Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annia wrote:Hej dziewczynki. Ja chyba zwariuję. Jeżeli możecie, to powiedzcie, czy coś tam widzicie??? Pojawiło się po jakiejś godzinie...
Z góry dziekuję.
http://img43.imageshack.us/img43/2413/nxhk.jpg
Starsznie nie wyraźne ale jakiś cień jest
idź na betę..
annia lubi tę wiadomość
-
Niby wiem, że nie należy odczytywać testu po tak długim czasie, ale chciałam po prostu wiedzieć, czy ktoś inny też tam coś widzi, czy to tylko moja wyobraźnia.
W środę idę do gina i będę coś wiedzieć, ale nie wiem jak doczekam do środy.
Dziś 40-ty dzień cyklu... @ nie widać, od wczoraj mam takie uczucie, że mam mokro (śluz wodnisty). Piersi nie bolą. Z innych objawów to okropna senność i zmęczenie.
-
nick nieaktualnyannia wrote:Hej dziewczynki. Ja chyba zwariuję. Jeżeli możecie, to powiedzcie, czy coś tam widzicie??? Pojawiło się po jakiejś godzinie...
Z góry dziekuję.
http://img43.imageshack.us/img43/2413/nxhk.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 14:47
annia lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:naprawde strasznie niewyrazne to zdjecie i wydaje sie, ze cos tam jest...skoro do srody cieko Ci bedzie wytrzymac to idz jutro na bete, po poludniu powinnas miec juz wynik trzymam kciuki zeby sie udało
Pracuję na 6:30 i nie dam rady wyrwać się na betę. Tak szczerze mówiąc, to wątpię, żeby to była ciąża... No bo nic by nie pokazał test???
Ale NADZIEJA jest i właśnie dlatego boję się, że od gina usłyszę, że nic z tego... -
nick nieaktualny
-
kamicia0101 wrote:annia identycznie miałam, wynik wyszedl po 30min.bylam w ciazy a wiec gratuluje prawdopodobnie jestes w ciazy. zrob Bete
Bardzo ,bardzo chciałabym, żeby to była prawda...
Ale boję się w to uwierzyć. Umówiłam się na wizytę w środę i zobaczymy co tam znajdzie gin...
Niepokoi mnie tylko to, że miałam te dziwne plamienia. Takie na brązowo. Tylko co jakiś czas było widać na wkładce... Trwały 3-4 dni. Chyba, że to te plamienia mam liczyć jako okres? -
nick nieaktualnyNie wiem nie plamiłam w ciąży, ale to może od tego że zarodek się zagnieżdzał, nie znam się aż tak. Ja tez wtedy nie moglam uwierzyc, malo kto widzial 2 kraske a jednak byla i wiadomo ze nie odczytuje sie o 5 min bo niby wynik bledny ale ja zrobilam kolejny innej firmy i byl mocniejsza krecha, wiec kup jakis najdrozszy i zrob, a jutro na bete!
annia lubi tę wiadomość
-
Idz kochana na betę i nie czekaj na wizytę u gina! Ja też tak miałam, że po pół godziny pokazała mi się druga kreska. Dwa dni później zrobiłam test i już jej nie było, a beta 0,01.... Jestem już bardzo nieufna, bo jednak w tą drugą stronę testy też się mylą, wbrew powszechnej opinii...
-
mam pyanie i nie wiem co robic 14 wrzesnia mialam @ kochalismy sie z chlopakiem bo staramy sie o dzidziusia kochalismy sie w dni plodne ....obserowalam swoj sluz byl bialy kleisty pozniej po owulacju go nie bylo a pozniej znow sie pojawil tez taki bialy kleisty i zostawial na bieliznie zolty kolor po wyschniecu wykonalam 2 testy ciazowe i byly negatywne ....lekko pobolewal mnie burzuch jak na @ ale jej nie maialm piersi jakos mnie nie bolaly az tu nagle w 43 cyklu dostalam @ czy moge byc w ciazy mimo to ze 2 testy byly negatywne ....jestem zalamana