X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieważne, gin powiedziała, że owu była to była i tego się trzymam, a nie zaraz zacznę sobie coś wkręcać :)
    Skorpionki są super hihi :D

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też skorpion więc jestem bardzo pamietliwa.

Ale ogólnie to kochany skorpionek jestem :-)

Jedna_z_Wielu, Meśka, Flowwer lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też raczej kochany :) ale bardzo emocjonalny i pamiętliwy skorpionek :)
    Strasznie łatwo się wzruszam, serio. Potrafię płakać na reklamach - np. zawsze ryczę na reklamie kinder - tej co mama wkłada córce batonika do tornistra jak idzie pierwszy raz do szkoły i później córcia robi to samo i jak matka w pracy zagląda do torebki... <3 haha zawsze ryczę :D i jeszcze były takie słodkie reklamy Beko :D w ciąży to chyba będę non stop ryczeć :D

Meśka, staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez skorpion :) wszystkie listopadowe? Ja z 4- tego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 20:34

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze placze na reklamie z Merci jak gosc śpiewa ta piosenkę nie pamietam czy na swieta czasem jej nie puszczali

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    taki mam zamiar, trzeba cos z tym zrobic bo kolejne osoby beda chore i dalej bedziemy sie zarazac, a z lekarka to ja sobie na spokojnie porozmawiam. Ja sie w ogole boje tam wrocic skoro to dalej jest na oddziale.. przeciez znow jest szansza ze moge to podlapac.. Zbieram faktury i paragony a nawet mam zdjecia jak wygladalam. Bede miala jak cos dowod do zapomogi zdrowotnej..!!
    KOchana u nas batalia wygrana- zrobiłyśmy rozrubę na cały szpital i wstrzymali przyjęcia, wszyscy leżący pacjenci zostali przesmarowani, personel dostał maści a oddział jest dezynfekowany i odkażany. Mam tylko podejrzenia bo moje dziecko się zaczyna na maksa drapać i ma coraz więcej krostek... ja jestem zdrowa, cieszyłam się że na zwolnieniu ominie nas to... mam nadzieję że to tylko alergia :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja tez skorpion :) wszystkie listopadowe? Ja z 4- tego :)
    Jam z 29 października :D

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko padaam na twarz !!.... Idę chyba spac ....

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    KOchana u nas batalia wygrana- zrobiłyśmy rozrubę na cały szpital i wstrzymali przyjęcia, wszyscy leżący pacjenci zostali przesmarowani, personel dostał maści a oddział jest dezynfekowany i odkażany. Mam tylko podejrzenia bo moje dziecko się zaczyna na maksa drapać i ma coraz więcej krostek... ja jestem zdrowa, cieszyłam się że na zwolnieniu ominie nas to... mam nadzieję że to tylko alergia :(

To wspaniałe, że wszyscy się zbuntowali i walcza z tym i ze coś z tym zrobili, u mnie to będzie ciężko bo nasza lekarka boi się własnego cienia i boi się wszystkiego więc ona o nas nie walczy, jednym słowem ma wszystko w dupie. Dla niej tylko ona się liczy i żeby zarobić kupę kasy a reszta to ja nie obchodzi. Zamawia szczepionki dla chorych a nic nie robi z zaraza na oddziale. Kazdy wchodzi kiedy chce od rana do wieczora. Zamiast zakazać odwiedzin z powodu choroby to każdy robi co chce. Ma w dupie pielęgniarki.. Jakimi maściami smarowaliście pacjentów?

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia bo ja na zwolnieniu jestem, wiem od dziewczyn że dostały coś ale jak się dowiem to napiszę ;) kuracja trwa 1 smarowanie-zmiana pościeli bielizny i powinno być dobrze. Kiedyś-za czasów maści z siarką trwało to 3 doby ale pewnie medycyna poszła w tym względzie do przodu!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam kuracje jedno dniowa, później pranie, wszystko do zmiany, rzeczy do worka, jeszcze prasowanie pod para mnie czeka itp. Ale swędzenie i zmiany skórne mam jeszcze, tego miałam tyle że tak szybko nie zniknie mi to. Gdybym wcześniej to zrobiłam to by się tyle tego nie namnozylo na ciele a tak to widzisz.. Wiec smaruje się dalej maściami na swędzenie.

Masc siarkowa też mam i smarowalam się. Mam masc crotomiton i hydrocortyzon.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 21:15

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam, że temp. z wieczora jest bardziej miarodajna niż ta poranna... Chyba zaczne mierzyć tylko wieczorem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach :() i wydłubałem to :) i jest lepiej!!!! :D trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie ;)

Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zająców :)

staraczka1111, Lejka, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu odpuszczam wykres i mierzenie tempki. W następnym zacznę się bawić i muszę się do gina umówić, tylko nie wiem na kiedy, bo nie wiem kiefy @ przyjdzie po tym poronieniu. O co powinnam wypytać gina?

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dziewczyny zauważyłam, że temp. z wieczora jest bardziej miarodajna niż ta poranna... Chyba zaczne mierzyć tylko wieczorem.

A można wieczorem, w sumie również bardziej by mi to pasowało.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach :() i wydłubałem to :) i jest lepiej!!!! :D trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie ;)

Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zająców :)

Dobrej zabawy :) Tylko proszę uważać na siebie ;)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Dobrej zabawy :) Tylko proszę uważać na siebie ;)
    Wsunie bede tylko siedzieć przy stole i zajadać pyszności ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wsunie bede tylko siedzieć przy stole i zajadać pyszności ;)
    Będziesz jadła dla Trojga :D

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    A można wieczorem, w sumie również bardziej by mi to pasowało.
    Właśnie zauważyłam, że niektóre dziewczny mierzą wieczorem i sie sprawdza. Ja w notatkach sobie zapisywałam temp. z wieczora jak mierzyłam z rańca i bardziej mi się pokrywała z owulacją ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Będziesz jadła dla Trojga :D
    Wesele na sali na której my mieliśmy wiec jedzonko sprawdzone :D

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ