X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieważne, gin powiedziała, że owu była to była i tego się trzymam, a nie zaraz zacznę sobie coś wkręcać :)
    Skorpionki są super hihi :D

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też skorpion więc jestem bardzo pamietliwa.

Ale ogólnie to kochany skorpionek jestem :-)

Jedna_z_Wielu, Meśka, Flowwer lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też raczej kochany :) ale bardzo emocjonalny i pamiętliwy skorpionek :)
    Strasznie łatwo się wzruszam, serio. Potrafię płakać na reklamach - np. zawsze ryczę na reklamie kinder - tej co mama wkłada córce batonika do tornistra jak idzie pierwszy raz do szkoły i później córcia robi to samo i jak matka w pracy zagląda do torebki... <3 haha zawsze ryczę :D i jeszcze były takie słodkie reklamy Beko :D w ciąży to chyba będę non stop ryczeć :D

Meśka, staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez skorpion :) wszystkie listopadowe? Ja z 4- tego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 20:34

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze placze na reklamie z Merci jak gosc śpiewa ta piosenkę nie pamietam czy na swieta czasem jej nie puszczali

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    taki mam zamiar, trzeba cos z tym zrobic bo kolejne osoby beda chore i dalej bedziemy sie zarazac, a z lekarka to ja sobie na spokojnie porozmawiam. Ja sie w ogole boje tam wrocic skoro to dalej jest na oddziale.. przeciez znow jest szansza ze moge to podlapac.. Zbieram faktury i paragony a nawet mam zdjecia jak wygladalam. Bede miala jak cos dowod do zapomogi zdrowotnej..!!
    KOchana u nas batalia wygrana- zrobiłyśmy rozrubę na cały szpital i wstrzymali przyjęcia, wszyscy leżący pacjenci zostali przesmarowani, personel dostał maści a oddział jest dezynfekowany i odkażany. Mam tylko podejrzenia bo moje dziecko się zaczyna na maksa drapać i ma coraz więcej krostek... ja jestem zdrowa, cieszyłam się że na zwolnieniu ominie nas to... mam nadzieję że to tylko alergia :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja tez skorpion :) wszystkie listopadowe? Ja z 4- tego :)
    Jam z 29 października :D

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko padaam na twarz !!.... Idę chyba spac ....

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    KOchana u nas batalia wygrana- zrobiłyśmy rozrubę na cały szpital i wstrzymali przyjęcia, wszyscy leżący pacjenci zostali przesmarowani, personel dostał maści a oddział jest dezynfekowany i odkażany. Mam tylko podejrzenia bo moje dziecko się zaczyna na maksa drapać i ma coraz więcej krostek... ja jestem zdrowa, cieszyłam się że na zwolnieniu ominie nas to... mam nadzieję że to tylko alergia :(

To wspaniałe, że wszyscy się zbuntowali i walcza z tym i ze coś z tym zrobili, u mnie to będzie ciężko bo nasza lekarka boi się własnego cienia i boi się wszystkiego więc ona o nas nie walczy, jednym słowem ma wszystko w dupie. Dla niej tylko ona się liczy i żeby zarobić kupę kasy a reszta to ja nie obchodzi. Zamawia szczepionki dla chorych a nic nie robi z zaraza na oddziale. Kazdy wchodzi kiedy chce od rana do wieczora. Zamiast zakazać odwiedzin z powodu choroby to każdy robi co chce. Ma w dupie pielęgniarki.. Jakimi maściami smarowaliście pacjentów?

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia bo ja na zwolnieniu jestem, wiem od dziewczyn że dostały coś ale jak się dowiem to napiszę ;) kuracja trwa 1 smarowanie-zmiana pościeli bielizny i powinno być dobrze. Kiedyś-za czasów maści z siarką trwało to 3 doby ale pewnie medycyna poszła w tym względzie do przodu!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam kuracje jedno dniowa, później pranie, wszystko do zmiany, rzeczy do worka, jeszcze prasowanie pod para mnie czeka itp. Ale swędzenie i zmiany skórne mam jeszcze, tego miałam tyle że tak szybko nie zniknie mi to. Gdybym wcześniej to zrobiłam to by się tyle tego nie namnozylo na ciele a tak to widzisz.. Wiec smaruje się dalej maściami na swędzenie.

Masc siarkowa też mam i smarowalam się. Mam masc crotomiton i hydrocortyzon.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 21:15

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam, że temp. z wieczora jest bardziej miarodajna niż ta poranna... Chyba zaczne mierzyć tylko wieczorem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach :() i wydłubałem to :) i jest lepiej!!!! :D trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie ;)

Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zająców :)

staraczka1111, Lejka, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu odpuszczam wykres i mierzenie tempki. W następnym zacznę się bawić i muszę się do gina umówić, tylko nie wiem na kiedy, bo nie wiem kiefy @ przyjdzie po tym poronieniu. O co powinnam wypytać gina?

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dziewczyny zauważyłam, że temp. z wieczora jest bardziej miarodajna niż ta poranna... Chyba zaczne mierzyć tylko wieczorem.

A można wieczorem, w sumie również bardziej by mi to pasowało.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny muszę sie pochwalic!!! Znalazłam przyczynę kaszlu otóż w migdałku utknęło mi kilka okruszkow orzeszków (nam często problem z resztakami w migdałach :() i wydłubałem to :) i jest lepiej!!!! :D trochę pbolaly migdał ale wyleczy sie ;)

Zbieram sie do snu jutro pierwsze wesele w 4 i pierwsza impreza zająców :)

Dobrej zabawy :) Tylko proszę uważać na siebie ;)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Dobrej zabawy :) Tylko proszę uważać na siebie ;)
    Wsunie bede tylko siedzieć przy stole i zajadać pyszności ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wsunie bede tylko siedzieć przy stole i zajadać pyszności ;)
    Będziesz jadła dla Trojga :D

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    A można wieczorem, w sumie również bardziej by mi to pasowało.
    Właśnie zauważyłam, że niektóre dziewczny mierzą wieczorem i sie sprawdza. Ja w notatkach sobie zapisywałam temp. z wieczora jak mierzyłam z rańca i bardziej mi się pokrywała z owulacją ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Będziesz jadła dla Trojga :D
    Wesele na sali na której my mieliśmy wiec jedzonko sprawdzone :D

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ