Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, @ powinna być 01.11 zastanawiam się czy betę zrobić w czwartek, dzień przed terminem @ czy można wcześniej? Denerwuję się bo miesiąc temu poroniłam gdyby okazało się że jestem w ciąży mam zacząć brać leki na podtrzymywanie ciążyNiania ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa, niania mocno trzymam za was kciuki.
BiB życzę wytrwałości i powodzenia.
Ja cały czas myślę tylko o tym czy jestem w ciąży czy nie, niby tempka rośnie, ale z drugiej strony to od rana boli mnie podbrzusze jak na @.Termin w sobotę, w niedzielę miałam testować ale nie wiem czy nie zrobię testu właśnie w sobotę.
Chciałabym odwrócić od tego myśli, ale nawet jak się czymś zajmę to i tak w głowie tylko jedno.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
angi_o dla mnie odwrócenie myśli nawet ciężką praca czy rozrywkami (spotkanie ze znajomymi, kino) jest własciwie niemożliwe. Gdzieś z tyłu głowy obija mi się "ciąża, ciąża, ciąża, dziecko!"
kaarolaa mocno trzymam kciuki
niania mam nadzieję, że beta będzie wysokaangi_o, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Karola trzymam kciuki za tescik!!
Niania pomyslnej bety!!
Angi to ja mam termin na piatek! Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i w sobote pieknie zatestuje!
Co prawda qczoraj juz test zrobilam i byl megatyw, ale to przeciez nic nie znaczy, za wczesnie po prostu bylo!!
I tego sie trzymam!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, dzisiaj dołączyłam do ovufriend i zaczynam obserwacje:) teoretycznie jutro powinnam dostać @ ale mam nadzieje że jej nie będzie. Jeszcze nie bardzo się orientuje kiedy jest u mnie owulacja no ale nad tym popracuje:)w każdym bądź razie raczej jej nie przegapiliśmy. trzymajcie mocno kciuki i za nas:) choć poczekam parę dni jeszcze z testowaniem bo czasami mam po kilka dni różnicy w długości cyklów.nasze Aniołki
[*] 14.03.2011
[*] 06.02.2013 -
nick nieaktualny
-
BiB wrote:Ja będę testowac dopiero 12.11 o ile wytrzymam, ehhh
Ja planuję testować 10.11 - no chyba że wytrzymam do wtorku, a w tym czasie @ mnie nie nawiedzi to będziemy testować w ten sam dzień. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 08:17
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo)