Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko - tez robiłam Bobo 9dpo i moja kreseczka była słabsza czekam na powtórkę, ale myśle, ze bedzie tylko po to by nacieszyć oko ciemniejącą kreską
Pilik - No wątpliwości nie ma! Gratuluje
Tak sie pięknie dzień zaczyna, słoneczko swieci, juz 2 teściory pozytywne a to dopiero przed 9, a ja mam dzisiaj spotkanie z córeczką -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję tych bladzioszków i żeby tak dalej ciemniały
Lulame, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris powodzenia w szpitalu!!!
pilik widze krechę!!!! Brawo!
Boćku trzymam kciuki, żeby to było bobo, a nie zastrzyk!
Ja weekend miałam pracowity. Tradycyjnie od komputera odpoczywałam i teraz ledwo nadrabiam Was.
My pobzykali jak M mial wolne, przy okazji byly akurat dni plodne. Endo mowila, ze moglabym od 18 dc brac luteine przy dexametazonie w kolejnym cyklu, ale zastanawiam sie czy w tym cyklu nie wlaczyc pod koniec tygodnia. A nuż...
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
dziewczyby ogromne gratulacje! Kciuki za dzisiejsze bety ☺☺☺
Mnie w sobotę po południu tak rozłożyło choróbsko, że ledwo dziś głowę podniosłam z wyrka
Coś tam Was próbowałam czytać Ale gorączka i sen jednak były silniejsze
Miłego dnia Wam życzę, ja wracam spać
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lunaris myślami jestem z Tobą
Pilik Gratuluję drugiej kreseczki
Bocianiątko szkoda, że testy różnych firm, ale ja widzę mocniejszą na dzisiejszym :* Trzymam kciuki, żeby już teraz pięknie ciemniała
Summer Ty dziś powtarzasz betę ? Z niecierpliwością czekam na wynik
Malka kto by pomyślał, że cofanie od pasty może cieszyć
Powodzenia dziewczynki, jestem z WamiBocianiątko, malka lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Pilik i Bocianiotko po cichu gratuluję
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
DzińDybry !!!
Bociusiu moja Słodka ta krecha to wręcz kłuje różem po oczach Pięknaaaa Czekam na następny test do wzdychania do niego
Pilik jak bum cyk cyk widzę krechę
Monika pojęcia nie mam jak to jest z twoimi tempkami... Ale jeśli rzeczywiście wieczorna bardziej ci się pokrywa to ja bym przy tym została. Różne są organizmy i znasz siebie na tyle żeby ustalać odpowiednią tempkę
Co do termometrów dziewczyny to ja mam kupiony na alledrogo z dwoma miejscami po przecinku i też myślałam że jest zepsuty. Ale metodą prób i błędów okazało się że termometr pika po minucie, wyłącza się po 8 minutach, a prawidłową tempkę wskazuje po 6 minutach. Tak więc spróbujcie dłużej je potrzymać. Większość będzie wtedy wskazywała większą tempkę niż po "pikaniu".Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Muszę się przyznać, że przeczytalam ten wątek w całości i zajęło mi to 5 dni... Chcę z całego serca pogratulować wszystkim dwu-kreskowiczkom i życzyć powodzenia pozostałym
Jestem tutaj zupełnie nowa... pierwszy cykl starań. Dzisiaj jest u mnie 6 dpo i 47 dc... pierwszy cykl po odstawieniu tab.anty. Ginekolog potwierdził owulacje, tak samo jak ovf. Nie nastawiam się na nic... będzie co bedzie, jednakże jak wiadomo bardzo chciała bym już zobaczyć te 2 kreseczki. Temperatura caly czas w ok. 37 stopni. Testowanie wypada mi na 25.10 jesli oczywiscie do tego czasu nie przyjdzie @. Mogę prosic o wpisanie na liste?KateHawke, Amy333, Czrna 81, joann lubią tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Cześć Dziewczyny Muszę się przyznać, że przeczytalam ten wątek w całości i zajęło mi to 5 dni... Chcę z całego serca pogratulować wszystkim dwu-kreskowiczkom i życzyć powodzenia pozostałym
Jestem tutaj zupełnie nowa... pierwszy cykl starań. Dzisiaj jest u mnie 6 dpo i 47 dc... pierwszy cykl po odstawieniu tab.anty. Ginekolog potwierdził owulacje, tak samo jak ovf. Nie nastawiam się na nic... będzie co bedzie, jednakże jak wiadomo bardzo chciała bym już zobaczyć te 2 kreseczki. Temperatura caly czas w ok. 37 stopni. Testowanie wypada mi na 25.10 jesli oczywiscie do tego czasu nie przyjdzie @. Mogę prosic o wpisanie na liste?
Witamy Cię i trzymam kciuki za testowanie
I podziwiam... wszystko przeczytałaś - jesteś nie do zdarciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 10:14
Bocianiątko, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Witamy Cię i trzymam kciuki za testowanie
I podziwiam... wszystko przeczytałaś - jesteś nie do zdarcia
Troszkę to zajęło... ale czytałam z wielkim zaciekawieniem i emocjamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 10:20
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lunaris powodzenia, będe trzymac kciuki zeby wszystko dobrze poszlo :*
Boćku no zapowiada się pieknie, powtorz jutro koniecznie moze pojawia sie trzy kreski
Pilik ja tez widze gratuluje
Ja dziś zaczynam 2 dc, od jutra Clo i w poniedziałek 23.10 umówiłam sie na monitoring zobaczymy czy coś rośnie. Tak bardzo bym chciała żeby to był już ostatni cykl...Bocianiątko, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KateHawke wrote:Różne są organizmy i znasz siebie na tyle żeby ustalać odpowiednią tempkę
Co do termometrów dziewczyny to ja mam kupiony na alledrogo z dwoma miejscami po przecinku i też myślałam że jest zepsuty. Ale metodą prób i błędów okazało się że termometr pika po minucie, wyłącza się po 8 minutach, a prawidłową tempkę wskazuje po 6 minutach. Tak więc spróbujcie dłużej je potrzymać. Większość będzie wtedy wskazywała większą tempkę niż po "pikaniu".
A wiecie co, ja mam owulacyjny rtęciowy i jestem mega zadowolona. Podzialak jest tak duza jak dla niedowidzących, wiec tez smialo można 2 miejsca po przecinku odczytac. I nie ma opcji ze zle zmierzyl, rtec to rtecKateHawke lubi tę wiadomość