Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jakiś czas temu postanowiłam przestać robić testy, no chyba że @ by się spóźniła. Wcześniej robiłam, 1-2 dni przed, albo w dniu, a potem ona zawsze się pojawiała... Ale mam w zapasie 1 bobotest i trzymam go na czas spóźniającej się @.
Za to przechytrzyłam sama siebie, bo zostało mi kilka testów owulacyjnych (takich za 1 zł). No więc pomyślałam a co mi szkodzi, wypróbuje bo jako owulacyjne u mnie się nigdy nie sprawdziły, a podobno czasem wykrywają ciąże wcześniej niż ciążowe. No i oczywiście 1 krecha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 12:27
-
nick nieaktualnyno ja może sie zdecyduję na testa we wtorek jak tempka nie spadnie ale @ miała termin na sobotę ale jest cisza .... zobaczymy
strasznie mnie bolą sutki przy dotyku az musałam stanik zdjac wieczorem i po południu senna byłam ale to wszystko poczekamy zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 20:30
-
Dzisiaj 15 dpo (tylko według moich obliczeń na podstawie temperatury...). Test Pepino o czułości 10 - negatywny. Czekam na @, ale jak narazie brak jakichkolwiek objawów. Za to piersi bolą coraz bardziej i są coraz większe... Od 2 dni boli podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tak, jakby mi ktoś szpilkę wbijał. Jedno jest pewne - ten cykl jest inny niż wszystkie. Może to zasługa ziół...
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczeta.
Ja mimo ze wiedzialam ze do ovu raczej nie doszlo zrobilam test rano, dla swietego spokoju, poniewaz biore duphaston a nalezalo go odstawic.
Raz mialam sytuacje ze odstawilam duphaston na 2 tyg i dopiero wtedy dowiedzialam sie ze do ciazy doszlo-niestety stracilam ja.
Moze dlatego ze nie bylo progesteronu przez ponad 15dni.
Wole nie ryzykowac stad testy.
Negatywny tak jak myslalam.
Czekam na miesiaczke...a kolejny cykl, bedzie pierwszym z CLO.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za reszte! -
nick nieaktualnyNiania jaki masz tescik? Kup najbardziej czuly i zrob jutro.
10 ml hcg sa najfajniejsze...poniewaz wiele z nas ma tak ze to co w moczu jest nieadekwatne do tego co w krwi.
Jak wczesniej zaciazylam to robilam test 20ml hcg- kreska byla cieniem- bardzooo delikatna, godzine pozniej poszlam na krew i okazalo sie 50:)
Wiec wkurza mnie fakt jak testy sa malo wiarygodne, ale czlowiekowi nie chce sie co chwila do lab biegac:) -
ja testuję jutro.
-
nick nieaktualnyTo rob bete kochana.
A co do poronienia...nie chcialas odczekac troche czasu. Ja po poronieniu odczekalam troszke czasu. Teraz bedzie 3cykl za mna. W tym miesiacu tez sie nie staralismy. Zacznr od tego kolejnego albo od nowego roku. Wiesz...ja pracuje w sluzbie zdrowia i radzilabym dac sobie ciut odpoczac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka robiłam ostatnio w sobotę z rannego i był negatyw. Wiem że to dwa dni dalej ale wiesz było nei było ta krew choć tyle co kot napłakał rano była.
Potem tylko to brązowe - wiesz ja to spokojnie poczekam, bo już tych testów i rozczartowań to mam dosyć. Pytam tylko czy miałyście podobnie - bo ja nigdy i z czego takie G moze wynikać. Na implantacyjne to chyba za późno - mam 28dniowe cykle @ miałam 07.10
Tempek nei mierzyłam bo dopiero do was dołaćzyłam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny