny