Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieważne, gin powiedziała, że owu była to była i tego się trzymam, a nie zaraz zacznę sobie coś wkręcać
Skorpionki są super hihiJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Ja też skorpion więc jestem bardzo pamietliwa.
Ale ogólnie to kochany skorpionek jestemJedna_z_Wielu, Meśka, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja też raczej kochany ale bardzo emocjonalny i pamiętliwy skorpionek
Strasznie łatwo się wzruszam, serio. Potrafię płakać na reklamach - np. zawsze ryczę na reklamie kinder - tej co mama wkłada córce batonika do tornistra jak idzie pierwszy raz do szkoły i później córcia robi to samo i jak matka w pracy zagląda do torebki... haha zawsze ryczę i jeszcze były takie słodkie reklamy Beko w ciąży to chyba będę non stop ryczećMeśka, staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Yoselyn82 wrote:taki mam zamiar, trzeba cos z tym zrobic bo kolejne osoby beda chore i dalej bedziemy sie zarazac, a z lekarka to ja sobie na spokojnie porozmawiam. Ja sie w ogole boje tam wrocic skoro to dalej jest na oddziale.. przeciez znow jest szansza ze moge to podlapac.. Zbieram faktury i paragony a nawet mam zdjecia jak wygladalam. Bede miala jak cos dowod do zapomogi zdrowotnej..!!
-
nick nieaktualny
-
Matko padaam na twarz !!.... Idę chyba spac ....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunaris wrote:KOchana u nas batalia wygrana- zrobiłyśmy rozrubę na cały szpital i wstrzymali przyjęcia, wszyscy leżący pacjenci zostali przesmarowani, personel dostał maści a oddział jest dezynfekowany i odkażany. Mam tylko podejrzenia bo moje dziecko się zaczyna na maksa drapać i ma coraz więcej krostek... ja jestem zdrowa, cieszyłam się że na zwolnieniu ominie nas to... mam nadzieję że to tylko alergia
To wspaniałe, że wszyscy się zbuntowali i walcza z tym i ze coś z tym zrobili, u mnie to będzie ciężko bo nasza lekarka boi się własnego cienia i boi się wszystkiego więc ona o nas nie walczy, jednym słowem ma wszystko w dupie. Dla niej tylko ona się liczy i żeby zarobić kupę kasy a reszta to ja nie obchodzi. Zamawia szczepionki dla chorych a nic nie robi z zaraza na oddziale. Kazdy wchodzi kiedy chce od rana do wieczora. Zamiast zakazać odwiedzin z powodu choroby to każdy robi co chce. Ma w dupie pielęgniarki.. Jakimi maściami smarowaliście pacjentów?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nie mam pojęcia bo ja na zwolnieniu jestem, wiem od dziewczyn że dostały coś ale jak się dowiem to napiszę kuracja trwa 1 smarowanie-zmiana pościeli bielizny i powinno być dobrze. Kiedyś-za czasów maści z siarką trwało to 3 doby ale pewnie medycyna poszła w tym względzie do przodu!
-
No ja miałam kuracje jedno dniowa, później pranie, wszystko do zmiany, rzeczy do worka, jeszcze prasowanie pod para mnie czeka itp. Ale swędzenie i zmiany skórne mam jeszcze, tego miałam tyle że tak szybko nie zniknie mi to. Gdybym wcześniej to zrobiłam to by się tyle tego nie namnozylo na ciele a tak to widzisz.. Wiec smaruje się dalej maściami na swędzenie.
Masc siarkowa też mam i smarowalam się. Mam masc crotomiton i hydrocortyzon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 21:15
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach ) i wydłubałem to i jest lepiej!!!! trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie
Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zającówstaraczka1111, Lejka, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach ) i wydłubałem to i jest lepiej!!!! trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie
Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zająców
Dobrej zabawy Tylko proszę uważać na siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateKum wrote:A można wieczorem, w sumie również bardziej by mi to pasowało.
-
nick nieaktualny