Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta1990 wrote:wczoraj zrobiłam test popołudniu, prawdopodobnie 16 dpo i dwie kreski! ale już raz miałam ciążę biochemiczną, więc stopuję radość, boję się powtórki, a jeszcze dziś śniło mi się, ze poroniłam... Mam nadzieje, że tym razem będzie ok
-
Lulame wrote:No mierzenie tej temperatury po owulacji to stres co rano .
Masz podobną do mnie, jak zmierzysz jutro to bedziesz mogła porównać, bo rzeczywiście nie porównuj z wczorajszą jak źle mierzyłaś .
Dotrwamy do 10.10 czytałam że idziesz na betę od razu?
Masz jakieś nietypowe objawy?
Idę chyba 9.10 na betę, bede 11 dni po owulacji, a i tak muszę zrobic badania krwi, wiec przy okazji zrobie tez betę. Objawów nie mam jako takich, tylko ciagle mnie jajniki tak jakby bolą. a Ty ? -
Marta1990 wrote:wczoraj zrobiłam test popołudniu, prawdopodobnie 16 dpo i dwie kreski! ale już raz miałam ciążę biochemiczną, więc stopuję radość, boję się powtórki, a jeszcze dziś śniło mi się, ze poroniłam... Mam nadzieje, że tym razem będzie ok
Gratuluję! I trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! idziesz na betę?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dziewczyny spałam dzisiaj 14h, masakra Dzień dobry Wam z kawą :*
Czrna 81, Frelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum - strasznie mi przykro
Marta1990 - gratulacje!
U mnie 7dc, zaczyna się gorący okres mąż idzie jutro albo prawdopodobnie w poniedziałek na badanie nasienia (ma żylak powrózka). Zaczęłam sobie od kilku dni brać wiesiołka z oeparol femina i metylowany folian i do tego se jeszcze kupiłam conceive, a co!Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:KateKum - strasznie mi przykro
Marta1990 - gratulacje!
U mnie 7dc, zaczyna się gorący okres mąż idzie jutro albo prawdopodobnie w poniedziałek na badanie nasienia (ma żylak powrózka). Zaczęłam sobie od kilku dni brać wiesiołka z oeparol femina i metylowany folian i do tego se jeszcze kupiłam conceive, a co! -
nick nieaktualny
-
...cztanie ustawy niektórzy to mają rozrywki!
he he ja idę zaraz na "Botoks" zobaczymy co to warte. Miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualnyLunaris wrote:...cztanie ustawy niektórzy to mają rozrywki!
he he ja idę zaraz na "Botoks" zobaczymy co to warte. Miłego dnia dziewczyny!
Mamy czwartek! Jutro mam wizytę dowiem sie co i hak tan w środku i kiedy transfer!Lunaris, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:...cztanie ustawy niektórzy to mają rozrywki!
he he ja idę zaraz na "Botoks" zobaczymy co to warte. Miłego dnia dziewczyny!Lunaris lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:JJa rozumiałam zamysł reżysera ale zdania są mega podzielone
Mamy czwartek! Jutro mam wizytę dowiem sie co i hak tan w środku i kiedy transfer!
Ale to zleciało! Trzymam kciuki za dobre wieści i szybki transfer
U mnie też jutro wizyta. Strasznie się boję co wyjdzie z tą torbielą. Mam wielką nadzieję że to jednak była czynnościowa i już zniknęła... Dobrze że mają tam takie fajne zaplecze do przygotowania się bo muszę jechać prosto z pracy. -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi o co chodzi z tymi szczepieniami?! Koleżanka udostępniła jakiś post że mają wprowadzić zaś jakieś nowe szczepionki. Ładna burza się rozpętała pod postem to rodzice mają obowiązek szczepienia swoich pociech czy też nie?
Nie wiem o jakie nowe szczepionki może chodzić - nie znalazlam też nic na ten temat w necie, jedynie wiem, że w tym roku już wszystkie dzieci mają za darmo szczepionkę przeciwko pneumokokom. I bardzo dobrze. Mój syn miał je i tak za free jako wcześniak, ale cieszy mnie, że przy drugim chociaż za pneumokoki nie zapłacę - bo szczepić na 100% będę.
I tak - szczepienia obowiązkowe są obowiązkowe
Ps. I dodam, że moje dziecko było zaszczepione na wszystko, poza rotawirusami. Nawet meningokoiki wykupiliśmy. Drugi syn też będzie zaszczepiony - na rotawirusy również, bo starszak z przedszkola za rok różne świństwa może przynieść...staraczka1111, Amy333 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Konitki od przyszłego tygodnia nowy film „krucyfiks” zwiastun niezły i w klimacie jest jaki lubie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:...cztanie ustawy niektórzy to mają rozrywki!
he he ja idę zaraz na "Botoks" zobaczymy co to warte. Miłego dnia dziewczyny!
Co kto lubi jasne że wolałabym jakąś Chmielewką czy innego Bułhakova no ale...Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny