Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW klinice aż pielęgniarka piszczała ze szczęścia !!! Kazała sie tymi grudkami nie przejmować w śluzie i duzo odpoczywać wieczor i tam muszę podjechać na klinikę po Crinone to dopytał co z tym moim kaszlem
Ale muszę Wam podziękować i to bardzo bez Was nie było by Nas!!! i to dosłownie!!!emi2016, Lejka, Lunaris, Kaczorka, summer86, madzia8lenka, Madżka89, Barbarka1984, never_lose_hope, Aksamitna, staraczka1111, innamorata88, KateHawke, Flowwer, malka, Czrna 81, madziura12, PodwojnaMamaWdwupaku, Bocianiątko, Meśka, blue00, Karma88, Maja84, Bajkaaa, KateKum, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Aga od razu powiesz M-kowi ?
-
Lejka wrote:Aga, musisz wierzyć w naszą siłe Teraz spokoj, cisza i relax przez kolejne jakieś 7 -7,5 m-cy ciazy, bo blizniacze raczej szybciej rozwiązują
Kurcze no, wiedziałam, wiedziałam, że zające zajmą zwolnione brzuchy! Ależ się cieszę, że to dla Ciebie zwolniłyśmy nasze brzuszki
Warto bylo sie pomeczyc Kochana dla Ciebie!
Oj zdecydowanie - cieszę się z tej bety Agusi jak ze swojej i mam nadzieję, że faktycznie będzie za kilka miesięcy dwójka nowych dzieciaczków - ten rozważny i ta romantyczna po Wojtusiu i Alicji
Aguś - teraz jak najmniej stresów!! Dużo odpoczynku, relaks, pyszne jedzonko - daj się rozpieszczaćFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:To jest 10dpt wiecie cieszę sie ale z dużą rezerwa to dopiero 1krok. Za 48h powtórka! Dzwonię do klinikiStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunaris wrote:Flo o której biopsja? i kiedy wynik
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:O 15 a wynik gdzieś za 2-3 tyg
Ja Ci mówię że wynik to tylko formalność startujesz zaraz po mnie albo i równo Będziemy się ścigać na obwód brzuszkainnamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Ja Ci mówię że wynik to tylko formalność startujesz zaraz po mnie albo i równo Będziemy się ścigać na obwód brzuszka
Flowwer, KateHawke, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzisiaj wielkie święto tego forum, więc i ja wpadam z gratulacjami. Podczytuję Was ostatnio i te ogromne emocje bardzo mi się udzielają. Wiadomo że każde dwukreskowce i pozytywne bety to wielka radocha, ale zupełnie inaczej przezywa się ciąże z pierwszych cykli starań, a zupełnie inaczej gdy udaje się weterankom, których droga do szczęścia była dłuuuuga i często wyboista. Mówię to ja, staraniowy dinozaur.
KateHawke, Agniechaaaa, Lunaris, Lejka lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7028dad3d63e.png
Dziewczyny!!!
A ja jestem w pracy i łzy mi jakoś same poleciały i teraz patrzą na mnie jak na debila Ale mam to w dupie!Lunaris, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Paulina.G wrote:Ja juz po Usg, narazie nic nie widac bo to okolo 3-4tydzien. Krew pobrana na bete, grupe krwi i przeciwciala. Jutro po 10 wyniki
Trzymam kciuki!Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:O 15 a wynik gdzieś za 2-3 tyg
-
Agniechaaaa buzia mi się cieszy co najmniej jakby to moja beta była gratulacje i odpoczywaj !!!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️