Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 wrote:A dla tych co pamiętają moją nawiedzoną szefową, która mówiła że co ja w domu robię, przecież nie mam dzieci - jestem na l4, nie wytrzymałam psychicznie w tym kieracie, teraz liczę się tylko ja, mój M i nasze marzenie o
No i bardzo dobrze niech się ugryzie w zadek ze swoimi mądrościami. A tobie życzę szybkiego zielonego finału -
NO właśnie Aga -Ty się tu nie łam bo zrobimy zakłady o Twoją betę i będziesz robiła dla zwycięzcy karne pisanki w zające(tyle ile będzie bety!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 20:35
Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa o ten pasek pisałam na adresy [email protected] i [email protected] nie wiem który jest dobry bo dostałam dwa paski więc może obydwa są dobre
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dziękuję Wam
Fakt ostatnio mam niską samoocenę, więc przydałoby się mnie postawic do pionu, gdzie Hopeless, Ona jak pociśnie to od razy zmieniam tok myślenia?
Przepraszam dziewczyny, ostatnio mam trudny okres w życiu a raczej jego brak, jeszcze na dodatek czuję że mnie łamie po kościach, a dopiero co wróciłam do pracy ze zwolnienia.
Wieczorkiem Was nadrobię, jeszcze raz dziękuje za wsparcie
Monika pisz.
Ja też za wiele nie piszę, bo u mnie wszystko stanęło. ale grupa jęczących też się przyda. :*
A tak nawiasem mąż pojechał na zakupy i kupił mi dwie koszulki w kratę z Big Stara. Kolejne do kolekcji. Wykąpałam się i przyszłam w samej koszuli do niego (rozpiętej). Miło było
Agniechaaaa wrote:Podoba mi sie opcja z betą 2000 :p
Aga będzie wielka, nie ma innej opcji. Tym razem musi pójśc wszystko dobrze!Agniechaaaa, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzieczyny gratulacje ładnych bet
Agniecha ja obstawiam betę 1700 {pamiętacie jak na którymś wątku strzelaliśmy jaka będzie następna beta i kto w nagrodę zobaczy II kreseczki hihhi} a ja dziś wypiję za wszystkie małe fasolki w brzuszku jak to Flo napisała dzisiaj mam pierwszy dzień mojej ciąży i muszę przygotować gniazdko:)
A od jutra tylko migdałki bo przez 10 dni będę brała Doksycyline na pierońską UREAPLASMĘ -ale idealnie skończymy przed dniami płodnymi więc liczę że tak jak napisałam dzisiaj jest mój pierwszy dzień ciąży
Miłego wieczoru ja idę szykować obiadokolację bo do godziny M wróci z pracy
Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziewczyny doradzcie
Wczoraj powinnam dostać @, chwilę temu siknęłam na test, od razu 2 kreska, ale bladziutka..
Jest 14 dpo, 3 mce temu też w 14 dpo była identyczna sytuacja.. Na drigi dzień zrobiłam betę, była około 20 a progesteron 1
W piątek zrobiłam betę była negatywna więc odstawiłam lutkę. Nie wiem co robić traz, czy czekać do jutra i lecieć do gina, czy brać luteinę dziś wieczorem już? ( Dodam, że to mój 1 cykl z luteiną)
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny doradzcie
Wczoraj powinnam dostać @, chwilę temu siknęłam na test, od razu 2 kreska, ale bladziutka..
Jest 14 dpo, 3 mce temu też w 14 dpo była identyczna sytuacja.. Na drigi dzień zrobiłam betę, była około 20 a progesteron 1
W piątek zrobiłam betę była negatywna więc odstawiłam lutkę. Nie wiem co robić traz, czy czekać do jutra i lecieć do gina, czy brać luteinę dziś wieczorem już? ( Dodam, że to mój 1 cykl z luteiną)
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczyny! Nie idzie Was nadrobić : ) produkujecie jak szalone. Ja siadłam chwile dopiero po pracy i pije sok robiony. Ostatnio polubiłam na nowo je robić. Dzisiaj banan jabłko cytrynka marchewka i buraczek. Zajechałem sobie sokowirówkę muszę ja oddać na gwarancje : ( dobrze ze siostra mieszka po drugiej stronie ulicy to poleciałam z owocami i wyprodukowała u niej hehe Ten cykl bez % nawet wino odstawiłam . ( tak naprawdę to sie skończyło : p
Ciężko mi to powiedzieć, ale mam jakiś kryzys, nie mam zupełnie ochoty na poprostu mam dość seksu! Nie wiem ile ja tak dalej pociągnę ale mam serdecznie dość tych staran.. i mowię to zupełnie poważnie. Zawsze jak nie ma presji dni płodnych to jest super, a jak sie zaczynaja to jest jakaś masakra, dlatego w tym cyklu co drugi dzień, akurat zaczęły sie płodne... No poprostu jakby mi sie coś działo, taki wstręt na sama myśl : ( nie chce zeby tak było, ale nie mogę na to nic poradzić...
Czuje ze jeszcze cykl dwa i dam sobie spokoj, i to nie dlatego ze nie chce, poprostu już nie mam siły.
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny doradzcie
Kochana nam nadzieję ze maleństwo zostanie na kolejne 8 mis bo problemu z zajściem nie masz.Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyPaulina G. Gratuluję!!! Pierwszy cykl i już rewelacja!
Karolina Gratuluję!!
Aksamitna, ja mam na strychu masę ubranek po moim chłopczyku, takie maluuutkie,a tera siedzi Klusek i gra na telefonie. Sezon kupowania w trakcie ciązy najlepszy Trzymam za marzec, piekny miesiąc
Agnieszka trzymam kciuki za jutrzejasza bete, ja wiem że przyrost bedzie ładny, czuję to
GG88 Super wiadomość, w końcu jakiś pozytyw!
Karma już się użalać nad sobą DZISIAJ nie będę
BUNIA ja o to samo pytałam się dzisiaj dziewczyn, bierz luteine i to od razu, troche o tym czytałam... czasu już nie cofniemy, ale to nie znaczy że przez to ciąza nie będzie się rozwijąc, dziewczyna tez tak miała i po prostu lekarz zalecil jej ponowne stosowanie lutki lub dupka.
Izape ja też miałam taki kryzys, ale już mi przeszło, a na takie problemy musisz się spić mi pomagało i doznania inne, edit A nie masz przynajmniej jakiegos likierku?
Katekum, mi lekarz powiedział żeby się starać od razu po okresie Ja się nieposłuchałam i mam
Zaś w innym szpitalu jak poroniłam w 9 tc to kazaliodczekać trzy miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 19:32
Paulina.G, KateHawke lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Dziękuję Wam
Fakt ostatnio mam niską samoocenę, więc przydałoby się mnie postawic do pionu, gdzie Hopeless, Ona jak pociśnie to od razy zmieniam tok myślenia?
Przepraszam dziewczyny, ostatnio mam trudny okres w życiu a raczej jego brak, jeszcze na dodatek czuję że mnie łamie po kościach, a dopiero co wróciłam do pracy ze zwolnienia.
Wieczorkiem Was nadrobię, jeszcze raz dziękuje za wsparcie
PS. Nigdy nie będziesz jak pn
Ps2. Tez mam fazę kupy i nikt mnie nie lubi i nigdzie nie pasujesummer86, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje nowym z fasolkami
Monika czuje się podobnie dlatego tylko czytań ostatnio
Agniecha rozumiem stres!
Ja też jutro jadę na powtórkę bety. Potrzebuje kopa w tyłek bo mam kryzys totalny
Nerwy mnie wykończą, nie mogę spać, wciskam jedzenie żeby cokolwiek zjeść, mam nerwobóle i duszności... oszaleje jak tak dalej pójdzie byłam dzisiaj u lekarza ale ze strachu że się znowu nie uda nie wzięłam l4 tylko recepty i skierowanie na badania. Śni mi się że krwawię, ciagle sprawdzam czy nic się nie dzieje... jak Wy dziewczyny po stratach dajecie radę nie sfiksować i cieszyć się ciążą? ... -
nick nieaktualnyHopeless wrote:A ja Cię dziś tule a nie stawiam do pionu. Każdy się czasem czuje jak 5 kolo u wozu i każdy ma gorsze dni. A po nich lepsze. A potem znowu choooynie. Tez się czasem przestaje odzywać ale ciekawość co u stałych bywalczyn wygrywa weź sobie dziś odpusc zrób maseczkę, ciepłą kąpiel, powiedz staremu ze ja mu nakazuje jakiś masaż czy film z przytulaniem na kanapie pozwól sobie czuć się jak kupa raz na jakiś czas a potem będzie Ci lepiej
PS. Nigdy nie będziesz jak pn
Ps2. Tez mam fazę kupy i nikt mnie nie lubi i nigdzie nie pasuje
Tuleee ale jak mówisz po każdym dniu nastaje ten lepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 20:00