Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:K..wa zjadają!
Ps. Już uglaskalam jako przeprosinyKateHawke, Meśka, Amy333 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Wiecie co ? To 12 przy nicku, myślę, że jie bez powodu jest, skoro Agniechaaaa to pani....
Mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli, nie mam wątpliwości agniechaaaa co do płci.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Panan, to jest oficjalne stanowisko koscioła katolickiego:
"Płodność i dziecko są darem od Boga i niezależnie od tego jak bardzo pragniemy być rodzicami w ostateczności to On decyduje o nowym życiu. Niestety wszelkie inne sposoby doprowadzenia do stanu błogosławionego poza współżyciem małżonków są niemoralne, niezależnie od tego jak szlachetne intencje temu przyświecają".
Czyli podchodząc do IUI (które nie jest współżyciem) popełniasz ciężki grzech! IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ! No już, już, biegusiem
Wspieram Cię w Twojej wierze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:48
91Ewela09, Meśka, Lejka, Bocianiątko, Maja84, innamorata88, Sarna84, Phnappy, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Proszę Pani masz zarodki np i masz ich 10 ale dzieci np chcesz jedno to co z resztą jak ich nie chcesz? Wyrzucają
Hahahaha ja swoje sprzedałam na czarnym
rynku
Przez twoją barierę mózgu nic nie przejdzie!Meśka, Amy333, Agniechaaaa, Maja84, Yoselyn82, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Panan na prawdę twoje komentarze są ponad moje możliwości rozumienia ludzkiego mózgu.
Jak możesz przyjść na forum i mówić, że in vitro to zabijanie zarodków. Nawet jak jesteś temu przeciwna to ok, każdy ma prawo do swojej opinii, ale nie wygłaszaj proszę takich herezji. Zagłębiałaś się kiedyś w temat jak to w ogóle przebiega? Wątpię. Rozumiem, że jak Tobie nie powiedzie się pierwsza, druga,...,piąta IUI to odpuszczasz i nie będziesz walczyła o dziecko, tak? Bo inne procedury są niedopuszczalne.
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Kochane ja wam to widzę .ujowo opisałam. Te [ b ][ /b ] róbcie bez żadnych spacji. Ja musiałam tam wstawić spacje żeby pokazał się schemat - inaczej go nie widać bo spełnia swoją funkcję i pogrubia. Sorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:50
-
Agniechaaaa wrote:Hahahahahahahahahah padłam matko jedyna ten mirocki to musi miec z Ciebie niezły ubaw na wizytach Ty wogole odbierasz bodźce zewnętrzne i rozumiesz co ktoś do Ciebie mówi
Aga... nie ma szans... udowadnia to każdym swoim postem...19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Oświadczam ze to bym mój ostatni w życiu komentarz skierowany do koleżanki.
Brakuje mi tu funkcji przestań obserwować użytkownika albo ukryj posty użytkownika.
Miłego dnia dziewczyny!Karolina90, Lejka, Amy333, Karma88, Agniechaaaa, Sarna84, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Tak się za śmiałam, że śpiącego psa wystraszyłam przez Ciebie hahahahahah
Ps. Już uglaskalam jako przeprosiny
Mam taki humor dzisiaj, ze sama teraz siedze i rże;-)) -
Hopeless wrote:Oświadczam ze to bym mój ostatni w życiu komentarz skierowany do koleżanki.
Brakuje mi tu funkcji przestań obserwować użytkownika albo ukryj posty użytkownika.
Miłego dnia dziewczyny!
Powinien byc bann na wątek. -
Amy kkciukam mocno za badania
Amy333 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Chyba po tym dniu mnie zwolnią. Siedze przy biurku i turlam sie ze smiechu ...
Juz myslalam ze ten dzien bedzie do dupy do konca ale dzięki Wam wraca mi usmiech i zaczynam myslec pozytywnie.
Chyba najbardziej powinnam podziekować Panan - a więc dziękuje.KateHawke, Karma88, StaraczkaNika, Lejka, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Jedna_z_Wielu wrote:Amy kkciukam mocno za badania
Dzięki Kochana, zaraz się loguje na stronke, a może już dzisiaj wrzucąMeśka, Jedna_z_Wielu, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny