Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję Aga!
-
nick nieaktualny
-
Paulina.G wrote:Ja juz po Usg, narazie nic nie widac bo to okolo 3-4tydzien. Krew pobrana na bete, grupe krwi i przeciwciala. Jutro po 10 wyniki
Beta to tylko formalność ♡♡Paulina.G, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracamy już do domku, z 5 pobranych komórek dojrzałe były 4.. Także w sobotę transfer 5dniowego zarodka (jeśli zapłodnią się wszystkie 4komórki), a jeśli nie wszystkie się zapłodnią to w czwartek czeka nas transfer 3dniowego..
Błagam Was o kciuki, żeby nikt nie zadzwonił do środy i żeby zapłodniły się wszystkie 4..
I pytanie mam takie już na przyszłość - biorę od teraz luteinę dopochwową, czytałam, że bardzo często dziewczyny mają po tym objawy grzybicy. Jak sobie z tym radziłyście?? Spotkało Was to? Jakiś probiotyk może temu zapobiec??Lunaris, KateHawke, Emiilka, staraczka1111, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia198808 wrote:Wracamy już do domku, z 5 pobranych komórek dojrzałe były 4.. Także w sobotę transfer 5dniowego zarodka (jeśli zapłodnią się wszystkie 4komórki), a jeśli nie wszystkie się zapłodnią to w czwartek czeka nas transfer 3dniowego..
Błagam Was o kciuki, żeby nikt nie zadzwonił do środy i żeby zapłodniły się wszystkie 4..
I pytanie mam takie już na przyszłość - biorę od teraz luteinę dopochwową, czytałam, że bardzo często dziewczyny mają po tym objawy grzybicy. Jak sobie z tym radziłyście?? Spotkało Was to? Jakiś probiotyk może temu zapobiec??
Kochana ja na luteine dopochwową źle reagowałam swędzenie pieczenie koszmar, zmienili mi na lutinus! Ale podobno jest z nim teraz problem dlatego mam zastrzyki bo nie zgodziłam sie na luteine. Ale moze Ciebie to nie spotka ja jestem pechowiec na skutki uboczne, wszystkie objawy przechodziły po odstawieniu lekunever_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Czy tylko ja mam tak głupio w głowie, ze juz przeliczyłem jaki mam miec minimalny wynik w środę :p oj głupia ja :p
Nie Aga, to standard. Ja miała przeliczone na kilka dni do przodu dzisiaj też wiem ile powinno byc, ale już nie sprawdzam. Twoja beta piękna
Teraz ja się zaczynam stresować wizyta. Już mnie też powoli zaczynają nachodzić czarne myśli.
-
Sylwia trzymam ale będziemy mieć dzidziusiów w tym miesiącu! Boćku dałaś czadu
never_lose_hope, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Wracamy już do domku, z 5 pobranych komórek dojrzałe były 4.. Także w sobotę transfer 5dniowego zarodka (jeśli zapłodnią się wszystkie 4komórki), a jeśli nie wszystkie się zapłodnią to w czwartek czeka nas transfer 3dniowego..
I pytanie mam takie już na przyszłość - biorę od teraz luteinę dopochwową, czytałam, że bardzo często dziewczyny mają po tym objawy grzybicy. Jak sobie z tym radziłyście?? Spotkało Was to? Jakiś probiotyk może temu zapobiec??
Trzymam kciuki za zarodki.
Ja od kilku dni biorę luteinę dopochwową. Na początku było spoko, ale teraz zwiększyły się upławy i zaczyna mnie piec więc mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie mi lekarz zmieni na coś innego.
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Zapłodnią sie wszystkie to pewne!!!!
Kochana ja na luteine dopochwową źle reagowałam swędzenie pieczenie koszmar, zmienili mi na lutinus! Ale podobno jest z nim teraz problem dlatego mam zastrzyki bo nie zgodziłam sie na luteine. Ale moze Ciebie to nie spotka ja jestem pechowiec na skutki uboczne, wszystkie objawy przechodziły po odstawieniu leku
A to po ilu tabletkach tą reakcję miałaś?? Kurcze, mogłam wziąć receptę na te doustne, tak na zaś
Ja też pechowiec, ale mam nadzieję, że zła passa się skończyła
Biorę luteinę 3x dziennie + duphaston 3x dziennie więc chyba dość mocna dawka progesteronu, co? -
Ja wybierajac sie na usg dostalam telefon ze nie ma pradu i odwoluja moj monitoring. Chyba nie muszr Wam mowic w jaka wscieklosc wpadlam gdy to usłyszałam! Urlop zaplanowany ja juz praktycznie w drodze i dupa!
Poszlam wiec do pracy zwby nie tracic dnia a oni dzwonią ze prad jest i zapraszaja...
Mialam 45 min zeby dojechać z olkusza do invimedu, nie wiem ile zakazow zlamalismy ale cale mnostwo! Zdarzylam:) za chwile wchodze .
Aga gratuluje piekny wynikKateHawke, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMałka będziesz miec piękne widoki dzis
Sylwia mnie po 1 dniu juz zaczynalo swędzieć. Co do dużej dawki to ja teraz dostałam jak to stwierdził gin 10x większa dawkę biz standardowo sie daje i proszę jak narazie efekt zadowalający wiec spokojnie cycki do przodu głowa do góry i marsz w stronę dzidzinever_lose_hope, malka lubią tę wiadomość
-
Aga,tak strasznie sie ciesze i Ci gratuluje:)))) rosnijcie zdrowo:))
A u mnie smutno:( testu gin nawet nie robil,po tym jak zobaczyl morfologin M. Nin mam tych badan,a z nerwow niewiele zapamietalam. Chyba tylko 1%prawidlowych,minim.ilosc w ruchu postepowym. Powiedzial,ze na naturalna ciazdm to max3% daje. Mamy sie szykowac na IUI. M dostal liste badan i do androloga,ja skierowanie na sonoHSG. (Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Aga,tak strasznie sie ciesze i Ci gratuluje:)))) rosnijcie zdrowo:))
A u mnie smutno:( testu gin nawet nie robil,po tym jak zobaczyl morfologin M. Nin mam tych badan,a z nerwow niewiele zapamietalam. Chyba tylko 1%prawidlowych,minim.ilosc w ruchu postepowym. Powiedzial,ze na naturalna ciazdm to max3% daje. Mamy sie szykowac na IUI. M dostal liste badan i do androloga,ja skierowanie na sonoHSG. (
Amy, to marne pocieszenie, ale przynajmniej wiadomo na czym stoicie i w czym tkwi problem. Nasienie można delikatnie poprawić, androlog na pewno będzie wiedział jak pomóc.
Uszy do góry, jesteście mały krok do przodu, choć teraz pewnie jesteś załamana.. :*Lunaris, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Amy serio 1% tylko ?? A bierze witaminy ?
Powiem tak przy 1% IUI ma sens bo podkręcą nasionka ale skuteczność taka jak przy naturalnych.
Meśka daj znać po wizycie oby rachunek z komendy nie przyszedłMeśka, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄