Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa mam nadzieję.ze wszystko dobrze.
Udanego weekendu Wam życzę
Ja doprowadziłam się do ładu i zaraz mam babskie spotkanie z dwoma koleżankami że studiów
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
nick nieaktualnyKlaudia12301 wrote:Lekarz korzystał ze sprzętu na oddziale. Mieli by aż tak kiepski ? Twierdził że przyrost bety jest w normie.
-
staraczka1111 wrote:Amy AMH bardzo piękne sama miałam takie. gin mówi że odpowiednie do wieku a mogę zapytać ile masz latek?
-
Amy333 wrote:Mam 35 lat, kurcze nastraszylam sie ze cos jest nie tak:/
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dobra to się nie zapisuję.
Cały czas czuję, jakbym miała dostać okres. Może nie będę dupka brała, bo tylko niepotrzebnie sobie cykl przedłużę?
Blue, uwierz mi że czas szybko minie Jak się czujesz?Anna Stesia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Oj kochana nie zrozumiałyśmy się. Bo ja taki cep źle to napisałam Chodzilo mi o to że nie ma czegoś takiego jak zaniżanie statystyk. Inaczej nie miałabym odwagi się wpisywać Co miesiąc tylko minus i minus i minus... do orzygania.
Czrna 81, blue00, KateHawke, Bunia86, Anna Stesia, innamorata88, Meśka, Lejka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:No to pospane noc z biegunką tego jeszcze nie grali
zdrowka kochana, mam nadzieje ze juz lepiej oo doczytalam ze juz lepiej jest
blue ja po zabiegu plamilam moze jeszcze 3 dni, potem po 5 tyg przyszedl @ obfity i dlugi jak na mnie. No ja nie moglam sie jeszcze starac, a z drugiej stronu nie bylam do konca gotowa psychicznie, bo fizycznie sie dobrze czulam. 3 tyg od zabiegu mialam miec kontrolna wiyte u gina czy wszystko ok z badaniem hist-pat.
Klaudia12301 bardzo wysoka masz bete jak na ten dzien cyklu, wiec albo trafily sie tobie blizniaki czy trojaczki Przy becie 6707 powinno byc juz cos widac na usg bo to wysoka beta.. hmm
Amy333 ja mialam amh 8 i lekarka mowi ze ladne mam. I ze na tym wyprodukuje duzo pecherzykowMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry dziewczyny
Blue ja mam do dzisiaj plamienie jeszcze, lekarz powiedział, że mam odczekać teraz do @ potem jeden normalny cykl i można się starać, więc przy dobrych wiatrach załapię się na grudzień. Tylko ja nie miałam zabiegu.
Bocianiątko ja nie testuję nigdy, dopiero jak @ mi się spóźnia, ale u Ciebie jak dobrze psmiętam mają być czworaczki, więc ja bym testowała w poniedziałek.
KaroMi nie denerwuj się, ciągnący ból w pachwinach to norma, macica rośnie, niepkojące są tylko skurcze. Jak byłam w szpitalu, to trafiła dziewczyna z krwiakiem, niestety pękł. Krew dosłownie lala się po nogach i siedzeniu.
Klaudia nie jestem lekarzem, ale może faktycznie warto iść jeszcze na usg gdzie indziej, będziesz spokojniejsza. Beta ładnie przyrasta
Amy wynik rewelacyjny.KaroMi lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja :*
Temperatura spadła, ale test powtórzony, chyba po to żebym się bardziej załamała ; ( (dla spokoju) w dodatku kaszel i katar się zaczyna czyli ostatni wzrost temp się zgadza. Mogę się faszerowac lekami ; (Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Amy333 wrote:Dzien dobry dziewczynki:)
Obudzil mnie dzisiaj rano sms z laboratorium, ze juz jest wynik AMH. Zerwalam sie jak dzika do komputera i wlasnie sprawdzilam.
Normy: 0,78 - 5,24
> 1,2 ng/ml prawidłowa płodność 0,3 1,2 ng/ml obniżona płodność
< 0,3 ng/ml niska płodność
Ja mam: 5,54 ng/ml i mam przy tym wykrzyknik. Kurcze, jak tak patrze to mam powyzej normy. Hmm, o co chodzi? bo wygląda to jakbym miala miec pldnosc myszy polnej;-) hehe, ale jako ze wlasnie trwa 12 cs smiem twierdzic, ze az takiej plodnosci nie mam;-)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aga witaj w klubie ja miałam silny skurcz i ból brzucha o 2.30 i potem 15 min na porcelanie nie wiem po czym, nic takiego nie jadłam. Kufa! W pon szpital! Mam nadzieję że to jednorazowa akcja czuje się jakoś "dziwnie" a Ty jak z rana?
Amy ja mam 36 i AMH 2 wyszło, lekarz powiedział że wszystko jest OK.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Aga witaj w klubie ja miałam silny skurcz i ból brzucha o 2.30 i potem 15 min na porcelanie nie wiem po czym, nic takiego nie jadłam. Kufa! W pon szpital! Mam nadzieję że to jednorazowa akcja czuje się jakoś "dziwnie" a Ty jak z rana?
Amy ja mam 36 i AMH 2 wyszło, lekarz powiedział że wszystko jest OK.
Kurcze, no wlasnie Ty masz 2, a ja 5,5 obawiam sie ze u mnie to tez PCSO bedzie:/ -
U mnie w końcu zawitała @ wraz z całym smutkiem i rozczarowaniem.
Mam pytanie jest któraś z Was dziewczyny ze szczecina i może polecić dobrego ginekologa? Chodzę do Kariny Engel ale umówić się do niej w pasujacym mi terminie ze względu na owulacje graniczy z cudem. -
Rucola wrote:Amy ja mam AMH ponad 7. Gin powiedzia) ni ze w moim przypadku to kolejny czynnik potwiwrdzający pcos i mam 31 lat
-
Witam sie w sobotę : ) dobrze ze dziś wolne! Miałam dziś testować a już 3 dzień ciąży hehe : ) jade z emkiem wybrać szafę do sypialni i przedpokoju a wieczorem mamy imprezę u siostry urodzinowa. Muszę kupić jakiś prezent i coś bym zjadła a nie wiem co! Kurczę ciagle jestem jakaś niedorobiona, wczoraj ledwo do pracy zdążyłam bo zaspałam spać mi sie chce o 20 ze padam masakra moze to przesilenie jesienne jakieś??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Aga witaj w klubie ja miałam silny skurcz i ból brzucha o 2.30 i potem 15 min na porcelanie nie wiem po czym, nic takiego nie jadłam. Kufa! W pon szpital! Mam nadzieję że to jednorazowa akcja czuje się jakoś "dziwnie" a Ty jak z rana?
Amy ja mam 36 i AMH 2 wyszło, lekarz powiedział że wszystko jest OK.staraczka1111, KateKum lubią tę wiadomość