X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • karolca Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w cyklu, w którym się udało, w 10 dpo miałam wieeelki spadek temperatury, następnego dnia odbiła wyyyysoko i test pozytywny :)

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    U mnie to w sumie nie wiadomo czy za wcześnie czy już nie.. @ mam nieregularne 22-26 dni. Jak byłam w ciąży ze swoją córką, test pozytywny wyszedł mi 28 dnia a kreska była bardzo blada - wtedy miałam cykle regularne - 26 dni.
    kochana ale to jeszcze wcześnie w sumie,bo to dopiero 11dpo poczekaj jeszcze, zrób po weekendzie :)

AnBe lubi tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatniej ciąży też mialam spadek w tym dniu,a nadtepnego byl juz + :)

• HANA Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pon ide na przyrost zobaczyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:31

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a moja beta 114. Udało się!!!
    Hana a w którym dc jesteś? I ilu dniowe masz cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tempka poszla w gore ale i tak mysle,ze to ostatni podryw :)

• HANA Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia gratulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:31

• Jola89 Znajoma

Wysłany: 19 października 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
    staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
    dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
    piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:)

• HANA Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola trzymamy kciuki ;)

• Zuziulka Nowa

Wysłany: 19 października 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poradźcie coś. Mój cykl to zawsze koło 30-32 dni. To mój 3 miesiąc starań. Dwa pierwsze z luteiną, któramiała wyregulować ale mi w niczym nie pomogła... Cykle nadal miały 31 dni a owulacja koło 20-22 dc. W tym miesiącu nie mierzyłam od początku temperatury i odpuściłam wizytę u lekarza ze względu na urlop. Nie brałam wiec żadnych wspomagaczy. Sprawa wygląda tak że jest moj 38 dc a miesiàczki brak. Temperatura była wyższa kilka dni (około owulacyjne) i spadła i cały czas jest niska 36,20-36,30. Testy robię i ciągle negatywne. Cały czas czuję też lekkie pobolewanie z prawej strony podbrzusza. Bardziej taki stały ucisk. To pewnie nie moze byc ciąża skoro testy i temp na to nie wskazują. Pomyślalabym ze wyjazd do ciepłych krajów mójg byc powodem spoznionej miesiaczki... Ale ten dziwny ból? Pewnie w poniedziałek wybiorę się do lekarza ale może macie jakieś pomysły co to może być? Nie mam też żadnych innych ciążowych objawów.. Wrażliwych piersi ani senności czy mdłości...

Zuziulka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuziulka, najlepiej będzie jak pójdziesz do gina, niech Cię zbada i sprawdzi czy wszystko jest ok. Ja też ostatni cykl miałam wydłużony (trwał 47 dni - zrobiłam chyba z 8 testó ciążowych, wszystkie negatywne - w końcu okres miałam wywoływany luteiną). Lekarz powiedział, że wszystko ok i jeśli to wczesna ciąża to luteina ją podtrzyma i okres się nie pojawi. Niestety u mnie przyszłedł @. Czasem się zdarza, że hormony wariują. Dla pewności radziłabym więc odwiedzić specjalistę :) pozdrawiam

• Zuziulka Nowa

Wysłany: 20 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za słówko wpsarcia. Rzeczywiscie pojde jutro do lekarza i może tez dostane cos na wywołanie okresu. Tak bedzie pewniej. Powodów może być pewnie całe mnóstwo...

Zuziulka
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jestem nowa (własciwie kilkudniowa :))mam 30 lat i jest to mój 2cs, a pierwszy z OWU. według wykresu owulkę miałam 15 dc ale wg moich obserwacji było to 2 dni wcześniej ... chyba nie wytrzymam i za jakieś 2 dni pobiegnę na betę...

zem3tv7317jpvd05.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem jeden dzień po spodziewanym terminie @. Test negatywny :( Nie chciałam go robić ale jak zobaczyłam dzisiejszy wzrost temperatury to nie mogłam się powstrzymać. Myślicie, że może być jeszcze za wcześnie? Dzisiaj jest 12dpo...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wydaje mi się, że może być za wcześnie. Do zagnieżdżenie dochodzi między 4 a 12dpo, u Ciebie wczoraj był spadek a dziś ładnie poszła w górę więc może to właśnie wczoraj. Powtórz test za 2 dni. Trzymam kciuki. Powodzenia

9789049a32f3d98e5477ebd764320a17.png

adk_1989 lubi tę wiadomość

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • Jotka1986 Debiutantka

Wysłany: 21 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 doskonale Ciebie rozumiem... Ja również jestem dzień po spodziewanej@.. Ja nie wytrzymałam i test zrobiłam już wczoraj po południu - negatywny... :( Czuję się źle... Nigdy aż tak długo nie odczuwałam takiego dykomfortu przed @... Powinnam też zaznaczyć,że to mój pierwszy cykl starań... Czuję dość duże " ciśnienie" ... Może moja psychika płata mi figle? Może już zdążyłam się zablokować? :( Jutro rano powtarzam test. Pozdrawiam!

adk_1989 lubi tę wiadomość

" Cierpliwość jest gorzka.., ale jej owoce są słodkie.."
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar testowac 25tego jesli @ nie przyjdzie :) 3mam kciuki za wszytskie testujace :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angi_o wrote:
    adk_1989 wydaje mi się, że może być za wcześnie. Do zagnieżdżenie dochodzi między 4 a 12dpo, u Ciebie wczoraj był spadek a dziś ładnie poszła w górę więc może to właśnie wczoraj. Powtórz test za 2 dni. Trzymam kciuki. Powodzenia

9789049a32f3d98e5477ebd764320a17.png

Dzięki za wsparcie i dobre słowo :) W sumie to nic innego mi nie pozostaje tylko czekać :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiecałam sobie, że nie zrobię testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ teraz tak nawet w sumie myślę, że jeśli okres faktycznie spóźniłby się to pójdę od razu na próbę ciążową z krwi... Najbardziej wiarygodna, a szczerze mówiąc widok jednej kreski na teście doprowadza mnie do rozpaczy, no trudno na razie staram się cierpliwie czekać i jestem pełna nadziei, że tym razem się uda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiakanek wrote:
    Ja obiecałam sobie, że nie zrobię testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ teraz tak nawet w sumie myślę, że jeśli okres faktycznie spóźniłby się to pójdę od razu na próbę ciążową z krwi... Najbardziej wiarygodna, a szczerze mówiąc widok jednej kreski na teście doprowadza mnie do rozpaczy, no trudno na razie staram się cierpliwie czekać i jestem pełna nadziei, że tym razem się uda ;)

anusiakanek u mnie większą rozpacz wywołał negatywny wynik bety... bo ten jednak jest wiarygodny a test zawsze może się mylić i jedna kreska pozostawia cień nadziei ;) powodzenia!

AnMi lubi tę wiadomość

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ