X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że też skorpion ;)

-Monika-, Jedna_z_Wielu, Meśka, Agniechaaaa, Flowwer, Czrna 81, KateKum lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka, beta piękna, cieszę się bardzo! Też miałam plamienia w 14 i 15 dpo. Przeszło gdy zaczęłam brać duphaston, teraz póki co ucichło. Udanego weekendu <3

Agniechaaa, uwaźaj jutro na siebie Kochana <3 Mocno nadal trzymam kciuki za Was!

Agniechaaaa, malka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pospane :/ noc z biegunką tego jeszcze nie grali :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 00:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    No to pospane :/ noc z biegunką tego jeszcze nie grali :(
    Nie tylko ty nie śpisz. :p
    A ta biegunka może z przeżycia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 08:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy jest sens, zapisywać się na testowanie październikowe. Dajecie tyle nadziei. Ze chyba będę musiała Wam statystyki zaniżyć. :P

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Nie wiem czy jest sens, zapisywać się na testowanie październikowe. Dajecie tyle nadziei. Ze chyba będę musiała Wam statystyki zaniżyć. :P
    Nie ma zaniżania statystyk!

Bocianiątko lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa mam nadzieję że już Ci przeszło... A co do wesela, to troszkę utykaj na tą "chorą" kostkę ;-)

Rucola lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym dała by testować już w listopadzie ;)

KateKum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny mam mega stres, wczoraj wieczorem pojawiło się u mnie brązowe plamienie:( dość spora ilość brązowego śluzu, ale zaraz przeszło. Biorę duphaston 3x1 i nospę ale jajniki nadal kłują i ciągnie w pachwinach, mam delikatne bóle na środku podbrzusza. Gin kazał zrobić kolejne hcg dopiero 17.10 chyba się nie doczekam, jak myślicie jest sens szukać dzisiaj laboratorium i zrobić dla spokoju? Ostatnie robiłam 12.10 termin spodziewanej@ to 19.10.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 07:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz zrobić aczkolwiek plamienia na początku się zdarzają.

KaroMi, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika a kiedy zamierzasz testować?
    Blue znam to uczucie... jestem cztery miesiące po poronieniu i dla mnie pierwsze dwa były najgorsze. Ten instynk, który się rozhulał rozsadzał mnie w środku. Teraz nadal bardzo chcę i czekam i się niecierpliwię, ale nie czuje już w środku tego napięcia strasznego. Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła wrócić do starań i żeby szybciutko się udało!
    KateKum trudne pytanie, na pewno sprawdzenie jak wszystko wyglada, jak endometrium i czy zagojone ładnie. Mi chyba na wszystkie pytania dziewczyny na forum odpowiedziały i idąc do lekarza już szlam dla formalności i sprawdzenia na usg czy ok ;)...
    Ja się stresowałam że coś nie tak bo wczoraj już 7dpo a piersi nadal takie byle jakie, to jak mi w nocy dały czadu i zaczęły boleć to spać nie mogłam. Więc przynajmniej z progiem nic się nie pochrzaniło...

KateKum lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Możesz zrobić aczkolwiek plamienia na początku się zdarzają.
    Dzięki Blue za dodanie otuchy. Co prawda to mój pierwszy cykl starań i nie myślałam że od razu zaskoczy. W sierpniu byłam diagnozowania w kierunku IO i tężyczki, więc teraz tym bardziej sie stresuję. Przyjmuję 3x1 duphaston ale dopiero od 12.10, mam nadzieję nadzieje ze skończy sie to plamienie

• Bocianiątko Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroMi, jesli masz byc spokojniejsza, to powtórz :)
    U mnie pozastrzykowy ból sutków minął :( cycki nadal jak dwie bomby, ale nic dziwnego, to moj standard 7 dpo ;) obawiam się jednak ze nic z tego... a tu jakiś chochlik siedzi na ramieniu i krzyczy: testuj w poniedziałek! :/ powiedziałam to M, a on na to: to testuj! ;) ech...
    Pozdrawiam z Torunia! :***

KaroMi lubi tę wiadomość

event.png

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    6 dpt beta 35.4
    10 dpt beta 192
    12 dpt beta 412
    14 dpt beta 994
    18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
    7+1 CRL 1 cm FHR 136
    8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
    10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
    15+4 130g
    17+3 200g
    20+2 337g 💕córeczka
    23+2 583g
    26+4 925g
    28+4 1125g
    31+4 1764g
    34+2 2200g
    35+4 2350g
    36+4 2475g
    37+4 2840g
    38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨‍👩‍👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Nie ma zaniżania statystyk!
    Dobra to się nie zapisuję. ;-)
    Cały czas czuję, jakbym miała dostać okres. Może nie będę dupka brała, bo tylko niepotrzebnie sobie cykl przedłużę?

Blue, uwierz mi że czas szybko minie ;-) Jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    KaroMi, jesli masz byc spokojniejsza, to powtórz :)
    U mnie pozastrzykowy ból sutków minął :( cycki nadal jak dwie bomby, ale nic dziwnego, to moj standard 7 dpo ;) obawiam się jednak ze nic z tego... a tu jakiś chochlik siedzi na ramieniu i krzyczy: testuj w poniedziałek! :/ powiedziałam to M, a on na to: to testuj! ;) ech...
    Pozdrawiam z Torunia! :***u
    Bocianiątko testuj w takim razie poniedziałek!
    Ja się zastanawiam, bo u mnie to i tak bardzo wcześnie. Nie wiem.nawet jaki powinien być przyrost mniej więcej od tego 13,64 w czwartek. Siedzę w pracy i was podczytuję i jest mi raźniej. Tylko to kłucie niepokoi. To mój 9dpo i znów robiłam test rano,nadal ledwo cień cienia.

• admiralka Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienia zdarzają się całkiem często, u mnie też występowały mimo brania duphastonu. Raz pojechałam w nerwach do ginekologa, ale mnie uspokoił, że nie widzi na usg żadnego krwiaka, śuzówka się nie odkleja, świeżej krwi nie widać więc raczej nie ma powodów do obaw.

Plamienie u mnie zawsze było brązowe, nigdy czerwone.

KaroMi lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroMi wrote:
    Bocianiątko testuj w takim razie poniedziałek!
    Ja się zastanawiam, bo u mnie to i tak bardzo wcześnie. Nie wiem.nawet jaki powinien być przyrost mniej więcej od tego 13,64 w czwartek. Siedzę w pracy i was podczytuję i jest mi raźniej. Tylko to kłucie niepokoi. To mój 9dpo i znów robiłam test rano,nadal ledwo cień cienia.
    Na necie są kalkulatory do przyrostu bety ;-) Wiesz jakby nie patrzeć w 9 dpo to tych kresek raczej ciemnych nie będzie.
    Bocianiątko nie ma czegoś takiego u Ciebie ze się nie udało, przecież Ty w ciązy jestes!!! :D :D :D

KaroMi, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Plamienia zdarzają się całkiem często, u mnie też występowały mimo brania duphastonu. Raz pojechałam w nerwach do ginekologa, ale mnie uspokoił, że nie widzi na usg żadnego krwiaka, śuzówka się nie odkleja, świeżej krwi nie widać więc raczej nie ma powodów do obaw.

Plamienie u mnie zawsze było brązowe, nigdy czerwone.
    U mnie też jest brązowe i to mnie trochę pociesza. A miałaś bóle jajników i krzyża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika,w sumie się trzymam,ale jak wczoraj pojechałam do pracy z l4 i zobaczyłam spojrzenia pełne współczucia oraz usłyszałam słowa otuchy to niestety się rozkleiłam i całą drogę powrotną do domu chlipałam,a tak to ok,byle za dużo nie myśleć.Fizycznie też dobrze aczkolwiek krwawienie znów się zwiększyło,jest takie bladoróżowe z ogromnym dodatkiem śluzu plodnego,to normalne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Monika,w sumie się trzymam,ale jak wczoraj pojechałam do pracy z l4 i zobaczyłam spojrzenia pełne współczucia oraz usłyszałam słowa otuchy to niestety się rozkleiłam i całą drogę powrotną do domu chlipałam,a tak to ok,byle za dużo nie myśleć.Fizycznie też dobrze aczkolwiek krwawienie znów się zwiększyło,jest takie bladoróżowe z ogromnym dodatkiem śluzu plodnego,to normalne?
    Tak to normalne nie zamartwiaj się.

blue00 lubi tę wiadomość

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ