Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa dziś 13dpo a tempka dalej wysoko, więc jest bardzo obiecująco, powodzenia.
Mi zostały jeszcze 3 dni do terminu @ ale jak nie przyjdzie to następnego dnia zrobię test.
Chciałabym żeby tym razem się udało bo to już 29 cykl starań i jestem tym już trochę zmęczona ( te codzienne pomiary, czekanie na owulację, później stres czy teraz się udało, następnie przychodzi @ i jest załamka, jeszcze w między czasie jakieś testy jak zwykle negatywne, koszmar ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 08:40
-
nick nieaktualnyangi_o wrote:kaarolaa dziś 13dpo a tempka dalej wysoko, więc jest bardzo obiecująco, powodzenia.
Mi zostały jeszcze 3 dni do terminu @ ale jak nie przyjdzie to następnego dnia zrobię test.
Chciałabym żeby tym razem się udało bo to już 29 cykl starań i jestem tym już trochę zmęczona ( te codzienne pomiary, czekanie na owulację, później stres czy teraz się udało, następnie przychodzi @ i jest załamka, jeszcze w między czasie jakieś testy jak zwykle negatywne, koszmar ).
ale jeszcze 2 dni nadzieji mam, ze moze obejdzie sie bez kliniki... -
nick nieaktualny
-
kaarolaa w moim przypadku oboje jesteśmy zdrowi, w maju miałam HSG. Lekarz powiedział że po tym badaniu kobiety szybciej zachodzą więc w ciągu pół roku po nim miałam zajść. To 6-ty cykl po tym badaniu a ja nadal nie jestem w ciąży.
Za 3 tygodnie idę do innego gina i chciałabym ją poprosić o badania hormonów bo baaardzo dawno nie robiłam, może coś się pozmieniało u mnie i będzie trzeba trochę je podregulować.
Mój poprzedni lekarz już rozłożył ręce. Powiedział że jestem zdrowa, a ciąża to kwestia czasu.
Tylko że tego czasu już trochę minęło i jakoś nic się nie zmienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangi_o wrote:kaarolaa w moim przypadku oboje jesteśmy zdrowi, w maju miałam HSG. Lekarz powiedział że po tym badaniu kobiety szybciej zachodzą więc w ciągu pół roku po nim miałam zajść. To 6-ty cykl po tym badaniu a ja nadal nie jestem w ciąży.
Za 3 tygodnie idę do innego gina i chciałabym ją poprosić o badania hormonów bo baaardzo dawno nie robiłam, może coś się pozmieniało u mnie i będzie trzeba trochę je podregulować.
Mój poprzedni lekarz już rozłożył ręce. Powiedział że jestem zdrowa, a ciąża to kwestia czasu.
Tylko że tego czasu już trochę minęło i jakoś nic się nie zmienia.
moj gin juz sie poddał, powiedział ze zwykły ginekolog tu juz nie pomoze...
9 powtorka badan meza i jak nie bedzie poprawy to tego samego dnia zapisujemy sie juz na konkretne leczeni... i raczej przygotowanie do ivf -
nick nieaktualny