X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kreska na teście i okres
Odpowiedz

Kreska na teście i okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mantis2 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie sądzę aby to było plamienie implementacyjne, ale 11 dnia po owu, robiłam test, dzisiaj chciałam je wyrzucić bo rano dostałam w 24 dniu cyklu okres, ale i w 13 dniu po owulacji robiłam test i one się różnią.
    Testy są tej samej firmy, czule, strumieniowe. Ten z 11 dpo jest biel wizira, a ten z 13 dpo ma kreskę …. Wiem, że nie odczytuje się wyników po czasie, ale czemu jeden ma te kreskę, a drugi nie. Czy jest jakaś mozliwosc, ze to było szybkie poronienie? Pytam z ciekawości…. Bo tak tego nigdy nie analizowałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 12:05

• Szarlotka124 Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi często na testach pink strumieniowych wychodzą kreski a beta wskazuje na brak ciąży. Nie raz na jednym była kreska po czasie a raz nie. Poprostu czasem zachodzą jeszcze jakieś reakcje. Nie ma co patrzeć na test po czasie

• Mantis2 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 🩷

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ