Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Kokilka Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakiś czas temu postanowiłam przestać robić testy, no chyba że @ by się spóźniła. Wcześniej robiłam, 1-2 dni przed, albo w dniu, a potem ona zawsze się pojawiała... Ale mam w zapasie 1 bobotest i trzymam go na czas spóźniającej się @.

Za to przechytrzyłam sama siebie, bo zostało mi kilka testów owulacyjnych (takich za 1 zł). No więc pomyślałam a co mi szkodzi, wypróbuje bo jako owulacyjne u mnie się nigdy nie sprawdziły, a podobno czasem wykrywają ciąże wcześniej niż ciążowe. No i oczywiście 1 krecha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 12:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja może sie zdecyduję na testa we wtorek jak tempka nie spadnie ale @ miała termin na sobotę ale jest cisza .... zobaczymy
    strasznie mnie bolą sutki przy dotyku az musałam stanik zdjac wieczorem i po południu senna byłam ale to wszystko poczekamy zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 20:30

• angi_o Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29 nieudany cykl za mną, o 4:40 obudziła mnie @, na nią zawsze można liczyć

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 15 dpo (tylko według moich obliczeń na podstawie temperatury...). Test Pepino o czułości 10 - negatywny. Czekam na @, ale jak narazie brak jakichkolwiek objawów. Za to piersi bolą coraz bardziej i są coraz większe... Od 2 dni boli podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tak, jakby mi ktoś szpilkę wbijał. Jedno jest pewne - ten cykl jest inny niż wszystkie. Może to zasługa ziół...

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Lamia Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ też przyszła jak w zegarku - wiec tamten test figla mi spłątał - ech...

Paula55 lubi tę wiadomość

b5ks8hx.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też zalało :/
    11 cykl z ovu i do dzieła

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczeta.
    Ja mimo ze wiedzialam ze do ovu raczej nie doszlo zrobilam test rano, dla swietego spokoju, poniewaz biore duphaston a nalezalo go odstawic.
    Raz mialam sytuacje ze odstawilam duphaston na 2 tyg i dopiero wtedy dowiedzialam sie ze do ciazy doszlo-niestety stracilam ja.
    Moze dlatego ze nie bylo progesteronu przez ponad 15dni.
    Wole nie ryzykowac stad testy.
    Negatywny tak jak myslalam.
    Czekam na miesiaczke...a kolejny cykl, bedzie pierwszym z CLO.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za reszte!

• niania Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ powinna być 01-02.11 jak na razie jej nie ma, ale testy też wyszły negatywnie

Niania ..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niania jaki masz tescik? Kup najbardziej czuly i zrob jutro.
    10 ml hcg sa najfajniejsze...poniewaz wiele z nas ma tak ze to co w moczu jest nieadekwatne do tego co w krwi.
    Jak wczesniej zaciazylam to robilam test 20ml hcg- kreska byla cieniem- bardzooo delikatna, godzine pozniej poszlam na krew i okazalo sie 50:)
    Wiec wkurza mnie fakt jak testy sa malo wiarygodne, ale czlowiekowi nie chce sie co chwila do lab biegac:)

• niania Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam drugi happy test przeczytałam całą instrukcje i nie ma czułości...zobaczymy jak @ nie pojawi się w środę zrobię ten który mam albo pójdę jeszcze raz na betę...boję się bo w zeszłym miesiącu porobiłam

Niania ..
  • niania Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chcialabym wiedzieć jak najbardziej że jestem ewentualnie w ciąży i zacząć brać leki...

Niania ..
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testuję jutro.

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rob bete kochana.
    A co do poronienia...nie chcialas odczekac troche czasu. Ja po poronieniu odczekalam troszke czasu. Teraz bedzie 3cykl za mna. W tym miesiacu tez sie nie staralismy. Zacznr od tego kolejnego albo od nowego roku. Wiesz...ja pracuje w sluzbie zdrowia i radzilabym dac sobie ciut odpoczac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:32

• Lamia Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi dziewczyny. Dziś mam termin @ no i na rano było kilka kropel krwi.
    A teraz dwie brązowe plamy i koniec.
    Co ja mam o tym sądzić?

b5ks8hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamia zrób test :P

• Lamia Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka robiłam ostatnio w sobotę z rannego i był negatyw. Wiem że to dwa dni dalej ale wiesz było nei było ta krew choć tyle co kot napłakał rano była.
    Potem tylko to brązowe - wiesz ja to spokojnie poczekam, bo już tych testów i rozczartowań to mam dosyć. Pytam tylko czy miałyście podobnie - bo ja nigdy i z czego takie G moze wynikać. Na implantacyjne to chyba za późno - mam 28dniowe cykle @ miałam 07.10
    Tempek nei mierzyłam bo dopiero do was dołaćzyłam...

b5ks8hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob rano test. Jesli okres rano sie nie rozbuja to moze swiadczycbo ciazy. Wiele kobiet ma 1 czy 2 dniowe plamienie w dniu spodziewanego okresu.
    do jutra juz bliskooo ;):*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dwie krechy na tescie

http://zapodaj.net/d4de0a6b77b6c.jpg.html

magdzia26, Margotka87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdrościmy 02icon_mryellow.gif

‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ