Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
AnBe wrote:U mnie to w sumie nie wiadomo czy za wcześnie czy już nie.. @ mam nieregularne 22-26 dni. Jak byłam w ciąży ze swoją córką, test pozytywny wyszedł mi 28 dnia a kreska była bardzo blada - wtedy miałam cykle regularne - 26 dni.
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:) -
Dziewczyny poradźcie coś. Mój cykl to zawsze koło 30-32 dni. To mój 3 miesiąc starań. Dwa pierwsze z luteiną, któramiała wyregulować ale mi w niczym nie pomogła... Cykle nadal miały 31 dni a owulacja koło 20-22 dc. W tym miesiącu nie mierzyłam od początku temperatury i odpuściłam wizytę u lekarza ze względu na urlop. Nie brałam wiec żadnych wspomagaczy. Sprawa wygląda tak że jest moj 38 dc a miesiàczki brak. Temperatura była wyższa kilka dni (około owulacyjne) i spadła i cały czas jest niska 36,20-36,30. Testy robię i ciągle negatywne. Cały czas czuję też lekkie pobolewanie z prawej strony podbrzusza. Bardziej taki stały ucisk. To pewnie nie moze byc ciąża skoro testy i temp na to nie wskazują. Pomyślalabym ze wyjazd do ciepłych krajów mójg byc powodem spoznionej miesiaczki... Ale ten dziwny ból? Pewnie w poniedziałek wybiorę się do lekarza ale może macie jakieś pomysły co to może być? Nie mam też żadnych innych ciążowych objawów.. Wrażliwych piersi ani senności czy mdłości...Zuziulka
-
nick nieaktualnyZuziulka, najlepiej będzie jak pójdziesz do gina, niech Cię zbada i sprawdzi czy wszystko jest ok. Ja też ostatni cykl miałam wydłużony (trwał 47 dni - zrobiłam chyba z 8 testó ciążowych, wszystkie negatywne - w końcu okres miałam wywoływany luteiną). Lekarz powiedział, że wszystko ok i jeśli to wczesna ciąża to luteina ją podtrzyma i okres się nie pojawi. Niestety u mnie przyszłedł @. Czasem się zdarza, że hormony wariują. Dla pewności radziłabym więc odwiedzić specjalistę pozdrawiam
-
Cześć dziewczyny Jestem nowa (własciwie kilkudniowa )mam 30 lat i jest to mój 2cs, a pierwszy z OWU. według wykresu owulkę miałam 15 dc ale wg moich obserwacji było to 2 dni wcześniej ... chyba nie wytrzymam i za jakieś 2 dni pobiegnę na betę...
-
adk_1989 doskonale Ciebie rozumiem... Ja również jestem dzień po spodziewanej@.. Ja nie wytrzymałam i test zrobiłam już wczoraj po południu - negatywny... Czuję się źle... Nigdy aż tak długo nie odczuwałam takiego dykomfortu przed @... Powinnam też zaznaczyć,że to mój pierwszy cykl starań... Czuję dość duże " ciśnienie" ... Może moja psychika płata mi figle? Może już zdążyłam się zablokować? Jutro rano powtarzam test. Pozdrawiam!
adk_1989 lubi tę wiadomość
" Cierpliwość jest gorzka.., ale jej owoce są słodkie.." -
angi_o wrote:
Dzięki za wsparcie i dobre słowo W sumie to nic innego mi nie pozostaje tylko czekać -
nick nieaktualnyJa obiecałam sobie, że nie zrobię testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ teraz tak nawet w sumie myślę, że jeśli okres faktycznie spóźniłby się to pójdę od razu na próbę ciążową z krwi... Najbardziej wiarygodna, a szczerze mówiąc widok jednej kreski na teście doprowadza mnie do rozpaczy, no trudno na razie staram się cierpliwie czekać i jestem pełna nadziei, że tym razem się uda
-
nick nieaktualnyanusiakanek wrote:Ja obiecałam sobie, że nie zrobię testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ teraz tak nawet w sumie myślę, że jeśli okres faktycznie spóźniłby się to pójdę od razu na próbę ciążową z krwi... Najbardziej wiarygodna, a szczerze mówiąc widok jednej kreski na teście doprowadza mnie do rozpaczy, no trudno na razie staram się cierpliwie czekać i jestem pełna nadziei, że tym razem się uda
anusiakanek u mnie większą rozpacz wywołał negatywny wynik bety... bo ten jednak jest wiarygodny a test zawsze może się mylić i jedna kreska pozostawia cień nadziei powodzenia!
AnMi lubi tę wiadomość