Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina ja widzę cień kreseczki Te testy z niebieską końcówką ogólnie słabo wychodzą (wiem z doświadczenia) więc jak na 10dpo no to super, że coś widać. Myślę, że na innym teście kreska bylaby ciemniejsza. Po cichutku gratuluję!
P.S. link działa, ale wkleiły się dwa obok siebie
Paulina.G lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
myssss wrote:Dziewczyny, robicie bete zanim odstawicie progesteron czy tylko sikance?
Nad tym samym się zastanawiałam, Ginka kazała brać lutkę przez 10 dni od 16 dc - czyli od dnia kiedy potwierdziła owu. Teoretycznie dziś 11 dpo powinnam już nie brać, ale głupia cały czas się łudzę że może jeszcz coś się uda
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Paulina.G wrote:Ręce mi się trzęsą... zrobiłam sikańca ... i wyszedl bladzioch...
https://zapodaj.net/e80b904673a47.jpg.html https://zapodaj.net/7db2afd3a9c0c.jpg.html
Widzicie cos, bo może ja już omamy mam Przyznam ze aparat mam do d**y i na zywo kreska jest trocbe bardziej wyrazniejsza
Dodam ze to 10dpo...
Ja też widzę bladziocha......... Beta?Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko bardzo mi przykro byłam pewna na 200 % że to jest to ;( jednak Bobo testy po czasie nie są takie dokładne i muszą lecieć do kosza. Przytulam mocno i trzymam już kciuki za kolejny cykl
-
Boćku, przykro mi. Ja niestety mam złe doświadczenia z bobotestami. Fakt, że są najczulsze i najszybciej coś pokażą, ale.kilka razy mi wyszła fałszywa kreska po czasie. Nawet zdjęcia wrzucałam na forum. Także bobotest może być ale po czasie zaraz do kosza! Cieszę się że się nie zalamujesz i działasz dalej! Ściskam
Atomówka witamy
Atomowka lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Nad tym samym się zastanawiałam, Ginka kazała brać lutkę przez 10 dni od 16 dc - czyli od dnia kiedy potwierdziła owu. Teoretycznie dziś 11 dpo powinnam już nie brać, ale głupia cały czas się łudzę że może jeszcz coś się uda
pewniejsza beta zeby odstawic prg
Paulina.G chyba beta cie nie ominie, kreseczke tam widac
Atomowka witaj wsrod nas trzymam kciuki by sie szybko udalo!Paulina.G lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bunia86 wrote:Nad tym samym się zastanawiałam, Ginka kazała brać lutkę przez 10 dni od 16 dc - czyli od dnia kiedy potwierdziła owu. Teoretycznie dziś 11 dpo powinnam już nie brać, ale głupia cały czas się łudzę że może jeszcz coś się uda
Mi lekarz zalecil bete, ale powiem szczerze ze nie mam ochoty kluc sie co miesiac za 40 zl i jeszcze kombinowac z kim zostawie malego:( U mnie bedzie 13dpo i niedziela wiec chyba tylko sikanego zrobie... -
To jak tylko wyrobię się to dla pewności skoczę na betę wieczrkiem, 11 dpo chyba powinna już być wiarygodna? Nie chcę przeciągać prog coby cyklu nie przedłużać/
A powiedzcie po jakim czasie po odstawieniu przychodzi @?
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Paulina jak na tym beznadziejnym teście widać to na bank ciąża. Mi one kolo 16 dpo dopiero wychodzą
Bocianiątko przykro mi -
Bunia86 wrote:To jak tylko wyrobię się to dla pewności skoczę na betę wieczrkiem, 11 dpo chyba powinna już być wiarygodna? Nie chcę przeciągać prog coby cyklu nie przedłużać/
A powiedzcie po jakim czasie po odstawieniu przychodzi @?
zazwyczaj 3-4 dni po odstawieniu lekow. Ale mialam tez tak ze czekalam 1.5 tyg. ale chyba 2 raz, a tak to mialam szybkoBunia86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Myssss ja mam po drodze betę ale też szkoda mi kasy bo w tym miesiącu już wydaliśmy kupę kasy na badania i moje i Emka, a wiem że to nie koniec badań niestety.
Dla wszystkich staraczek beta powinna być w cenie testumyssss, panan12 lubią tę wiadomość
Hej Kochane!
Zaniedbałam Was wczoraj. Musiałam się zresetować. Strasznie się napaliłam na działania w tym cyklu a tu owu przyszło jedną dobe! wcześniej niz trzeba na tą okoliczność wywaliłam wczoraj 1,5 butelki czerwonego wińska i jeszcze wykończyłam nalewkę ale terapia alkoholowa zrobiła swoje i dziś już doszłam do siebie. Nie będę marudzić- już bliżej niż dalej. Brzuch jeszcze boli po HSK więc może i dobrze... ale i tak ciastek dziś bedzie biedny jak wróci
Ala i Wojtuś e-ciocia przytula takie śliczne kluseczki -rozpływam się dzielne mamusie wracajcie do zdrowia! i do domu
Boćku dawaj łapkę i ciśniemy na listopad -W KOŃCU MUSI SIĘ UDAĆ!
Atomówka rozgość się ostrzegamy że czytasz nas na własną odpowiedzialność możesz mieć objawy odstawienne i problem z uzależnieniem
Paulina ciche gratki do poniedziałku powinno już narosnąć na ładną betkę i wyraźniejszą krechę.Meśka, Bocianiątko, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Paulina jak na tym beznadziejnym teście widać to na bank ciąża. Mi one kolo 16 dpo dopiero wychodzą
Bocianiątko przykro mi
Hej. Witam Cie z rana . Przeczytałam Twój post że testy wychodzą Ci po terminie @. Czyli oznacza to późniejsze zagnieżdżenie? I że do terminu @ jak nic nie wyjdzie to nic straconego? Mi raz wyszedł biochem dostałam okres w terminie i miałam test pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 09:59
-
Mesia robimy sznurek i szorujemy na listopad będziem się tarzać w liściach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 10:59
Meśka, Czrna 81 lubią tę wiadomość