Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokładnie justa183 po becie złudzeń nie ma sytuacja jest jasna, a z testami to jest tak, że robisz jeden negatywny, myślisz sobie, że za wcześnie, albo może dlatego negatywny że wieczorem, usprawiedliwiasz w koło negatywny wynik i łudzisz się, że jutro będzie pozytywny, jak nie jutro to po jutrze... I żyjesz jak na bombie... Wolę już dowiedzieć się raz, pewnie i dalej żyć nadzieją, ale już nie taką złudną, żyć nadzieją, że może następny cykl zaowocuje dzidziusiem
justa183 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Staraczki uwielbiam do Was wpadać podpatrzeć czy którejś się udało, sama bardzo przeżywałam starania dlatego teraz cieszę się z Wami.
Trzymam mocno kciuki, rozsyłam tyle fluidków ile się da i łapię troszkę Waszego optymizmu.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja bym pewnie też już zatestowała ale na szczęście testy jeszcze nie przyszły a dziś wyjeżdżam więc do soboty nie zatestuje. ale chyba i tak zaczyna się @ bo mam może nie plamienia ale jakiś beżowy śluz no zobaczymy jak do soboty nie przyjdzie to...
-
Witam:)
Ja chyba nie będę testować a raczej poczekam do terminu spodziewanej @, czyli 30-31 październik.
Szkoda testów:) Staramy się od czerwca w tym mam za sobą już 1 por.
W tym cyklu nie mam objawów, ok 3 dni temu obudziłam się w nocy i czułam lekki ból w krzyżu i podbrzuszu jak na @ i nie mogłam spać ok 2 godziny. A tak to czuję tylko jakieś odczucia w krzyżu np teraz ale leżę z laptopem więc może dlatego?, wczoraj było tak samo. Nie pamiętam jak było wcześniej:)
Zobaczymy. -
No ja będę testować w 11 dzień przyjmowania luteiny. W poprzednim cyklu 10 dnia na luteinie już była @, więc jeśli dotrwam do 11 dnia to traktuję to już jak po terminie @. Będzie to 12 dpo ( zakładając, że owu była 15dc...a dokładnie to nie wiem, bo nie mierzyłam tempki - stwierdzam to na podstawie śluzu, szyjki i bóli brzucha ).
-
nick nieaktualny