Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gdzie zamawiacie ten monokoncentrat ?
Frelcia gratuluje pieknego czlowieczka w brzuchu
moj monitor pokazal mi dzis szczyt.. dwa dni przed wizyta w klinice26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Dziewczyny gdzie zamawiacie ten monokoncentrat ?
Frelcia gratuluje pieknego czlowieczka w brzuchu
moj monitor pokazal mi dzis szczyt.. dwa dni przed wizyta w kliniceJaponeczka z Porcelany lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Dziewczyny!!!! NIE mogę w to uwierzyć, 20 miesięcy starań, drugi cykl z clostilbegytem i ovitrelle, owulacja 15-16.08, wczoraj 25dc, 11 dni po ovitrelle beta 20,6 mlU/ml, dziś 26dc 12 dni po ovitrelle beta 38,8mlU/ml....
Chyba nam się udało...pierwszy raz
lawendowePole, Kaśik, Rucola, Magddullina2, Annie1981, Kaziaa, Barbarka1984, Noelle, kokoszka31, Red555, Okularnica_:), Skorek, ElfiaKsiężniczka, princessmargo, Sielankaaa, eemmiilliiaa, Magdalena29, Simons_cat, agge lubią tę wiadomość
-
Frelciu, gratulacje! Cudowny widok 🙂
Frelciaa lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Misiaa wrote:Rucola za 2 tyg mam prenetalne...wstawię tu swoje zdjęcie to może i mi powiesz kto się chowa w brzuszku
Frelcia gratuluję :*
A wie ktoś co u Frez?Misiaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Frelciu cudowne wiadomości 😘😍❤️ dzidzius sliczny 😘
Rucola jak to poznajesz? Wiem cos na ten temat ze prostopadle jest wyrostek do kregoslupa ale na moich zdjęciach dziwnie to tez wyglada mowia ze chlopak a jak paczalam to jakby byl prostopadle?! 🙈🙃😂😵Heh... Napisaj do mnie priv i mi zaznacz to miejsce skad wiesz 🤷♀️🙉❤️
Mallew ✊✊✊✊✊✊✊✊❤️❤️❤️Miska87, Frelciaa lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Magddullina2 wrote:Frelciu cudowne wiadomości 😘😍❤️ dzidzius sliczny 😘
Rucola jak to poznajesz? Wiem cos na ten temat ze prostopadle jest wyrostek do kregoslupa ale na moich zdjęciach dziwnie to tez wyglada mowia ze chlopak a jak paczalam to jakby byl prostopadle?! 🙈🙃😂😵Heh... Napisaj do mnie priv i mi zaznacz to miejsce skad wiesz 🤷♀️🙉❤️
Mallew ✊✊✊✊✊✊✊✊❤️❤️❤️
Jak prostopadle, to chłopiec 😉
https://mamaginekolog.pl/chlopiec-czy-dziewczynka/Magddullina2 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Dzień dobry / dobry wieczór / dobranoc ? Nie wiem jak się przywitać o tej porze
Dla zdecydowanej większości z Was jestem obcą babą wbijającą się w wątek, ale co poradzę, że mój okres starań nierozerwalnie łączy się z tym forum, z tym cyklem wątków i z tym towarzystwem, które tu było i jest :* I mam same dobre wspomnienia i straaaaaaasznie żałuję, że nie mam tyle czasu, by zaglądać tu na bieżąco...
Skaczę z radości widząc znajome nicki z ciążowymi suwaczkami Wiem też z poprzednich wątków, że część z tych, których nie widzę ciążowe suwaczki już szczęśliwie zakończyło i pewnie tak jak ja nie mają za bardzo chwili, by się udzielać
Życzę wszystkim Wam, abyście też miały ten "problem" braku czasu, pochłonięte opieką nad maluchami :*
Niedługo minie rok, odkąd mój syn jest na świecie. Miałam nieco pod górkę, ale udało się. Tylko walcząc można wygrać, siły do walki Wam życzę
Sasanko, kobieto z betonu. Takie mam nieeleganckie (?) skojarzenie, ale to jak brniesz pod ten je**ny wiatr - szacun, wielki szacun. Nie wiem co Ci napisać, czego inni by Ci nie pisali/mówili... Bądź sobą, bądź uparta. Ja bardzo wierzę w Twój sukces :*moni05, Magddullina2, Fiore, Barbarka1984, Annie1981, eemmiilliiaa, GrubAsia, MonikA_89!, Magdalena29, agge, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie 12 dpo i biel, więc sierpień nie będzie szczęśliwy. Wczoraj dopadła mnie jakaś rezygnacja, głupia wierzyłam, że histero to lek na wszystkie problemy, a tu jak zwykle dupa. No nic, może dzisiejszy nowy lekarz będzie miał pomysł na przyszły cykl. Mąż obiecał, że zrobi badania ponownie we wrześniu, zobaczymy czy coś się zmieniło.
Frelcia, super, że wszystko w porządku. Dało radę wprosić męża?
Magdalena29, mocne kciuki za wizytę męża!!Magdalena29 lubi tę wiadomość
-
Magdullina a wrzucałas tu swoje zdjęcie z prenatalnych? Wybacz, ale ja totalnie nie zakodowałam Twoich prenatalnych jak chcesz to mi wrzuć na priv to spróbuję pomóc
Wyslałam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 08:05
Magddullina2 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Makowa, miło Cię widzieć 😊 mów co tam u Was 😘Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Agape juz widzialam ten artykul ale kas nie umiem tego dokładnie zwezyfikowac heh 😂😍 chyba jednak moj odstaje do gory...
Smieje sie juz bo z kim ino sie spotkam zavzyna ze moze akurat sie lekarz pomylil itd...
Ja dalej co jakis czas wymiotuje
Na dodatek zaczely sie mi problemy skorne noemalnie sie juz wsciekam bo pryszcze mi wyskakuja takie potezne na czole i przy lini włosów.. Do tego przy ustach i nosie jakas kaszka taka sie zrobila... 🤔😔👩👦👦
👣2014
👣2016
Witam,
Po krotce opiszę mój przypadek o dziecko staramy się od września, cierpię na PCOS udało mi się zajść w ciążę w marcu, niestety już 10 kwietnia zaczynając 6 tydzień poroniłam. 3 miesiące przerwy i z powrotem stymulacja owu przyjmowałam duphaston, clostilbegyt i zastrzyk ovitrelle 18 sierpnia, 19 sierpnia potwierdzona owulacja, 21 potwierdzenie że pęcherzyk pękł .. teraz 12 dni znów duphaston w przypadku ciąży kontynuacja leku w przypadku braku zaczynamy od nowa... Mam mieszane uczucia czy się udało ponieważ w poprzedniej ciąży miałam dużo białego śluzu.. teraz wokół szyjki śluz jakiś jest, ale na zewnątrz się nie wydobywa.. w tamtej ciąży w moment piersi mi się powiększyły na razie 0.. jedynie wczoraj w trakcie dnia poczułam senność i strasznie bolała mnie głowa, od kilku dni bolą mnie też krzyże .. ale to w zasadzie wszystko. Martwię się,że ten cykl będzie nieudany... A mam już dość .. -
Magddullina2 wrote:Agape juz widzialam ten artykul ale kas nie umiem tego dokładnie zwezyfikowac heh 😂😍 chyba jednak moj odstaje do gory...
Smieje sie juz bo z kim ino sie spotkam zavzyna ze moze akurat sie lekarz pomylil itd...
Ja dalej co jakis czas wymiotuje
Na dodatek zaczely sie mi problemy skorne noemalnie sie juz wsciekam bo pryszcze mi wyskakuja takie potezne na czole i przy lini włosów.. Do tego przy ustach i nosie jakas kaszka taka sie zrobila... 🤔😔
Staram się unikać wychodzenia do sklepów, bo to jest okropne 🤦🏻♀️Magddullina2 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Makino Męża nie udało się wcisnąć na prenatalne ale stwierdziłam że na drugie prenatalne zapiszę się do Gyncentrum i tam sobie zrobimy 3d/4d i zapis na płytce CD
Magddullina2 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
*Agape* wrote:A zakładasz maseczki? Bo ja tak mam jak zakładam maseczkę 🙄
Staram się unikać wychodzenia do sklepów, bo to jest okropne 🤦🏻♀️👩👦👦
👣2014
👣2016
Magddullina2 wrote:Tak myslalam wlasnie o tym ze moze to wina tego ze maseczka... Ale ogolnie cera się mi pogorszyla strasznie teraz..
Ja wczoraj zauważyłam, że mi włosy wypadają 😳 wcześniej był z tym spokój...Magddullina2 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼